CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: totokreturn.

TANYA WANITA - Pernah kah pasangan anda terpancut dalam mulut ketika melakukan oral sex

[Copy link]
Post time 6-7-2022 09:33 AM | Show all posts
tak la ter.. mmg biasa ja pancut dlm mulut especially bila aku period.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 07:00 PM | Show all posts
Pancut dalam kondom dalam mulut kira tak?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
heliumneon632 replied at 7-7-2022 07:00 PM
Pancut dalam kondom dalam mulut kira tak?

Teknikali kira pancut dlm mulut la tapi berlapik.. Tak aci tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 6-7-2022 09:33 AM
tak la ter.. mmg biasa ja pancut dlm mulut especially bila aku period.

Ye biasanya BJ smpi pancut ni masa wife tgh period je..hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 11:22 AM | Show all posts
heliumneon632 replied at 7-7-2022 07:00 PM
Pancut dalam kondom dalam mulut kira tak?

ko dah kenapa, kena pakai kondom?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 08:42 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 10-7-2022 11:22 AM
ko dah kenapa, kena pakai kondom?

Huhu wife masih geli nak BBBJ.

Tapi hot juga tengok kondom berbekas lipstick sambil air mani tertakung kat dalam. Bukti telah diservis hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 10:05 AM | Show all posts
Edited by libra_gurlz at 19-7-2022 08:37 AM

~ deleted ~
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
heliumneon632 replied at 12-7-2022 07:42 AM
Huhu wife masih geli nak BBBJ.

Tapi hot juga tengok kondom berbekas lipstick sambil air mani tert ...

Kesian sungguh kalau partner xsporting. Hang jilat pepek tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 11:07 AM | Show all posts
pernah la dulu...tapi skrg x la.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lately selalu sgt. I ols ok je. Dah makin lama kawen ni kena lah pelbagai kan activity dgn suami. Kalau buat benda yg sama bertahun2 nanti kita bosan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols bj tp dh pesan siap2 jangan pancut dlm mulut. Geli. Pancut kat dada takpe
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:04 PM | Show all posts
Fafaaisa replied at 2-9-2022 03:26 PM
Iols bj tp dh pesan siap2 jangan pancut dlm mulut. Geli. Pancut kat dada takpe



double as... rawatan menegangkan payu dara ...ekekkee
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
malaygirl replied at 30-6-2022 07:32 PM
Kahkahkahkah tak dilayan ye. Adoi jangan la husband aku dpt idea tak layan ugutan aku. So far 12 t ...

Dia xjilat sedut lubang pepek girl kah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah.. sejak kahwin smp kini thn ke 13, 2 kali je pernah bj.. laki panjut luar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu hingga kini.. hampir  17 thn kawn mmg Minta BJ sambil menonton iols buat... nak plak iols dah tukar teknik... Pantang Hari cuti... Dia tau iols akan panjat dia.. sejak dah 40s ni Makin kerap plak [selama ni SR sajork]
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2022 02:41 AM | Show all posts
aku masa baru kawin dulu memang hari2 seks dgn isteri.. tak tau kenapa cepat sangat horny bila dgn bini.. selalunye dia yg mintak.. kadang2 tgh drive pun dia nk hisap.. memang pancut dalam mulut la. tak pun time dia period memang aku pancut dalam mulut dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:51 PM GMT+8 , Processed in 0.202769 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list