CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 28-6-2022 02:06 PM | Show all posts
aduh teruknya karipap kak pam..ngeri nak makan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-6-2022 09:18 AM
besarnya boobies layut kakpam

ape ni..ape ni baru bukak nak baca tgk boobies camnih..kalau x pakai bra mau ke pusat dek tarikan gravity..loya weiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-6-2022 04:36 AM
chuols, kalau dia beli karipap frozen pun, akan hauk hasilnya. sbb dia tak pandai adjust temperatu ...

Eiiiiiii...ai is kenotlah dengan dia ni
Semua hal pon tak boleh harap

Dia patut kerah laki immigrant yg dia dah downgrade kan jadi hamba abdi dia goreng kipap tuh
Aritu kuin show off laki dia goreng pisang sangat cantik kejadiannya

Pastu kemahen lagi masa picnic tu pakai terpaling over the top, kelek hembek mahal cam nak gi fine dining, siap mani-pedi tapi tang bawak food sedeyhhh. Macam nak bagi stray dogs makan jer
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:56 PM | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 12:27 PM
chiols bole try tgk sini
xyah login pon tgk dekat web
https://www.tiktok.com/@fivarela

cantik la sheols jauh bertiang dr si hantu tetek layut tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun dah berhari2 uols bincang, iols masih tak dapat tangkap whole picture Kepam sound anak org about culture tu.

Pls sesiapa yg blh tolong buat ala2 transcript sikit tak? Iols perasan video yg ada someone's husband potong avocado pastu ada one boy... Yg tu kan? Iols masa tu tgk flip2 je... Sorry ketinggalan kereta sewa Ford Mustang

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 28-6-2022 12:39 PM
tak sabar pulak nak tgk dorang kena scam dgn pam

kita tengok je la sambil makan popcorn..
kalau laki kena kacau dengan hh pun i padankan muka je..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 28-6-2022 11:08 AM
terkezut iols tgk gamba kuin dlm tt fida
without filter...ermmm mok sgt

Ai dh pi TT tu tapi post yg mana ada si kepam?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:38 PM | Show all posts
kesian anak dia pun kepam. bakpe seluar londeh bagai baju pinjam ke dik. kental betul hati kak pam tinggalkan anak2 dan duduk jauh terus. tak rindu ke tak sayang ke kat anak. kot ya pun bawak la anak skali. kata laki kau ceo apesal kau nampak kepam sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak Fida tu ololololo comelnya and petah sangat. Stuck iols tengok his video kat tiktok the mum explaining on his mum's plants.  Reminds me of Enden2 tapi version articulate Fida pun ada sama and you can hear REAL TWO WAY conversation between a parent and a child.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:58 PM | Show all posts
che-cikL replied at 28-6-2022 03:16 PM
Walaupun dah berhari2 uols bincang, iols masih tak dapat tangkap whole picture Kepam sound anak org  ...

meh i tolong jawabkan

ye video yang tu yalah u. tunggu sampai nak hbs video potong buah tu, ada dialog kak nyut tetiba sound anak fida depan ayah budak tu, tp dia pause kejap sebelum sebut "culture" tu. maybe otak tgh proses tgh cari perkataan sesuai nak sound anak org tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-6-2022 03:58 PM
meh i tolong jawabkan

ye video yang tu yalah u. tunggu sampai nak hbs video potong buah tu, ad ...

