CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 30-6-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka kepam macam tak mandi...tunjuk tek selambak macam dah lengas...video tayang muka penuh camtu..nampak lah kerak2 daki....ewww...memang kepam betul...no matter how much dia nak sembunyi di sebalik barang2 branded tetap kepam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 08:55 AM | Show all posts
bukan kepam dengan jali je pasangan bercerai mcm ni chuols. kalau tgk berita2 anak kena dera, anak kena rogol/cabul, kebanyakan sbb mak pak bercerai dan mereka tinggal dgn atuk nenek je, mak pak sendiri bahagia hidup membina keluarga baru. ramaiii sgt mcm tu. bila dah kawin lain, tak nak jaga dah anak2 sendiri. kesian mak pak yg dah tua tu dah tua2 kena jaga cucu

dan kebanyakan yang kawin baru ni, pasangan tak nak jaga anak2 asal pasangan (kalau ada). itu yg tercampak ke kg budak2 tu. kalau mau jaga pun belum pasti keikhlasan diorang. sbb tu kalau bercerai, perati dan pilihla betul2 pengganti ayah/mak anak2 kita. tak semua lelaki/perempuan nak jaga anak org k
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:56 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 29-6-2022 06:34 PM
asalkan dior. ingatkan dah miskin, taste berubah.. rupanya nan hado. smlm kan kena kutuk gi thrift ...

besarnya kasut dior baru kaknyut tu. terkejut i tengok macam kaki gergasi
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 09:52 AM | Show all posts
dagusengett replied at 29-6-2022 09:33 PM
Rasa cam tak pregnant pulak entahh
Maybe dia keluar jalan2 pakai girdle
Time gi potluck biar perut ...

betul la tu preggy lemak je..sbb tahu nak melantak banyak2 pakai longgar2 mcm preggy
perut pun bebas selambak nak mentekadarah

kalau berdua dgn laki b40 kenala pakai girdle jadi makan sikit sbb kena keluar duit sendiri





Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 10:33 AM | Show all posts
Edited by eyansss at 30-6-2022 10:35 AM
tweetytweety replied at 30-6-2022 08:21 AM
sepatutnyer Jali bersyukur ada 3 waris anak lelaki.
kalau sama2 dgn si KepamGunduNyut lepas tangan ...

sama je dedua menjoyah mengata antara satu sama lain...  dia kata dia, kata dia kata...  hahaha...  both is not a wife/ husband material pun (sebab jali claim kepam bukan wife material)...  cuma sebab kepam terkedepan dalam group scam diorang, so orang prefer mengata kepam more...  padahal sama2 naik...  dia pun berskandal sampai membuatkan kepam rebel berskendel...  bezanya, dia sorok, kepam tunjuk...  tu yang orang tak nampak sangat salah dia...  anak2 jali dedua perempuan kan...  silap la dia tak jaga anak2 lelaki dia elok2 sebab nanti anak2 lelaki dia jugak la yang akan jaga adik2 perempuan diorang...

ketua keluarga adalah lelaki...  pincangnya rumahtangga jatuh pada bahu lelaki...  lain la lelaki tu memang baik gilos nak mams pastu bini buat perangai, takpe la nak kecam bini berjemaah...  ni laki pun sama naik kelabu asap scam orang siap bongkak sana sini, pernah maki downliner and all, tak adil la nak hentam bini sorang2...  dan tanggungjawab utama menjaga, mendidik, membesarkan, membela, dan segala mem yang ada jatuh pada bahu suami..

teringat suami kawan aku pernah kena sound dengan ustaz kat pejabat agama...  dia cakap : saya boleh senaraikan tanggungjawab suami vs isteri dan kamu akan nampak betapa beratnya tanggungjawab suami...  awak nak saya support dengan alquran? - sambil dia selak alquran...  kawan aku gelak je dalam hati masa tu...  yes, it takes two to tango in any relationship tapi Allah swt dah gariskan betul2 dah apa tanggungjawab lelaki/ suami/ bapa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 10:54 AM | Show all posts
tweetytweety replied at 28-6-2022 12:47 PM
anak-anak terbiar harapkan mak bapak menjaga ........
apa punya mak si Kuin Kepam ni..  ber ...

kenapa apaknya tak jaga sorry ketinggalan jaman xtau sgt citer family theyols ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 10:57 AM | Show all posts
OK la.lengkali kitaorang berjemaah kata Jali sekali.

Dah dah, pila bagitau kepam, lengkali kitaorang adil saksama berjemaah mengata dua dua.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 30-6-2022 03:12 AM
Hal anak2 , mmg betul salah dua dua parent. Ini bukan thread ibu bapa dan keluarga.

Tapi kita fokus ...

Saya setuju komen ni.

Lagipun kita tak tau apa deals diorg sebenarnya.
Sebelum cerai pun gemok mmg tak jaga anak, dpd enden tu baby, tinggal gitu je dgn ex laki yg jaga.
Mak jenis apa yg tinggal baby kecik sbb terkejar laki lain kat oversea?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 30-6-2022 10:57 AM
OK la.lengkali kitaorang berjemaah kata Jali sekali.

Dah dah, pila bagitau kepam, lengkali kitaoran ...

