CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 28-6-2022 04:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaisss. Dyna upload suami pakaikan socks ???? before bedz , gundu amogou then upload blekpar pakaikan dia kasut belensiaga . Oi tanak kalah uols gundunyut ni haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 28-6-2022 04:11 AM
Bila masa Bangladesh jadi an Arab country? Kepam denyut perasan matsalleh, dulu kat sekolah fail Geo ...

Kan budu apa gundunyut ni. Bangladesh arab countries. I terkezut ni bodo gila level
X boleh brain
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaling replied at 27-6-2022 01:11 PM
pergi board kenamaan sana ada chuols..

Adoi kena panjat level and kutip tacang! Gigih komen sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 27-6-2022 05:13 PM
kak denyut nanti mesti nak tiru video dyna
suami pakai kan socks manjah manjah dekat dungeon berkela ...

Hahaha da tiruuuu!! I kind of expecting it sekali betul! Tapi she use kasut. Kalau i jadi blekpar i lempang ye dengan kasut dia tu si gundunyut ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 27-6-2022 11:44 PM
Boleh pulak dia bawak karipap tak semenggah gitu untuk jamu orang makan
Asal bawak je kan ko ni kuin ...

chuols, kalau dia beli karipap frozen pun, akan hauk hasilnya. sbb dia tak pandai adjust temperature minyak. goreng sampai hangus. pastu confident bawak potluck
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 27-6-2022 09:37 AM
NEK PAM baca forum ye?

Ko nak goda laki kawan ko ke Pam? Kat UK pun macam2 dah ko rasa, ni kat US p ...

bio je la dyna tu
bukan baru 1hari dia hidup
dia laki bini mesti aware risiko ajak stranger tido umah ni
kalau share porum ni dgn dia, kang roboh plk umah kepam ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 27-6-2022 08:29 PM
Kalo iols jadik budak tu dalam hati mesti terdetik, eh macit gemuk mid 40s ni sibuk je dgn slang o ...

kalau budak tu mulut lancang, maunya dia sound fake accent kepam tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak nah si denyut ni tak nak kalah. Dia nak jugak post video si keris pakaikan dia stokin / kasut. Tak malu ke terang2 nak tunjuk dia tu copycat. OMG! Perangai dah macam budak high school.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowlela replied at 28-6-2022 04:14 AM
Kan budu apa gundunyut ni. Bangladesh arab countries. I terkezut ni bodo gila level
X boleh brain  ...

Iols mula baca igt org bangladesh stay in arab .. ulang 2x lah kwn ni adududududu confident teruj
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 28-6-2022 04:11 AM
Bila masa Bangladesh jadi an Arab country? Kepam denyut perasan matsalleh, dulu kat sekolah fail Geo ...

Tergelak baca ni .. memang la tak leh pakai langsung dia ni .. mesti boring berbual dgn dia …
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 28-6-2022 04:11 AM
Bila masa Bangladesh jadi an Arab country? Kepam denyut perasan matsalleh, dulu kat sekolah fail Geo ...

I baru nk tulis benda sama. Bodohnya pompuan tek bergegar ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:35 AM | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

klu aku yg buat karipap ni, aku sendiri tak gamak nak makan.
apatah lg nak jamu org.

sedih sgt la rupa karipap kakpam ni. rasa sure hauk kedaung.
ape je kemampuan kakpam ni? baik mati je la kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:39 AM | Show all posts


pam denyut, tolong sental daki2 kat leher kau tu bolehhhh??
dah la lemak tebal. pakai seksi2 gini nampak berlengas badan kau tu tau takkk!
berlendir2 peluh kat badan. tak melekit ke kau seharian berpanas kat sana pakai terdedah mcm ni?


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 28-6-2022 04:11 AM
Bila masa Bangladesh jadi an Arab country? Kepam denyut perasan matsalleh, dulu kat sekolah fail Geo ...

Jgn la bodoh sgt pam.. Google la dlu kalau ye pon.. Confident je arab adui
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu die share pic pool kat dungeon ke? hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:35 AM | Show all posts
Wowlela replied at 28-6-2022 04:11 AM
Gaisss. Dyna upload suami pakaikan socks ???? before bedz , gundu amogou then upload blekpar pakaika ...

ahhaha comel pulak nama gundunyut ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 08:37 AM | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:56 PM
ni haa karipap huduh air tangan pam!

ya ampun karipap. sebesar muka gundunyut kelimnya. huduhnya lahai, dahla rupa hodoh, goreng pulak tak pandai. minyak panas sangat ni hoi. sebok nak tunjuk tek gegar, tp skill goreng karipap pon tak lepas lagi. bbnu sgt skill masak nyutnyut
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:41 AM | Show all posts
lulunono replied at 27-6-2022 07:59 PM
kalau i malu nak bwk karipap hangus gitu. dah la hangus menggerutu plak tuh! buat makan sendiri takp ...

takde duit nak beli kat kedai u. klu kitala, dah goreng karipap terhangus gini, singgahlah kedai beli apa2 bawakkan. nak ganti karipap hangit tu. yih sgt

baidewei kan nyutnyut tunjuk dia singgah kedai cake kan sblm gi umah dyna. dia mentekedarah kek dulu ke sblm gi sana? sbb tu acah2 kenyang umah dyna ye tak nak makan. i ingatkan dia singgah situ nak la belikan cake sebiji dua utk potluck gathering tu. nan hadoooooooooooo

semlm sebelum nyutnyut dan kuntakinte berambus dari rumah dyna, baiknya dyna siap masakkan mee goreng berapi utk nyutnyut. mesti menyampah kan ada tetamu mcm ni, siap gi outlet lepas tu balik tu mnta tuan rumah masakkan lagi. bukan nya dia nak invite tuan rumah tu mkn luar ke belanja laa dah ko tido umah dia free kot. sanggup nyutnyut balik dgn perut kosong ye sblm berambus pon dyna tu kenyangkan dulu perut ko. bagus dyna tu, patut dia ramai kawan
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-6-2022 02:00 AM
ripped jeans kepam mcm baru lps kene rogol jah

dgn sluar je pam dah tunjuk dia rela dirogol
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
rajinnya dorang ni gathering potluck selang berapa hari..
anyway, i tak kesian pun kalau orang sana kena scam dengan hh ni..
i'm sure ada yang warning kawan-kawan pasal hh ni..
tapi acah semangat malaysian sangatkan..
dah macam sek sek kito pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.087486 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list