CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Politik] Fahmi jangan hipokrit, pakaian dia pun mahal - Nazri

  [Copy link]
Post time 26-6-2022 10:15 PM | Show all posts
wikedsaikel replied at 26-6-2022 08:56 PM
Fahmi kalau pakai Armani ke Versace ke dah tentu hensem. So hakak maafkan.

fahmi irl sgtlah petite.. kaka kecik jugak ka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 10:24 PM | Show all posts
tripleid replied at 26-6-2022 07:22 PM
Oii bingai..org kritik pm pkai baju mahal sbb ada bukti..dtg majlis rakyat marhaen pun pkai baju mah ...

kannnn

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:25 PM | Show all posts
kitmal replied at 26-6-2022 08:17 PM
Cakap kat marhaen jimat cermat. dan ikat perut..semua tu sembang kari saja

kannn

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:28 PM | Show all posts
alah bapak bossned ni pun asal ulu banat mana tah, bukan family asal kaya raya punnnnnn, kalo tak bergelumang dgn poli-taik takde le boleh kaya kalah hantu raya

projek atas angin  , bawah angin, depan belakang smua ko sapu kan... takkan la ko tak paham apa itu conflict of interest pocit nazri... kau bingai ke apa?


sembanggg,, satu jari tunjuk orang,,, 4 jari tunjuk diri sendiwi... pui!
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:30 PM | Show all posts
and sejak bila penjawat awam boleh terima hadiah? sedangkan hamper pun tabulehhhhh

apa punya sembang ni,. mcm isap gam
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Politicians mana ada yang tak hypocrite. Semua sama je
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mungkin hadiah dari menantu dia kot.. menantunya kan kaya raya.. tak pelik pun..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal atok nejri mencapub. Nak bertanding balik ke? Btw kerja gomen boleh ek ambik hadiah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 26-6-2022 07:22 PM
Oii bingai..org kritik pm pkai baju mahal sbb ada bukti..dtg majlis rakyat marhaen pun pkai baju mah ...

Nie aku setuju pendapat ko.. Rakyat dah mcm apa asyik barang naik menteri wowwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 11:25 PM | Show all posts
pahmi jawab....





Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
PM tu dah jadi asnaf ke yg berebut-rebut orang nak bagi sumbangan
#tanyajer
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 26-6-2022 11:25 PM
pahmi jawab....

Tengok tuh, sebab Fahmi tu helok, muka ada nur, ada aura, Casio pun kelihatan Cartier dimata Nazri petinggi Umno
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampon serious nk gelak. Buruk nau baju walau harga riban2. Mcm ambik design cop plastik je, yg plastik putih printed tulisan2 color merah tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:47 AM | Show all posts
Hodoh baju2 si mail. Tak padan dengan umur dan situasi. Ni mesti menantu indo kelatan dia punya keje. Tak pun cucu tembun berlemoih dia suggest baju mana atok nak kena pakai
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:59 AM | Show all posts
Iols rasa kan PM kita ni menantu die jadi stylish!! tu pki baju yg age inappropriate...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:51 AM | Show all posts
sama2 bodoh tak boleh pakai. x membantu rakyat pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 08:30 AM | Show all posts
si taik lalat ni gigih tol bekap
ade pape ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:49 AM | Show all posts

tapi dia banyak jam lain kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya pm pkai bj pagoda jelah kot pi jumpa rakyat biasa mcm kita2 ni br ok bg politicians pembangkang ni. Lainkali kena cari bj designer tapi not too obvious no logo no trademark etc..just plain normal tshirt/shirt
collar mcm yg jual kat psr mlm tu..br pembangkang x jdkan isu.tp..nanti isu lain pula keluar..haha...
Mcmkan pm tu br semlm dpt gj as pm n xde lsg savings dia dr bisnes+gj menteri+elaun dr anak+ etc, cara pemikiran org2 mcm ni... Xde keja or apa nak fikir utk rakyat sgt ke diorg2 ni..sampai baju org tu yg disibukkan..kot sibuk cari cara nak upgrade kehidupan org2 yg susah kat kwsn dia oklah juga.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni semua drama politik. Kau nak pakai baju apa kau punya sukalah. Siap tunjuk jam casio. Helo, kau jadi yb orang nak tengok keje kau bukan jam kau. Kau nak bodoh-bodohkan rakyat supaya bincangkan pasal baju pm, jam pm, fashion pm macam level retis ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:37 PM GMT+8 , Processed in 0.096416 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list