CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 28-6-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 12:27 PM
chiols bole try tgk sini
xyah login pon tgk dekat web
https://www.tiktok.com/@fivarela

I tgk fida dia tahun masak pelbagai juadah jugak. Siap boleh buat karipap pusing lagi. Plating laksa Sarawak dia jauh beza dgn pam punya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rmin replied at 28-6-2022 04:31 PM
laki fida potong avocado, meanwhile fida keluarkan cili padi, antara bahan2 yg diorang nk guna mas ...

Apa kaitan cili padi dgn culture kita
Patut ckp elok2-we call this cili padi back home. Dah tu je. Suka hati sound anak org dpn mak bapak budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:27 PM | Show all posts
talia replied at 28-6-2022 06:37 PM
Kakpam amougoundu: It’s called chilli phadhi in melei, see u hef tew learrrn…. Ur khalcherrr

Baje ...

Eeeee bodohnya kepam..
Budak tu mesti flip tudung je dengan acik kepam yg overstay ..
Issh takyah la geng US ni kawan dgn Kepam,dah la langsung tak contribute
bawak makanan best best.. dah la "orang baru", cuba la amik hati sikit bawak buah tangan yang semenggah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:06 PM | Show all posts
terlepas mrt.. awat kepam sleepover rumah org? eee kalau the girl tu single i rasa x weird la..ni dh loser gila sleepover rumah org n dah la kepam ade laki kt sne.. u gais pls tgk drama "candy", si jessica biel yg berlakon, scary ok.. risau i kepam dok scandal dgn laki org sampai buat crime.. iols xmo spoiler la cite tu hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 28-6-2022 06:37 PM
Kakpam amougoundu: It’s called chilli phadhi in melei, see u hef tew learrrn…. Ur khalcherrr

Baje ...

lidah aku lak mcm tergulung terbelit membaca
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 11:56 AM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

Ni ke karipap yg kakpam bawa? Kalau i, memang sorokkan terus & pergilah beli kek ke hapa drp bawa karipap hangus tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hantu tetek ni sah sah baca forum kan? Ko dah buang ek gundu pasal Bangladesh tu...dan dan tu jugak kuar story pasal Egypt, Amman segala
Tau pulak awak tu bodoh yer...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 28-6-2022 06:37 PM
Kakpam amougoundu: It’s called chilli phadhi in melei, see u hef tew learrrn…. Ur khalcherrr

Baje ...

Yes this was the conversation. I tengok pun mcm “wth”? Kepam is soooo katak bawah tempurung. Takde kena mengena kot cili padi dgn culture. Sebab kepams was telling him what it’s called in BM. Memang failed sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam tgk kk pi clinic. Mcm klinik kesihatan aje. Not private clinic. So kk and abam takde insurance ke? Kemain bawak Chanel, baju Balenciaga bagai tp pi klinik kesihatan. Puii sangat. Her priorities memang x betul.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
orlanda replied at 28-6-2022 08:44 PM
Hantu tetek ni sah sah baca forum kan? Ko dah buang ek gundu pasal Bangladesh tu...dan dan tu jugak  ...

Bahahahhahah
Hantu tetek

Spot on!

Althou real antu tetek pun sentap agaknya di associatekan dgn antu tetek wannabe nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
rmin replied at 28-6-2022 04:31 PM
laki fida potong avocado, meanwhile fida keluarkan cili padi, antara bahan2 yg diorang nk guna mas ...

Apa entah kena mengena panggilan cili padi ke thai cili ke has to do with culture. Dua2 pun betul. Sebok betul kepam nak menang dgn budak kecik. Culture konon.

Eh kepam, nak tanya sket. Kalau abandon anak sendiri, pakaian tak senonoh & tidak menutup aurat, scam orang utk amik loan, semua tu culture apa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:58 AM | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 10:35 AM
sedihnya...
ada makcik pakcik nenek semua lengkap tapi mcm xdihirau aje selekehnya tu kan..
tskk t ...

harap apaknya amek la anak3 ni cepat...  kesian kat anak tu...  biar la ex bini ko tu sebab dah gone case dah...  tapi ko sebagai apaknya, ambil berat la sebab tu anak3 ko jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
X berkenan betul jenis orang yg suka tiru style org lain, tiru apa org lain buat, makan.. Mcm x der identiti..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 27-6-2022 01:09 PM
BTW x ada ke sape2 buka benang pasal si EH dah masuk penjara?

Ada ke orang bukak? Kesian kan, terus kena penjara 7 hari..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 28-6-2022 02:51 AM
Anak Fida tu ololololo comelnya and petah sangat. Stuck iols tengok his video kat tiktok the mum exp ...

Apa mama Instagram dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
lulunono replied at 28-6-2022 12:22 PM
pam masuk dalam ni sebab nak kill time katanya. yelah tu padahal nak cari baju. eee downgrade habiss ...

Thrift store ke ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 03:12 AM | Show all posts
Ngan budak pun takmo kalah. Bodoh betul.
Ego tinggi sangat semua dia je betul. Tension berkawan ngan dia ni jenis takmo kalah.

Dah dah la kepam. Bodoh sombong. Pergi balik your village la. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 29-6-2022 02:30 AM
Thrift store ke ni

Discounted store. I think kalau kat Malaysia equivalent to FOS.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 29-6-2022 02:04 AM
Apa mama Instagram dia.

@fivarela
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh korang perasan tak abam kiter x ramah sangat mcm dulu? Few days ni macam moody je. Sometimes abam ni mengajuk bila kepams bukak mulut. Sekarang nan hado. Selalu avoiding camera jugak now.

Tgk kepams tadi mcm pi tengok rumah sewa. Nak pindah dr dungeon ke? Maybe thats why abam kita stress kot. Cost of living too high. Dapat pulak bini mata duitan. Hancus. Kalau lawa ok lagi. Ni nan hado. Kerak je dikumpulnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:49 PM GMT+8 , Processed in 0.381101 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list