CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: kakikuDibibirmu

[Tempatan] Harga siling baharu ayam diumum tak lama lagi, kata PM

  [Copy link]
Post time 25-6-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
boikot ayam pasni..tp kn rega babi xpenah bunyi naik pun..ke kita yg xtau..murah jerrr kwn i ckp..seekor tu kalau nk sembeli time gawai ratus ratus jer..mvm kita lembu mahal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 25-6-2022 08:40 AM
Boleh sesangat sbb lesen jd piem ko kena jd mp, mp plk dari pru/prk, pru plk nama dari parti, part ...

Haraplah kena pecat cepat....sakit jiwa tengok dia jadi piyem...bukan dia jer...kabinet dia semua lah....asal bagi statement jer..bodoh yg nampak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 25-6-2022 01:06 PM
Haraplah kena pecat cepat....sakit jiwa tengok dia jadi piyem...bukan dia jer...kabinet dia semua  ...

Hari-hari terakhir seekor Ismail Sabri
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru balik Lotus. Ayam seekor rm9.9 sekilo.
Sekali timbang rm20++
Lotus biasa murah dari kedai atau pasar. Tapi ni kali kalau mahal. Luar lagi lah maheiii. Dahla berat sekali dengan ais. Masih bekuuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 25-6-2022 07:43 PM
Baru balik Lotus. Ayam seekor rm9.9 sekilo.
Sekali timbang rm20++
Lotus biasa murah dari kedai ...

Lembaga Ais tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sendiri umum harga akan ikut market, sendiri batalkan keputusan tu, sendiri claim kerajaan prihatin, gile b#*i apakah kerajaan ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ekod79 replied at 25-6-2022 08:47 PM
sendiri umum harga akan ikut market, sendiri batalkan keputusan tu, sendiri claim kerajaan prihatin, ...

gila ayam
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ekod79 replied at 25-6-2022 08:47 PM
sendiri umum harga akan ikut market, sendiri batalkan keputusan tu, sendiri claim kerajaan prihatin, ...

Teringat masa pak mael jaga covid aritu....auntie x pakai mask terus  kena lokap, najibun x pakai mask wat lek jerr.....skrg dh kd piem pun flip flop jg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 26-6-2022 02:54 PM

Tangguh kejap je nih sbb rakyat dah mengamok kan,pru pun dah dekat..siap sedia lah,the next day BN menang pru15 nanti bukan ayam dgn minyak je akn naik harga tapi SEMUAA barang akn NAIK harga!!

You've been warned!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
BN menang rakyat senang tu yang tak menahan tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni ready utk buat gst pulok hahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng Songkok Tinggi tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 10:35 PM GMT+8 , Processed in 0.084518 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list