CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: mojarean_X

[Politik] Fahmi jangan hipokrit, pakaian dia pun mahal - Nazri

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 26-6-2022 07:22 PM
Oii bingai..org kritik pm pkai baju mahal sbb ada bukti..dtg majlis rakyat marhaen pun pkai baju mah ...

Masslahnya huduh. Hari tu macam corak lembu. Tak paham aku kata nya menantu designer tersohor
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 08:04 AM | Show all posts
testly replied at 27-6-2022 06:37 PM
Uikss dodolgemok oii..xde caii ahh..apa rakyat marhain xkaya..mesti hang x pi tgk kat habib kan..p ...

Alahaii dangkalnya cara fikir gitu. Jangan lah samakan rakyat marhaen dgan pemimpin negara. Pemimpin negara perlu lah tunjukkan sensitivitinya terhadap permasalahan rakyat. Nak pakai baju mewah2 tu cover2 lah sikit, jgan yg obvious sgat kalau dah tak tahan sgat nak pakai baju mahal. Nak cakap mail fikir pasal masalah rakyat mmg tak lah sbb selamba badak jah menteri2 dia nak tarik subsidi rakyat di kala ekonomi tengah semput. Lepastu acah2 melawat pasar tgok harga barang! Puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:15 AM | Show all posts
pyropura replied at 27-6-2022 07:58 PM
Mael lambong ni tangan kecik nak pakai jam bagak. Dah macam popeye je. Bukan dress watch pulak tuh ...

mail lembam ni pakai la baju mahal mcm mana pun tetap nampak pprt
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
testly replied at 27-6-2022 09:27 AM
Agaknya pm pkai bj pagoda jelah kot pi jumpa rakyat biasa mcm kita2 ni br ok bg politicians pembangk ...

Mcm mana nk ajar rakyat , bagi contoh pd rakyat supaya berjimat cermat kalau sendiri sbg PM pun pakai baju harga x masuk akal… boleh nak berbelanja ribu riban ratus ribu tapi biarlah utk perkara yg berfaedah… setakat baju nk pakai brp jam brp hari je pun dh harga mcm sebijik motor… dan sbb dia PM lah dia kena bg contoh yg baik pd rakyat… kalau dia siti nurhaliza, neelofa etc takde siapa kisah pun nk pakai baju ratus ribu sekalipun dh nama pun retisssss…. Ini PM yg berkhidmat utk rakyat n negara bukan retissssss tunjuk la contoh baik selain drpd ambulans kena bg laluan pd heshe
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 27-6-2022 04:39 PM
Bukan baju jer mewah..jam tangan pun kemain lawa..

Muka tetaplah gituuuuuuu pakai la jam berjuta sekalipun……… kalo indon tgok pun who r yusss jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:25 AM | Show all posts
Kata menantu designer, patut ko pakai la baju yg menantu ko buat xde laaa netizen leh tahu harga ribu2 1 baju . IM sure jovian leh buat baju cntik2 untk pak mertua.APO laaaaaaaaaaaah. Bnda basic mcm tu pon xde pegawai yg ajar ke.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:52 AM | Show all posts
nazri dan fahmi sila pergi isap kote masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:41 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 26-6-2022 11:35 AM
aku pon cam nak tanya amboi ribu riban hadiah, ada makna ke? dan boleh ke terima?

mmg betul oon, biasa pm mmg dpt hadiah mahal2 time bday, anniversary, or delegasi dari luar dtg biasa mmg bawa hadiah dah tu sebagai tanda hormat takkan nak dtg tgn kosong. delegasi malaysia pergi jumpa pemimpin luar pon bawa hadiah. ermm tbh selagi dia masih dlm jawatan boleh je guna hadiah tu. hadiah personal mcm bday aniversary biasa mesti la dlm jabatan, kawan2 menteri dlm negara, kawan2 pm luar negara dia yg bagi, mesti la mahal2 lagi exclusive takkan la diorg nak bg pm hadiah kedai RM5. ni dia stakat pakai rtw tu bg meol ok je lah. siapa ada duit boleh je beli rtw bukan high fashion one of kind mcm handbag rosmah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 02:36 PM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 26-6-2022 07:08 PM
Kalau dihadiah pakaian harga ribuan ringgit, bukan ke penjawat awam atau PM patutnya menolak sebab m ...

org atasan xpe awk... yang tak boleh terima org bawahan ni.. nti dikatakan rasuah...

org2 atasan xpe.. dorg ckp hadiah tu semua...

sbb tu dorg x rasa susah org bwh ni..

dorg sume benda org hadiahkan... duit gaji x usik langsung pun ade...

org bwh je yg merana

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:43 PM | Show all posts
sekor2 duduk PKNS tk mampu beli bising pulak

dah tak mampu buat la cara tak mampu

keje rajin2 keje dengan majikan korang tak cebok berak tu

untung2 dpt tahun depan tahun baru dpt bonus tahun tikus mampu la kot beli baju mahal

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.073192 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list