CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 28-6-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 28-6-2022 04:11 AM
Bila masa Bangladesh jadi an Arab country? Kepam denyut perasan matsalleh, dulu kat sekolah fail Geo ...

Kat skolah time subjek geog, sibuk berdenyut agaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 11:55 AM | Show all posts
Wowlela replied at 28-6-2022 04:14 AM
Kan budu apa gundunyut ni. Bangladesh arab countries. I terkezut ni bodo gila level
X boleh brain  ...

hahahaha.i ingatkan i yg bodo xpaham english ke..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-6-2022 09:03 AM
nampak kaknyut ni mcm dengki dgn budak tu. dahla comel, slang mat saleh terus. mesti kaknyut beran ...

I tgk muka budak tu terpinga2 tp bkn sbb kena sound. Lebih pd dia xpaham apa makcik gemuk ni ckp
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:06 PM | Show all posts
dagusengett replied at 28-6-2022 11:36 AM
adooiii kuin silap la
ni dekat syllhet border india
mmg hujan teruk but ada yg ckp india release t ...

kepam ni nampak sgt tak pernah tgk berita
kat USA nun mcm la tak pernah banjir
europe pon banjir
jepun pon banjir.. bukan "arab" aje ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 28-6-2022 11:08 AM
terkezut iols tgk gamba kuin dlm tt fida
without filter...ermmm mok sgt

tepek sini la chuols. iols takde tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian tengok anak dia..comot2 lepas balik sekolah tu biasalah cuma bila fikirkan betapa kepam happy2 berjalan sana sini berpiknik dgn laki barunya i rasa betapa jahatnya dia sbg seorang ibu. pelik betul manusia mcm ni. tak mustahil anak2 akan berdendam kat parents bila dah beso nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lulunono at 28-6-2022 12:24 PM

pam masuk dalam ni sebab nak kill time katanya. yelah tu padahal nak cari baju. eee downgrade habisss


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:27 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 28-6-2022 12:10 PM
tepek sini la chuols. iols takde tiktok

chiols bole try tgk sini
xyah login pon tgk dekat web
https://www.tiktok.com/@fivarela


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 12:31 PM | Show all posts
airmineral replied at 28-6-2022 05:20 AM
bio je la dyna tu
bukan baru 1hari dia hidup
dia laki bini mesti aware risiko ajak stranger tido  ...

kan...iols rasa sure ada yg bgtau dyna pasal kepamdenyut, cuma dyna ni malas nak layan...fefeeling mat salleh tak nak dgr kata2 org yg tak dikenali sb dia lebih mengenali kepamdenyut (katanya)
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 28-6-2022 09:18 AM
Follower tu anto nak suruh ko insaf, balik jaga anak sendiri. Tak faham2 ke.

Hahaha
I pn rase.

Kepam kemain flex kt el eh
Anak2 terbiar.
Balik sekolah comot tu biase
Tp balik sekolah comot pastu smpi rmh mak xde tu sedeh
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:37 PM | Show all posts
korang rasa kalau kepamdenyut menyerah diri dgn laki dyna or laki fida, dorang nak ke??? wifey dorang jauh bertiang lawa
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:39 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 28-6-2022 08:56 AM
rajinnya dorang ni gathering potluck selang berapa hari..
anyway, i tak kesian pun kalau orang sana  ...

tak sabar pulak nak tgk dorang kena scam dgn pam
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 10:35 AM
sedihnya...
ada makcik pakcik nenek semua lengkap tapi mcm xdihirau aje selekehnya tu kan..
tskk t ...

Pakcik makcik ade anak sendiri u
Yg berslah mak pak lah.

Mmg die xde kesian kot
Lg suke bole lek2 kt sane
Sleepover bagai

Xleh brain
Nk jgk tgok pengakhiran kepam ni cmne..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:47 PM | Show all posts
airisa replied at 28-6-2022 06:29 AM
Tergelak baca ni .. memang la tak leh pakai langsung dia ni .. mesti boring berbual dgn dia …

eh tak la si dyna tu siap komen kt ig kepam dia enjoy berbual dgn kepam..gitu si dyna ambil hati
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:47 PM | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 11:16 AM
rasanya mcm labu manis sbb pendek darjah 1 kan..
yg no 2 mesti dah tinggi sikit sbb dah beso kan.. ...

anak-anak terbiar harapkan mak bapak menjaga ........
apa punya mak si Kuin Kepam ni..  berdenyut nyut nyut toooott! tu sanggup mengejar chenta pak hitam..


Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-6-2022 12:27 PM
chiols bole try tgk sini
xyah login pon tgk dekat web
https://www.tiktok.com/@fivarela

thanks chuols! iols ingatkan tik tok kena ada account baru boleh tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 12:52 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 28-6-2022 12:10 PM
tepek sini la chuols. iols takde tiktok

tula.. mmg 1st mak bapak ah kan hidup tegak

yg pakcik makcik pon seling2 mcm pedulik gitu2 aje mmg sedih
maybe depa pon xnak effort sgt sbb tgk mak pak sendiri pon ala kadar aje ke anak sendiri

tp yg xleh blah sang omak la menyerah diri menjadi bini org sanun

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:55 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 28-6-2022 12:49 PM
thanks chuols! iols ingatkan tik tok kena ada account baru boleh tgk

tgk video boleh aje chuols
yg tak boleh tgk komen rasanya..
janji tau apa username dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:55 PM | Show all posts
airmineral replied at 28-6-2022 05:20 AM
bio je la dyna tu
bukan baru 1hari dia hidup
dia laki bini mesti aware risiko ajak stranger tido  ...

kan biar je la derang..derang dh dewasa pandai2 la derang esok2 kalau kepam masih nak buat taik
nanti tahu la derang macamana nk terajang kepam dr grup tu


kita enjoy je la tgk kesudahan hidup kepam mendiva dgn laki b40 nya tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:06 PM | Show all posts
aduh teruknya karipap kak pam..ngeri nak makan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.087803 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list