Yang pasti forum ni dibina bertingkek2 utk mencerca perbuatan terang-terangan yang menormalisasi culture bukak tudung keji org bertudung tunjuk tetek hasut orang lain dengan lifestyle fake sambil2 scam sana sini… dan I x nampak jali buat camtu. So  kalau nak include jali dlm forum terpaksa la bukak thread “tggjwb suami supaya bini tak rebel” la pulak… puihhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 30-6-2022 05:16 AM
Yang pasti forum ni dibina bertingkek2 utk mencerca perbuatan terang-terangan yang menormalisasi c ...

Betul. Tapi perasan kan macam tiba tiba masuk kutuk Jali . Padahal dah namanya tread kepam . Ada juga hint2 mcm backup kepam ( tapi tak obvious la ).

And I perasan semua posting mesti kutuk Jali kau kau. Sambil2 kutuk kepam sikit2 la ( nak cover kut ). Member kepam  kut.

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
halaah halaahh acik porem pun! jali kan sebahagian drpd life kepam so ok je nak selit cerita pasal dia sambil² kita tunggu daily update kepam ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:50 PM | Show all posts
yih.. pam pakai balik ye dress pink persembahkan teks selambak tu lagi hari ni. baru mgu lepas kan dia gi picnic pakai dress tu. dah dikutuk kaw2 oleh acik porem pon masih sauk lagi baju tersebut. kalau aku lama dah derma bagi org mesekin tobat tak pakai dah lepas kena cerca bagai mengandung 7 bulan

Sebab2 pam tak buang baju tu:

1. Branded (mungkin jenama DIOR)?
2. tu je dress yang dia ada dan masih muat
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jassy50 at 30-6-2022 05:59 AM
black_handbag replied at 30-6-2022 05:50 AM
yih.. pam pakai balik ye dress pink persembahkan teks selambak tu lagi hari ni. baru mgu lepas kan d ...


Kena tunggu 2 minggu. Biasa return 14 hari kan ? ;

Rasa lepas ni boleh buat collage baju mana dia pakai lepas tu disyaki return balik.

Sephora pun I rasa dia banyak return items. Agak2 kena ban tak? Dulu beli macam tak ingat dunia tapi masih pakai filter.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 30-6-2022 01:41 PM
Betul. Tapi perasan kan macam tiba tiba masuk kutuk Jali . Padahal dah namanya tread kepam . Ada j ...

Kansss...entah2 dyna kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
This hypocrite kepam does not have 8-5 job. Sementara dia dok dlm kubang tu, laki dia g kerja dia x buat apa ka. Laki dia balik, dia bragged laki dia tnya nk mkn apa bagai. Laki tu prepare plak lg. Ni cita hassanah btul ni. Nmpk sgt the things she brags are all imagination of hers.
Sbb terlampau nk tnjuk laki dia syg dia.
Kalo laki ko syg ko, idok la ko pilih tiktok videos org lain nk tnjuk how happy u r. Make your own videos la.
Haiya. Emotional Damage.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:45 PM | Show all posts
eyansss replied at 30-6-2022 10:33 AM
sama je dedua menjoyah mengata antara satu sama lain...  dia kata dia, kata dia kata...  hahaha...  ...

anak2 baru Jali one boy and recently baru dpt one girl
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ada arahan mahkamah la pasal hak penjagaan jali bleh dtg time certain time je
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 30-6-2022 01:50 PM
yih.. pam pakai balik ye dress pink persembahkan teks selambak tu lagi hari ni. baru mgu lepas kan d ...

ntah2 tak basuh pun baju tu dari last week. hang je. then hari ni ulang pakai. knowing kepam gemok mmg pemalas!
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:49 PM | Show all posts
jassy50 replied at 30-6-2022 01:41 PM
Betul. Tapi perasan kan macam tiba tiba masuk kutuk Jali . Padahal dah namanya tread kepam . Ada j ...

ko nak kata aku ke?  cuba ko tengok balik berapa banyak kutukan aku pada kepam...  cuma dalam kes ni, aku sentuh juga salah jali tu sebab aku kesian tengok anak2 tu...  korang ni takleh betul kalau orang bertentang arus sikit kan (in this case jali kena kutuk n korang kepanasan)...  pastu nak tuduh porumer tu orang tu la, member ni la...  grow up la...  dah jali tu sebahagian dalam kehidupan si kepam...  sebab tu dalam thread2 lama bila ada beberapa porumer yang reveal pasal jali jugak jadi malas nak join sebab korang hencap porumer tu bertubi2...
kena ingat, tak semua orang sependapat dengan korang...  aku sependapat tentang kepam tapi aku tak sependapat tentang jali...  pastu terus korang kepanasan...  just grow up and agree to disagree tanpa tuduh porumer tu orang tu la, member orang ni la...    aku sejenis siapa aku rasa salah, aku voice out la...  aku takkan  side orang tu or side orang ni...  ingat, jangan terlalu membenci sampai taknak nampak salah orang lain juga yang contribute to the dramas n issues...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:50 PM | Show all posts
videcloset replied at 30-6-2022 02:45 PM
anak2 baru Jali one boy and recently baru dpt one girl

sepasang la eh...  alhamdulillah...  aku harap jali tu pi la amek balik anak tu...  kesian kat anak bila hidup macam dah takde mak ayah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:29 AM GMT+8 , Processed in 0.374199 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list