CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: YgBenar

[Dunia] Kelajuan 5G, Malaysia Kedua Terpantas Di Dunia Di Belakang Korea Selatan dan No.1 didunia kelajuan muat naik pada 50.3 Mbps.Anda terkejut?Bincangkan(12 markah)

  [Copy link]
Post time 24-6-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sblah keyel pon line selow hamattt..
Kt rumah pasang wifi br laju.. sikit..
Guna data jenoh bpusing.. baca porum pon selow
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia tang documentation mmg tip top ..execution tu boleh diquestion..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 12:04 AM | Show all posts
paling mahal tak nak masuk dlm list... tenet semput2 ada hati nak claim laju konon...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Penipu tahap kayangan ni. Aku pki online kat highway je mmg mcm haram x dapt langsung kat byk tmpt le jugak. Highway tau bukan kat rumah. Kat rumah kdg2 E aja. Pi siam sana naik ketapi sepanjang jalan sepanjang hutan memang kelasss boleh online sepanjang masa. Muntri ni mimpi ke hapa ckp boleh 5G cepat. Yg 4G pun siput lagi laju la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Data tu betul dah.

Untuk waktu sekarang ni la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 24-6-2022 12:04 PM
gila tipu sungguh
unifi ni asal mlm je mula2 connection kejap ada kejap x de
yang dok gebang2 5g tu  ...

Unifi 5g tu bukan 5Gen tetapi 5GHz.
Satu lagi yg Unifi 2.4GHz.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:37 AM | Show all posts
Nak tipu pun agak-agak laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:34 PM GMT+8 , Processed in 0.069554 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list