CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6579|Reply: 34

TANYA WANITA - Pernah kah pasangan anda terpancut dalam mulut ketika melakukan oral sex

[Copy link]
Post time 26-6-2022 10:44 AM | Show all posts |Read mode
untuk wanita2 sila vote dengan ikhlas dan jujur
Single Polls, Total 15 Users voted
33.33% (5)
0.00% (0)
33.33% (5)
33.33% (5)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-7-2022 01:17 PM | Show all posts
Menelan air mani dari kaca mata perubatan

Secara umumnya, tiada masalah untuk seorang isteri itu menelan air mani suaminya dan ia adalah normal untuk dilakukan oleh pasangan suami isteri. Sekalipun begitu, mereka diingatkan untuk melakukan ujian air mani terlebih dahulu bagi memastikan benar-benar bebas daripada sebarang kondisi kesihatan berkaitan sistem reproduktif. Jika belum melakukan ujian air mani, si suami disarankan untuk menggunakan kondom saat melakukan seks oral bagi mengelakkan si isteri menelan air mani. Jadi, perbuatan menelan air mani semasa seks oral ini boleh dan selamat dilakukan sekiranya pakar sudah mengesahkan suami tidak mempunyai sebarang masalah kesihatan.

Hal ini kerana terdapat beberapa mudarat yang berkemungkinan boleh didapati melalui air mani — yakni dengan menelannya. Di antaranya ialah:

Menyebarkan penyakit kelamin. Jika diteliti, kandungan komponen yang terdapat dalam sperma kelihatan seperti boleh ditelan dan dihadam dalam perut sama seperti makanan yang lain. Sekalipun begitu, sperma yang berasal daripada individu yang telah dijangkiti penyakit kelamin seperti HIV, hepatitis B dan C, herpes, syphilis dan chlamydia berisiko terjangkiti dengan virus yang sedia ada. Risiko penyakit tersebut dijangkiti individu yang menelan air mani ketika melakukan seks oral juga akan meningkat jika terdapat luka pada mulut, lidah, atau gusi.
Membangkitkan rasa loya dan muntah. Air mani yang mempunyai kandungan protein yang tinggi sebenarnya mempunyai bau yang agak busuk dan memualkan. Oleh itu, cuba anda bayangkan bagaimana pasangan anda mahu menelan sesuatu yang mempunyai bau yang teruk? Ia cuma akan membangkitkan rasa loya dan kemudian muntah lalu merosakkan mood seks anda dan pasangan.
Mendatangkan sakit kepala dan selesema. Selain daripada loya dan muntah, perbuatan menelan air mani juga akan menyebabkan individu itu mengalami sakit kepala. Ini berlaku akibat gejala psikosomatis buat mereka yang sebenarnya jijik terhadap sperma. Bukan itu sahaja, menelan air mani pasangan juga sebenarnya akan mendatangkan jangkitan selesema akibat reaksi alahan mereka terhadap protein yang terkandung dalam sperma.
Mengakibatkan trauma. Bagi pasangan yang sudah cuba menelan air mani atau tertelannya secara tidak sengaja, ia akan mengakibatkan trauma kepada mereka. Ini berlaku ekoran daripada bau dan rasa air mani yang tidak sama dengan jangkaannya. Jika perbuatan ini dilakukan berulang-ulang kali, ia akan mengakibatkan trauma.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Wife aku nak tlg jawab.. Dia kata bukan terpancut.. Mmg suh pancut dalam mulut pun.. Haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2022 08:52 AM | Show all posts
orangselut replied at 28-6-2022 12:23 AM
Wife aku nak tlg jawab.. Dia kata bukan terpancut.. Mmg suh pancut dalam mulut pun.. Haha

mantap...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ter. Memang suruh hubby pancut dalam mulut hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:52 PM | Show all posts
Tak pernah . So klu da terpancut cmne ? telan ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa 1st time bj, wife dh warning awal2 jgn terpancut dlm mulut, tp I sengaja buat2 terpancut dlm mulut haha...marah dia..

Lps2 tu, wife dh x kisah...I dh pancut pun dia masih teruskan bj smpi btg I kendur hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:49 PM | Show all posts
aku pernah sekali je,pastu wife xnk dah,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 03:51 PM | Show all posts

kau tok... mmg lapar kisah seks orang ke apa tok???
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam geli je pancut dalam mulut
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:14 PM | Show all posts
malaygirl replied at 30-6-2022 04:10 PM
Macam geli je pancut dalam mulut

fikir enjoy je la...jgn fikir yang geli2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 30-6-2022 04:14 PM
fikir enjoy je la...jgn fikir yang geli2..

Tak leh wei. Husband pernah mintak nk pancut dlm mulut, aku ugut dia. Pancut dlm mulut aku gigit sampai luka biar kena g hosp. Sengaja ke xsengaja aku xkire. Geli lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:32 PM | Show all posts
malaygirl replied at 30-6-2022 04:20 PM
Tak leh wei. Husband pernah mintak nk pancut dlm mulut, aku ugut dia. Pancut dlm mulut aku gigit s ...

wakakaka
aku dulu mcm tu...aku punya ugutan tak dilayan. sekrg aku tadah aje...tp lepas tu aku cepat2 cari toilet
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 30-6-2022 04:32 PM
wakakaka
aku dulu mcm tu...aku punya ugutan tak dilayan. sekrg aku tadah aje...tp lepas tu aku cep ...

Kahkahkahkah tak dilayan ye. Adoi jangan la husband aku dpt idea tak layan ugutan aku. So far 12 tahun dah bernikah ni dia masih gerun dengan ugutan aku nak cederakan senjata dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
teringin nk pancut dlm mulut isteri tp x pernah kesampaian dan dapat... w x larat nk BJ lama2 n dia  pun kata xmo pancut dlm mulut. Dgr org citer, sedap kalau dpt pancut dlm mulut sambil bini nyot nyot btg tgh pancut tu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 01:18 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 2-7-2022 01:17 PM
Menelan air mani dari kaca mata perubatan

Secara umumnya, tiada masalah untuk seorang isteri itu me ...

ko penah tak tok pancut dalam mulut pasangan..
apa komen pasangan??

A. Kimochi
B. Oishi
C. Sugoi
D. Jinpo

?????


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 01:19 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 1-7-2022 11:51 PM
teringin nk pancut dlm mulut isteri tp x pernah kesampaian dan dapat... w x larat nk BJ lama2 n dia  ...

pujuk la dengan rantai emas labuh..




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 01:20 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 01:18 PM
ko penah tak tok pancut dalam mulut pasangan..
apa komen pasangan??

ko dah vote belum?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 01:22 PM | Show all posts

malas aku vote

nnti orang tau lak citer dlm kain

jadi modal serangan peribadi kat CI


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 01:23 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 01:22 PM
malas aku vote

nnti orang tau lak citer dlm kain

takde nya sapa nak tau, vote semua tak display dan confidential
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:20 AM GMT+8 , Processed in 0.099385 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list