TQ you...
Ala dah tak blh tgk dah.
Yg video dlm IG Kepam tu dah letak lagu. IGS tu dah bbrp hari, dah tak ada dah.   
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:31 PM | Show all posts
che-cikL replied at 28-6-2022 03:16 PM
Walaupun dah berhari2 uols bincang, iols masih tak dapat tangkap whole picture Kepam sound anak org  ...

laki fida potong avocado, meanwhile fida keluarkan cili padi, antara bahan2 yg diorang nk guna masak apa aku x tau

fida x sempat sebut apakah bnd itu, kepam denyut dgn laju sebut cili padi

anak fida kata, its thai cili

kepam leh lak nak menang dgn budak kecik tu

dia ulang suara, cili padi, kita panggil cili padi..itu yg timbul ayat jgn lupa ur culture tu ha ha ha

amenda la kepam ni

ko tu culture mana ko bwk, pakai baju tersembul sana sini show off skin
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:37 PM | Show all posts
black_handbag replied at 28-6-2022 03:58 PM
meh i tolong jawabkan

ye video yang tu yalah u. tunggu sampai nak hbs video potong buah tu, ad ...

yerrr
annoyingnya nak sound2 anak org tu
anak org tu bertahun kot duduk USA tu.. apaknya pon org sana..


Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rmin replied at 28-6-2022 04:31 PM
laki fida potong avocado, meanwhile fida keluarkan cili padi, antara bahan2 yg diorang nk guna mas ...


Thanks

Cili PADI wutt? Huh, iols yg baca ni pun rasa panas telinga rasa nak sumbat cili padi dalam coli layut Agundu tu.

Betul lah uols kata, tak sedar kan diri si Gemokkkkssss ni. Anak dia baru berjalan2 kat London pun dah perasan overthetop sampai tak appreciate muka sendiri, nak sound anak org yg dah tentu2 membesar kat US.

Isyyy, I cannot lah kalau berdepan dgn dia, mahu iols silent treatment.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rmin replied at 28-6-2022 04:31 PM
laki fida potong avocado, meanwhile fida keluarkan cili padi, antara bahan2 yg diorang nk guna mas ...

Lol
Biasa la budak menyampuk org tua bercakap
Depa bukan tahu sgt pun
Iyakan jelah
Cakap depa pandaiii
Puji2 sikit
Budak2 pun kena amik hati jugak
Kuin ni Jgn nak tunjuk kerek jerr
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 28-6-2022 05:53 PM
Naatasha replied at 28-6-2022 05:40 PM
Camni. Hanis duk rakam husb F nk buat apa tak tau. Kita assume nak buat salad lah. So F tgh buat v ...


Thanks you...

Faham, faham jalan cerita ni... Hahah...
Dah kawan2 lain dlm forum ni cerita, sebelum sebut 'culture' tu pun si Gemokkkkssss terkebil2 paused dulu cari words, mana sempat dia nak sempat relate kaitan culture dgn cili padi hahaha...

Mungkin itu juga yg menyebabkan anak F tu terpinga2.

Oh ya, motif dia nak bertegas Gaya cikgu pencen dgn anak orang, pasal small matter cam tu? Memang tak boleh bawa majlis dia ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 28-6-2022 05:40 PM
Camni. Hanis duk rakam husb F nk buat apa tak tau. Kita assume nak buat salad lah. So F tgh buat v ...

Ala u ni… cincai kira laa… itupun dia dah pause lama tau nak cari perkataan yg sesuai. Puas dia nak translate perkataan asal usul tapi tak sampai…. Hahahahaha

Kepam ni mmg menghiburkan. Everything… tak sangka karipap pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:07 PM | Show all posts
rmin replied at 28-6-2022 04:31 PM
laki fida potong avocado, meanwhile fida keluarkan cili padi, antara bahan2 yg diorang nk guna mas ...

Heeh thanks you for explaining..baru la i paham cerita..


Yih kepam memang bodoh,biar la budak tu sebut thai chili pun..
Ko kepam memasak pun tak reti
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam amougoundu: It’s called chilli phadhi in melei, see u hef tew learrrn…. Ur khalcherrr

Bajet murican habis la tu, berdekah i
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 12:27 PM
chiols bole try tgk sini
xyah login pon tgk dekat web
https://www.tiktok.com/@fivarela

I tgk fida dia tahun masak pelbagai juadah jugak. Siap boleh buat karipap pusing lagi. Plating laksa Sarawak dia jauh beza dgn pam punya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.187421 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list