CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 27-6-2022 02:53 AM
Tu la tujuan buat Malaysianflavor.
Cari mangsa2 buat kawan. Nanti susah2 bolehla pau derang. Nek Pam ...

Mesti pakai seksi2 kan tido rumah orang
Pastu sblm tido duk pikir camne nak caras laki kawan tu
Buat2 pi tandas then masuk bilik tido goda laki tu
Omg banyak sgt tengok movie iols niii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 27-6-2022 02:53 AM
Tu la tujuan buat Malaysianflavor.
Cari mangsa2 buat kawan. Nanti susah2 bolehla pau derang. Nek Pam ...

Teringat porumer yg spill tea haritu kata kakpam femes sbb dah pernah scam orang kat group fb malaysian in eleh
Porumer tu pun tak tahu apa yg kakpam scam
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nadiabella at 27-6-2022 08:10 AM

Checking in dungeon busuk kepam.....tengok tu kepam dah up post video, dia kata siapa belittle her, gossip about her but she kept silent not because she is weak its because she is intelligent...phuiiii...intelligent scam orang yes. Hah....baru kenal dah overnight....seriously i am worried for those malaysian ladies..hope they are smart enough to detect her cunningness.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:34 AM | Show all posts
che-cikL replied at 27-6-2022 02:09 AM
Entah2 org tu ajak2 ayam, basa basi je.... Si Agundu terus menggelupur kemas kain baju nak tidur sit ...

siap bawak baju tidur rimau nak mencakau sapeee tu denyutttttt oi
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:42 AM | Show all posts
yg video dyna jemput abg kunta kinte makan tu, obvious ye kunta kinte kelaparan dan tak sabar nak ngap. kakpam pulak bila sedar dyna rekod video terus ternconget conget hidung hexagon dia terus kontrol lawa.

kerap ko ni laki bini gi mentekedarah rumah org. lps tu xreti ke adab berkawan, bila nak jemput kwn tu makan2 rumah ko pulak. buat cam kantin lak rumah dyna tu

ni klu bergaduh jgk dgn dyna yg baik dan rajin masak ni aku tak tau la nak cakap apa
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:50 AM | Show all posts
Budder gelarkan kakaaaa sendiri @ Kuin Kepam tu si 'berdenyut'.


Berdenyut.. the meaning can be apam berbului tu haus kot..

ada acik pernah baca netizen dok cerca pompan pompuan ke ponens kalau nampak gais kendo (can do).. sado..  kacak..  hensem ker..



they will say berdenyut tuuutttt" depa  


"donespeku"


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:37 AM | Show all posts
NEK PAM baca forum ye?

Ko nak goda laki kawan ko ke Pam? Kat UK pun macam2 dah ko rasa, ni kat US pun sama ye?
BFF ko dulu pun ko nak caras boyfriend derang kan? Dah start dah tu sikit2. Gathering pun pakai tak semenggah. Pakai jammies pun mesti butang tak sampai atas...

Sesapa PM la Dyna tu, bagi link forum ni dan explain elok2. Scammer tu mmg ada niat tak baik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:13 AM | Show all posts
Amboi kepam gi rumah dyna, laki bini dah siap duduk tunggu orang hidang. Kau tak tolong dyna ke kat dapo tu. Adat kan kita orang melayu macam tu. Dia ni serba tak kena.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 10:22 AM | Show all posts
Kesian betul Dyna dengan Fida kalau Hanis Haizi Abd Hamid ni ada agenda jahat. Orang dah biasa berbuat jahatkan. Lagi satu hidup tak senang tengok orang lain lebih pada dia.

Aku ni ada terpikir, thread ni masih baru. Apa kata sapa2 dalam ni yang masih simpan pasal kegiatan sundel bolong ni dari awal thread hingga sekarang kita himpunkan dalam thread ni. Aku pasti mod mesti banyak simpan. Bila dah banyak, kita bole send link thread ni kat Dyna, Fida.

Naya jugak kalau jadi apa2 kat dua orang tu. Kita acik2 porum dah kenal sundel ni. Sebelum terlambat. Tak salah nak berkawan, tapi bila dah tahu pandai2 la hati2.  

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:54 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 27-6-2022 10:13 AM
Amboi kepam gi rumah dyna, laki bini dah siap duduk tunggu orang hidang. Kau tak tolong dyna ke kat  ...

ah kan.. semalam ade video denyut amik video dyna tengah basuh pinggan. bukan nak menolong. dahla ko dtg tu org dah siap masak dah siap hidang. patutnya dah siap mkn tu basuh la pinggan. dahla tido rumah org. baik nau dyna tu.. mcm tak kena pulak buat baik dgn denyut scammer ni

denyut berlagak vip pulak gi rumah org jemputan khas ye.. dtg bawak badan gemuk mentekedarah. pastu tak reti nak tolong2 apa. mmg xreti bawak diri denyut ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 26-6-2022 08:13 PM
Kak Queen kepam pergi rumha org akan tunjuk setiap celah rumah org.

Rumah sendiri nan ado... Mesti  ...

Agak la… iols penah masuk rumah kelamin kawan iols waktu tu iols bujang lagi. Besar gila rumah 3 tingkat, iols jakun jugak la time tu sbb waktu tu baru awal 20-an. Tapi takde la gigih nk video setiap sudut. Kita masih ada adab ye.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 27-6-2022 10:54 AM
ah kan.. semalam ade video denyut amik video dyna tengah basuh pinggan. bukan nak menolong. dahla  ...

pam denyut terpaling mana dia nk tlg hidangkan makanan ke..masak jauh skali kang suma pakat tercekek sayur..dah melantak tlg kemas pun tak..basuh pinggan what? kan kinta kinte yg basuh pinggan slama ni..dia anak granfader kat malayzier basuh pinggan suma merosakkan kuku kutex breathable dia tu..kang nangis2 si denyut ni ngadu kat tokmid
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 27-6-2022 10:22 AM
Kesian betul Dyna dengan Fida kalau Hanis Haizi Abd Hamid ni ada agenda jahat. Orang dah biasa berbu ...

baru kenal kena jaga2 la.. memang la dia org mesia tapi scammer terulung kot..jgn bg muka kat sundel bolong denyut nih!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 27-6-2022 10:22 AM
Kesian betul Dyna dengan Fida kalau Hanis Haizi Abd Hamid ni ada agenda jahat. Orang dah biasa berbu ...

Ok sgt idea tu. Tapi iols takdpt nk tolong sbb format forum baru ni susah sgt nk upload gambar pakai mobile version.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:00 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 26-6-2022 01:08 PM
Seriusly kakpam overnite umh dyna?
Dah la dia sound ank dyna tu.. you must learn your culture gituuh ...

anak fida dia sound...gilerrr
fida tu jaga anak berganda2 lebih bagus dari dia!

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang iouls nampak
"HHA mendebab di El'eh"

Iouls check in like a real queen

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak sound anak orang, ko tu? Tinggalkan anak kat Malaysia berbulan2. Bagus sgt la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin x sanggup nak tgk pic2 kepam skrg.. Rasa mcm tgk porn for XXXXXL
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
BTW x ada ke sape2 buka benang pasal si EH dah masuk penjara?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hat pic atas tu Rupa sebijik cartoon character (vavi kut) .. Nama ape ntah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 05:59 PM GMT+8 , Processed in 0.089203 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list