CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Sila tanggal tanjak anda bila tonton wayang, kesian orang belakang

  [Copy link]
Post time 26-6-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 26-6-2022 03:49 PM
Siling sis, bukan syiling.
Kompius aku tadi buat seketika.

Duit syiling tersenyum sinis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 26-6-2022 04:18 PM

Samalah pakai beret, bila masuk bangunan dan duduk, mmg kena tanggal beret.

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Giler content betul orang skrg ni yah. Nauzubillahminzalik
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah kalau x over x sah..motif sentiasa over the top? Pakai biasa2 jer dah la...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:35 PM | Show all posts
tadi aku nampak lelaki pakai baju melayu bertanjak bagai kat KLCC

dah boleh agak dah dia nak pergi mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 26-6-2022 01:47 PM
ko tap je lah bahu dia bagi tau elok2, susah sangat ka?

zaman apa sekarang ni semua dah takut bersu ...

Gila kau nk tegur pendekar
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 26-6-2022 05:47 AM
ko tap je lah bahu dia bagi tau elok2, susah sangat ka?

zaman apa sekarang ni semua dah takut bersu ...

Kan? Ni la generasi semua nak mengadu di socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 26-6-2022 03:27 PM
Tunggu kuar TV time Raya je next year hahaha

haha yela tunggu je la nnti tyg kt tibi..
tp tula kdggg nk jgk berwyg bagaiii sebulan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bodo bukanlah melayu b40 namanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:03 PM | Show all posts
tak perlu la nak over...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah they enjoy the moment.  Masa bila lagi yg sesuai pakai mcm tu.  Semua nak dictate.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 26-6-2022 06:52 PM

Dah namanya launching filem tayangan perdana.


Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I pernah duduk blkg sikh pakai turban, takde plak terlindung mcm ni. Ni dia rendahkan camera ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:37 PM | Show all posts
aku pun setuju cuma konten lapar like
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ja yg pkai pelik2 time tgk wayang masa Halloween. Tpi tu musim dia. Iol pun xtau bla musim org pkai tanjak ni. Klau xmasa kahwin, time trima anugerah raja2 ka apa.
Ok ja kot pkai tradisi n tu cara dorang raikan patriotik. cma klau tnggi sangat tnjak tu, cabut jalah  
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 26-6-2022 07:32 PM
haha yela tunggu je la nnti tyg kt tibi..
tp tula kdggg nk jgk berwyg bagaiii sebulan sekali

Skrg bukan masanya...kat supermarket Tu minyak masak dah habis...kat rak kosonggg
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 26-6-2022 04:10 PM
Raya pertama wajib kuar TV..

Aku susah nak tengok wayang sbb sejuk sangat dalam tu. Nanti a ...

Kan...duit tiket Tu boleh simpan utk beli benda lain yg diperlukan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:06 PM | Show all posts
kalau tanggal tanjak sekalipun, kepala mamat tuh masih menghadang... takkan nak penggal kot?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:18 AM GMT+8 , Processed in 0.079797 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list