CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 719|Reply: 3

[Dunia] Monkeypox Adalah Wabak Kaum Lut Gay

  [Copy link]
Post time 25-6-2022 01:41 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 25-6-2022 04:50 AM

Monkeypox sekarang dah merebak ke 2000 orang di 30 buah negara.
sumber: https://www.science.org/content/ ... o-have-sex-with-men



Monkeypox Didominasi Golongan Gay
Data terbaru UKHSA menunjukkan Monkeypox kebanyakannya tersebar di kalangan komuniti men sex with men (MSM). Tak kiralah gay ke bisex/ hetero, janji ada buat MSM. Nak bangkang? dari 152 pesakit yang isi borang survey pasal Monkeypox, 151 mengaku mereka MSM. Dan, jika Monkeypox bukan penyakit MSM, tentu-tentu ramai orang straight dah kena, or lesbi dah kena, tapi tak, MSM je ramai kena, statistik tak menipu.

Saintis ada run mesin ramalan. Tanpa campur tangan tanpa ubah perangai, didapati 10,000 MSM akan dijangkiti Monkeypox. Juga didapati, dalam golongan lain, Monkeypox tersebar juga tapi tak bertahan lama dan tak boleh merebak secara serius.

Bagaimanapun, bila sorang dah kena monkeypox boleh disebarkan melalui:
- sentuh cecair badan
- luka monkeypox
- kongsi barang (baju/ cadar)
- droplet pernafasan pada jarak dekat (dalam rumah sama/ bilik hospital sama)

Kaum Gay Lut Kuat Berzina
Saintis tanak buat kesimpulan ini sebab tak nak golongan yang amalkan MSM dikecam. No no no kita dah liberal terbuka tahun 2022 tak boleh ada stigma. Tidak boleh tidak, MSM memang tak boleh dipisahkan dengan orientasi sex seseorang. Golongan MSM ini sangat aktif secara seksual, 44% mengaku bersetubuh lebih dari 10 pasangan dalam hanya 3 bulan, 44% juga mengaku buat orgy. Golongan MSM lebih kerap bertukar pasangan dan kadangkala ada ramai pasangan serentak dalam satu-satu masa.

Virus Monkeypox dalam Mani Pesakit Gay Laknat
Cara tepat bagaimana virus Monkeypox boleh berjangkit sesama manusia masih lagi hanya spekulasi. Saintis bagimanapun ada jumpa DNA virus monkeypox dalam mani pesakit, tapi masih perlu kaji samada ini jadi punca atau tidak.

Si bottom Camne? Suruh Dia Pergi Cucuk Cepat
Jangan risau ini cuma kajian dilakukan di UK. Negara lain Australia contohnya tak terlibat. Apa-apa pun kepada MSM, sila pergi cucuk vaksin kerana anda adalah golongan paling berisiko tinggi (di UK, Australia tak kot) yang kalau dia kena nanti kita yang straight pun bakal cash jugak dapat laknat kena Monkeypox sama. Jangan risau nurse dan doktor telah dilatih untuk tidak cakap apa, tiada stigma.

Dasar!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah LGBTQ+ gay dalam almari tersenyum sinis

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cutenya budak nehhhh ermmmmm

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:06 PM | Show all posts
This is all kerana cara transmission bukan kerana virus tu kenal ko LGBT atau straight.

Asal kan faham yang itu, ok.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:36 AM GMT+8 , Processed in 0.195466 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list