CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Tempatan] 'Kecantikan Toksik' ~ Ramai Jadi Mental

  [Copy link]
Post time 25-6-2022 12:01 PM | Show all posts
i pun kulit gelap, tak kisah pun janji i happy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I happy dgn rupa n kulit sekarang, xkn ubah apa2…mekap pn xnk nnt lg cantek
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 25-6-2022 05:48 AM
Iols ni mmg hitam sjk kecik tau. Smpi skrg lh  cuma nasib baik fasa takbpercaya diri tu skjp je ...

Acik kulit coklat langsat drpd baby sampai now
Gemok pun drpd baby sampai now
Semenjak internet meletop lagi senang buat akal ni berfikir mana baik mana buruk mana betul mana salah
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang manusia ni dia nak impress dengan orang lain yang dia ni cantik gorjes putih gebu pakai gelang bersinar2 kat kulit tu.
Syukur lah iols ni orang biasha2 je. Tak kalut apa orang nak tengok dan fikir. Wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 01:24 PM | Show all posts
kalau pergi sekolah anak, i selalu tengok mak2 yang cantik flawless gitu sambil tengok2 anak2 depa juga.... biasanya anak2 depa biasa aje rupa... so maknya tu cantik mekap aka cantik buatan dan plastik la.. tak payah kagum la tgk org cantik, nak betul puji orang cantik tengok rupa depa takde secalit mekap camner dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua nak kulit putih, badan kurus.
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok gambar kartun yg kat luar nampak kurus dlm cermin nampak gemok...aku la tu...asyik aku rasa aku gemok...tapi laki aku kata..gemok apanya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ai dari remaja cuma pakai losyen nivea body je.semua ai sapu muka badan.hasil nya walaupon sekarang ai andartu.tetap orang ingat ai lepasan spm.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Trend sekarang pakat gila make up dengan gigihnya socmed live oleh mua mua...kat pejabat pun yang bawah 40 sibuk pagi2 bersolek
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yo yo aje
Lepas tu kutuk pompuan lain kepam
Contradict much
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 04:55 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-6-2022 09:37 AM
Dulu2 aku ingat pompuan yg memuji kecantikan pompuan tu lesbian. Betul ka?




Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 05:39 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 25-6-2022 01:24 PM
kalau pergi sekolah anak, i selalu tengok mak2 yang cantik flawless gitu sambil tengok2 anak2 depa j ...

mesti tinggi maintenance cost dorang kan utk kekal cantik
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Stop banding2 kan kecantikan etc la.. lihat je diri sendiri and kemaskan apa yang ada.. embrace kejadian Tuhan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 25-6-2022 12:01 PM
i pun kulit gelap, tak kisah pun janji i happy


Tipu!!!! U lawoo...  

Terkejut iols baca statement uols hahahahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
olaklempit replied at 25-6-2022 03:39 PM
Trend sekarang pakat gila make up dengan gigihnya socmed live oleh mua mua...kat pejabat pun yang ba ...

Diorang banyak masa nak makeup.. boleh lee spend time berpuluh2 minit depan cermin..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 25-6-2022 05:48 AM
Iols ni mmg hitam sjk kecik tau. Smpi skrg lh  cuma nasib baik fasa takbpercaya diri tu skjp je ...

Masyalla sisturr..  Sampekan bulu roma pon boley jadi blonde teros.


https://youtube.com/shorts/v4RTXnhHOTU?feature=share
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sarahmirza at 25-6-2022 06:17 PM
mojarean_X replied at 25-6-2022 05:39 PM
mesti tinggi maintenance cost dorang kan utk kekal cantik


cost & time sis....
Gi facial, buat rambut, mandi lulur, mask segala bagai.... Melalak anak kt rumah nnt..hahahaha

So cantik asli je takpe, kita enjoy cara kita...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 25-6-2022 05:55 PM
Masyalla sisturr..  Sampekan bulu roma pon boley jadi blonde teros.



Sebab dorg kan bulu tebal. Cukur nnti takut makin tebal so dorg bleach kan aje bulu itu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
olaklempit replied at 25-6-2022 03:39 PM
Trend sekarang pakat gila make up dengan gigihnya socmed live oleh mua mua...kat pejabat pun yang ba ...

I xleh blah tgk rupa mua bella tanpa mekap....mmg out
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat malaysia salah konsep sbnrnya. Skincare sepatutnya pakai utk penjagaan kulit hence ‘skin+care’. Dapat kat acik2 founder malaysia dibantai letak mcm2 chemical bahaya nak bagi cepat putih. Apa ke bongok kepala otak dok menjahanamkan diri sendiri.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.535451 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list