CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Politik] Fahmi jangan hipokrit, pakaian dia pun mahal - Nazri

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 09:52 AM | Show all posts
tapi aku respek dgn fahmi ni...dai jaga kawasan dia betul2..aku duduk lembah pantai so mmg aku tgk dia ni mmg bagus la..mmg buat kerja...dan laju je turun padang even hal2 yg kecik pon die duk turun jugak..so mane2 parti pon aku x kesah asalkan pandai buat kerja..bukan hanya pandai gaduh pompang pompang kat parlimen.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 09:55 AM | Show all posts
pyropura replied at 27-6-2022 12:50 AM
Tengok tuh, sebab Fahmi tu helok, muka ada nur, ada aura, Casio pun kelihatan Cartier dimata Nazri ...

aku sebagai gen-xer x ingat penah tgk jam ini.jam lama kan ni?dah rupa calculator
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:58 AM | Show all posts
Login_ID replied at 27-6-2022 08:49 AM
tapi dia banyak jam lain kan

mungkin dia byk jam lain..tapi  nilai jam2 dia masih belum sampai mencapai pendapatan setahun seorg b40
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:00 AM | Show all posts
TalibanRock replied at 27-6-2022 09:52 AM
tapi aku respek dgn fahmi ni...dai jaga kawasan dia betul2..aku duduk lembah pantai so mmg aku tgk d ...

ha'ah selalu nampk dia updated sekecik-kecik masalah mcm blok flat ppr ada blackout pun dia respond
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:26 AM | Show all posts
alesandra replied at 27-6-2022 10:00 AM
ha'ah selalu nampk dia updated sekecik-kecik masalah mcm blok flat ppr ada blackout pun dia respon ...

dan dia sgt mudah di approached..org2 ofis dia pon jenis ramah2..senang nak schedule appointment dgn dia..dan fast response..harap dia boleh maintain seat dia kat parlimen ni..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:33 AM | Show all posts
berlawan la ahli politik bmewah mewahan. yg rakyat kena ikat perut. catu. kesian wei. tjwb meteri besar tau. dosa ooo klu amanah yg ada x di galas sebaiknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:55 AM | Show all posts
alesandra replied at 27-6-2022 09:55 AM
aku sebagai gen-xer x ingat penah tgk jam ini.jam lama kan ni?dah rupa calculator

casio ni tak upgrade bnyk dia punya design utk jenis jam mcm ni, tp bertahan sebab kualiti bagus..so ramai masih mencari walau design oudated, anak i ada sebijik mcm fahmi punya ni tp warna merah..suka nak tekan2 katanya ganti kalkulator..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:45 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 26-6-2022 10:28 PM
alah bapak bossned ni pun asal ulu banat mana tah, bukan family asal kaya raya punnnnnn, kalo tak be ...

saya bukan suka sangat Nazri ni... tapi setahu saya bapa Nazri ni mmg org kaya ya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:16 PM | Show all posts
kubong replied at 27-6-2022 11:45 AM
saya bukan suka sangat Nazri ni... tapi setahu saya bapa Nazri ni mmg org kaya ya

maksud kaya raya mcm hatooo raya bukan kaya raya level kg.com chuolsss.. kut la inherit reta mcm bapak dia level lim goh tong itewww

gituh....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk pulak masa nak telek apa org pakai ye waibee. Aku tak sokong mana2 pon. Tapi nak mengomel mende remeh ni mcm budak2 sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:34 PM | Show all posts
Eleh ko Fahmi. Time ko jadi MP dulu pun ko kutuk rakyat pakai Wira buruk siap post kat medsos lagi. Dan2 sekarang concern pasal rakyat. Prfff....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fahmi ni pun asal kayangan. Bapak dia bekas GM felda. Dato' Fadzil Yunus
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:49 PM | Show all posts
Mail ni pengasas mara digital mall bmf tu kan? Ujong2 sendiri beli barangan kaper hanat kan??
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:11 PM | Show all posts
testly replied at 27-6-2022 09:27 AM
Agaknya pm pkai bj pagoda jelah kot pi jumpa rakyat biasa mcm kita2 ni br ok bg politicians pembangk ...

Alahai nak bekap tu agak2 la cai. Org kecam sbb dia xsensitif dgan keadaan sekeliling dia. Rakyat marhaen hidup susah, terjerat dgan inflasi dan kadar hidup makin meningkat, tpi pm bengap ni duk show off harta dia nk bgtau dia hidup senang lenang xpayah fikir pasal duit. Itu namanya xsensitif! Org tau jah kau tu pm, kaya raya byk duit, tpi fikir lah dgan keadaan semasa pon. Time ni lah nak berlakon jadi humble pakai kasut bata, baju pagoda pon.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 26-6-2022 10:53 PM
Nie aku setuju pendapat ko.. Rakyat dah mcm apa asyik barang naik menteri wowwww

Bukan baju jer mewah..jam tangan pun kemain lawa..

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:41 PM | Show all posts
Hessa replied at 27-6-2022 10:55 AM
casio ni tak upgrade bnyk dia punya design utk jenis jam mcm ni, tp bertahan sebab kualiti bagus.. ...

owh yeke.mcm mainan pulak suka tekan2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 27-6-2022 09:55 AM
aku sebagai gen-xer x ingat penah tgk jam ini.jam lama kan ni?dah rupa calculator

ada kat shopee jam2 casio retro ni. casio official store pun ada kat shopee tp mostly design yg baru la
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 27-6-2022 04:11 PM
Alahai nak bekap tu agak2 la cai. Org kecam sbb dia xsensitif dgan keadaan sekeliling dia. Rakyat  ...

Uikss dodolgemok oii..xde caii ahh..apa rakyat marhain xkaya..mesti hang x pi tgk kat habib kan..penuh oiii dok membeli emas rega ribu riban... Belum lg yg shopping tetiap minggu bulan ngan ps dok beli hbag puluh2 ribu ratus2 tetiap bulan.
Klau ikut hang ni, jdnya kita semua ni kena pkai bj pagoda kasut bata ka klau pi msk kg sbb nak jg sensitiviti n org2 disitu? Kena jd hipokrit kah? Xdak sapa jd cai dodolgemok oiii...hang kot babu depa kat sini.... Byk lg mslh rakyat yg boleh difikirkan dr bj org yu..kot cari cara nak turunkan harga brg ka.. ayam ka...ok lah..gunalah otak untuk sesuatu yg lbh besar isunya....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 27-6-2022 09:55 AM
aku sebagai gen-xer x ingat penah tgk jam ini.jam lama kan ni?dah rupa calculator

Ntah, ai tak suka jam quartz/bateri, apa lagi Semak watch yg.kena charge bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 27-6-2022 04:39 PM
Bukan baju jer mewah..jam tangan pun kemain lawa..

Mael lambong ni tangan kecik nak pakai jam bagak. Dah macam popeye je. Bukan dress watch pulak tuh pakai dgn.suit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 10:54 PM GMT+8 , Processed in 0.091231 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list