CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 04:34 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 09:55 AM
apabila para isteri dah mula curang, wajib di ceraikan kerana kita tidak mahu keturunan tercemar dgn ...

ada research yang mengatakan,
pompuan simpan semua dna elaki yang dia ngesex dalam badan dia, forever.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 04:36 PM | Show all posts
capiloton replied at 27-6-2022 04:29 PM
mana pulak ipan,
from my research, puting panjang dan hitam ni selalu nya dia suka hisap sendiri
...

u pun dalam list sheols kutuk.. hahahhahahah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:37 PM | Show all posts
lenkali nak skendel duduk dekat hotel, play safe.

mmg la thrill ngesex kat rumah bini orang,
or katil laki dia. tapi risiko tinggi dan amatur.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:39 PM | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:36 PM
u pun dalam list sheols kutuk.. hahahhahahah...

cis, siapa kutuk iols?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:28 PM
betul.. mmg lentok, i mmg ada berpuluh2 (maybe beratus) gambar dan video sheols send, tp i simpan s ...

Wohho, beratus? Dan yg sekarang pun tak jelas status? Semoga dia insafla. Apa yg menyebabkan seorg pompuan yg berpendidikan, ada kerjaya bagus boleh jadi sampai mcm tu sekali? Sampai tahap sleep around? Kalau skandal 1 @ 2, mungkinla sbb sunyi ke, atau nak feeling2 bercinta balik sbb husband tak peduli (ni alasan kawan saya, skandal dia 1 tu je)
Tapi yg beratus ni? Tak boleh brain. Side income ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
vespa_oren replied at 27-6-2022 08:29 AM
Apartments jasin bestari rasanya

yg belakang mydin tu eh..tu lah duk pikir bemban mana ada flat atau apartment..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:46 PM
Beratus tu gambar..... dia sleep dengan ~ 20 orang je.. siap bangga tunjuk muka setiap sorg... i m ...

Lelaki2 tu mesti yg selalu bercakap pasal agama bak lobai..haha...nanti kak tag green kat bod fd nk tahu list MN kak yg dia tuduh..

Patutla Sarah gemok tu x abis menyindir kak dulu dan rospinshit tu pun mengata kak...

Harap green x campur kak gaduh dgn org lain yg cari pasal dgn kak..sb org lain tu suka tambah garam dan minyak je sebab depa tu dah lama cari pasal dgn kak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:46 PM
Beratus tu gambar..... dia sleep dengan ~ 20 orang je.. siap bangga tunjuk muka setiap sorg... i m ...

Lebih 5 pun saya rasa ramai dah. Beraninya. Tak takut penyakit ke? Harap sempat insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:09 PM | Show all posts
capiloton replied at 27-6-2022 08:30 AM
layut or saggy comes with age.
takde orang yang lahir dengan tetek layut,
sebab baby takde tetek.

mmg ada je yg natural sagging boob. bagaimana pula dengan boob memanjang ke bawah mcm betik, nipple pointing downward panggil apa? tetek jatuh? tu sagging boob ler aka layut. boob come in different shape and size. my female friend masa sekolah tukar baju senam nampak la few ada boob mcm billie eilish mmg nampak besar tapi bila buka bra boob nya jatuh ke bawah bagai boleh di libas2 ahahaha. biasa yg ada boob mcm ni mmg suka pakai baju besar2 & gelebos utk elak org tau boob dia mcm buah betik. tapi ada juga yg breast kecik pon sagging juga, boob position nya jatuh ke bawah sikit mcm kendal jenner. wakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:13 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:14 PM | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:09 PM
Dik bella... TQ bagi tacang

small matter.. posting bagus deserved tacangs.

eceli mula2 sr baca tered ni. sekali terkejut baca komen sis.
bertahun semua org salah sangka. sampai bergasak sana sini
rupanya nenek kertu yg suke melaga. menyebar gambor. pitenah org.

bab meminjam, lari tak nak bayar pom satu hal.
semoge mereput dalam nuraka.
hutang wajib bayar ye nenek kertu kalo baca ni.
iols anti giler kat penghutang & backstabber!

sbb kat realiti pon iols mencikk org yg amik kesempatan atas kebaikan kiter.
sebab been there.. tapi tak da la hutang cecah berpuluh k macam chuols.

salam kosong-kosong sis.


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:14 PM | Show all posts
naina replied at 27-6-2022 05:12 PM
Dalam forum ni forumer yang iols tau rupa dia cume faraway je..jujur dia tu. Walau pun me ke sana  ...

acik me.. hahahahahhahahahahaha lawak nya... yea i pun follower blog kaka farah tu lama dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:16 PM | Show all posts
bellaa replied at 27-6-2022 05:14 PM
small matter.. posting bagus deserved tacangs.

eceli mula2 sr baca tered ni. sekali terkejut b ...

tak baik dia fitnah orang merata... play victim.. mengadu kat i.. pastu i backing dia merata2..
yea, salam 0-0...

i learnt something new today.. too much giving is toxic...

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:17 PM | Show all posts
Nurul8001 replied at 27-6-2022 04:40 PM
Wohho, beratus? Dan yg sekarang pun tak jelas status? Semoga dia insafla. Apa yg menyebabkan seorg ...

nenek tu muka kelabu asap cenggitu. side income apa nya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 05:20 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:21 PM | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 05:16 PM
tak baik dia fitnah orang merata... play victim.. mengadu kat i.. pastu i backing dia merata2..
yea ...

tula. dari dulu iols malas masok campur.
tapi masih pelik kenapa la chuols dedulu sangat2 bekap sheols.

pape pom, iols simpati atas apa yg terjadi.
semoge rezeki chuols, dabel triple lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:23 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-9-2022 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.086008 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list