CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ni haa karipap huduh air tangan pam!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 27-6-2022 04:42 PM
Miss piggy ke u

Yasssss!!! Iras2 sheolls
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau i malu nak bwk karipap hangus gitu. dah la hangus menggerutu plak tuh! buat makan sendiri takpelah ni bwk gi gathering kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:59 PM
kalau i malu nak bwk karipap hangus gitu. dah la hangus menggerutu plak tuh! buat makan sendiri takp ...

Terpaling air tangan dia dh tu…very rare happen kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 27-6-2022 03:22 PM
Bergulung lidah acik hanis nak sebut “culture”, maybe dalam hati anak Fyda tu tak faham pon apa  ...

Kalo iols jadik budak tu dalam hati mesti terdetik, eh macit gemuk mid 40s ni sibuk je dgn slang org tak padan dgn sendirik buat slang fake us pelat meleyzier - dahle laki kunta kinte
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

ya Allah..dia gamak bagi orang makan karipap rupa gini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

Tebal eh kulit muka dia bawa juga yang hangus2 tu. Kalau orang normal samada buang atau makan je la sendiri. Dari gaya goreng tu nampaknya minyak macam dah banyak kali cycle jugak tu. Lebih2 goreng ayam ke apa ke dia sambung je goreng karipap tu habis lekat sisa2 dalam minyak kat karipap tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Jimbo pun nak check innnn juga

Nota kaki: muka iras2 apak kumari ????
hahahah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

hangit nampak sgt grg minyak panas sgt.. karipap huduh hasil tangan kepam denyut - nick nama baru utk kepam ~  pam kipap denyut
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergh, tergamak ya bagi orang makan karipap hangit? Orang tua2 cakap kalau nak jamu orang makan kena yg elok2, bukan sekadar ikhlas je. Ewww, karipap frozen kat Lotus pon lagi lawa kejadian. Dah tau x reti masak tu bawak je la bunga ke, coklat ke, xpon order je la pie. Kata shuben CEO suprise meh kitchen, xkan la xleh sponsor makanan sikit
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

Ni makan sndr blh la.. Kata laki chef xkn x sakit mata tgk rupe mcm tu.. Aiyoo.. Baik beli jela donut ke ape ke.. Ni kalau i yg buat mmg idak la laki i nk bg i hidang kat org mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 27-6-2022 03:29 PM
terkebil2 budak tu kena sound. mak pak tak terkata dengar. keras suara denyut sound anak org. anak ...

Ala.. Ni kat igs kepam kan.. I kalau tgk igs kepam malas nk on sound.. Rugi lak x dgr
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

Ya ampunnnnnnnnnnnn, ke laut dalam Rupa karipap tu huhuhu Abis ke Diaorg Mkn????
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 27-6-2022 04:38 PM
I think dyna ni jenis yg baik lah
Jnis yg xde ill feeling kt org.
Ade je org cmnie

Org mcm ni la aenang discam & diambil kesempatan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

Huduhnya karipap pam denyut...mcm tu kot rupa 'karipap' pam...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh pulak dia bawak karipap tak semenggah gitu untuk jamu orang makan
Asal bawak je kan ko ni kuin
Dah rupa hauk gitu mesti rasa pun lagi hauk

Kalau dah tau diri tu takde bakat masak, beli jelah senang
Mrs.lina.thomas ada buat frozen karipap yg dia jual for Malaysian kat us yg nak order
Cantik2 & nampak sedap kejadian karipap dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 27-6-2022 07:43 PM
Jemput semua ,kita admire lobang hidung kepam..
And please la Kepam,you cannot pull that ripped jea ...

ripped jeans kepam mcm baru lps kene rogol jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!


Biar betul uols???? Ya ampun kalau i xgamak nk bg org buruk gila!!!! Umur nk 40 dah , mcm ni ko masak????

Eh bodoh buta ke nigga cameroon tu ambil pam ni buat bini????
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 27-6-2022 03:22 PM
Bergulung lidah acik hanis nak sebut “culture”, maybe dalam hati anak Fyda tu tak faham pon apa  ...

Geli dgr dia sebut culture. Over nak mampos. Tebal gitu. Dah la nk sebut culture tu mcm pause kejap xingat ayat culture tu. Mcm mana la dyna n the gang including husband masing2 boleh tahan dgr dia bercakap??? I dgr culture tu je rasa nk lempang
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa Bangladesh jadi an Arab country? Kepam denyut perasan matsalleh, dulu kat sekolah fail Geography ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.380633 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list