CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Berbaloi Ke Curang?” – Soalan Pedas Pak Nil Buat Shuk Sahar Kelu

  [Copy link]
Post time 24-6-2022 06:12 PM | Show all posts
siap masuk iv kat tv, kira tebal jugak muka si shuk ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Die nk family die balik tp dlm masa yg sama still contact skandal.. Yihhhhhhh sgt.. Xnmpk pon menyesal hilang family.. Die ni nmpk mcm menyesal sbb dah xda job xda rumah je
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan yg curang ni kalau die x fikir pasal bini.. Tak leh ke fikir pasal anak2.. Sian kot anak2
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 23-6-2022 09:53 AM
Aku penah nmpk FakeNil tgh suap anak ikan dia. Time tu diorg dlm keta kt Airport.Gay couple ada yg m ...

Pasti ke partner dia.ke ank dia yg dia suap tu.sb dia pon dh bercucu kn
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 08:31 PM | Show all posts
Satu Msia tahu ko curang skandal berzina (???) wallahuallam
Muka tak malu mengesahkan lagi dalam rancangan TV
Allah tarikh perasaan malu ko Shuk di dunia lagi
Tiada rasa malu aib pada perbuatan yang terang2 salah dan berdosa itu
Apakah di akhirat kelak Allah akan perlihatkan segalanya?
Wallahuallam.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 08:37 PM | Show all posts
Faraj nak kawin bersanding kepong kepang di arak meriah ibarat anak dara berselaput lagi
Faraj tak nak berpoligami nak jadi THE ONLY ONE tapi pohkey berahi pada punai LAKI-ORANG
Faraj tak nak nikah Siam sebab walau sundal tahap lohong tahu masalah mendatang
Shrek pula tak nak lepaskan ISTERI-SAH tapi nak juga Faraj sundal
Shrek kata sayang lagi pada ISTERI-SAH tapi sebab punai dah diikat dengan Faraj so bodoh alang
Shrek terangan mengaku curang tapi tetap tak nak bercurang dengan Faraj
... adakah ini kesimpulan cerita lorong ini?
... Benarlah CURANG itu satu pilihan
... Pilihan pada kepala dalam ada otak atau kepala lekuk tiada tulang
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bracebintang at 27-9-2022 01:26 PM

--deleted post--
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bracebintang at 27-9-2022 01:38 PM

--deleted post--
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bracebintang at 27-9-2022 01:38 PM

--deleted post--
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bracebintang replied at 25-6-2022 12:48 AM
Betul la tu. Proses nk sampai ke byr denda tu, turun naik court  2 3 kali ikut kehendak hati hakim ...

Itu la. Kalau dah lepas nikah, rasa2 laki tu rajin lg ke nk ke court bagai? Kalau sblm kahwin pon dia x rajin nk setelkan, lepas kahwin, lg dia buat bodo. Mcm joy revfa ex piz midon tu. Smpai dah kahwin baru x setel document nikah-cerai dgn laki 1st. Nasib la kan sapa suruh bodoh nikah dkt siam. Belum cerita kalau dah beranak, misi KK nk surat nikah sah. Klau ada jantan bising pasal procedure nikah malaysia ni susah, nasihat i, xpayah la teruskan dgn jantan mcm ni. Baru susah setelkan borang nikah, belum susah jaga ank lg
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
1st time aku rs gile apa cter mgeseks ko korek sana sini lobang anak orang terpampang kat socmed and ko lamgsung xda kemaluan.. Cter ngeseks ko ni lg detail dr cter nuar-jemin angkut tilam turun nek court.. Lg ko mampoo tubik in public?? You must have high conpiden man!!! Yg betinna pun angau mcmla si jantan ni anknrj dot bg ko senang sampai sorrgaaa... Ko xda rs malu ker org bc polis report hal korek mengorek korang ni???
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah normalize kan zina ke ape ni? Dalam islam dah berkahwin hukumnga rejam tau..dosa besar syuk wei, taubatla..

Pastu terang2 ngaku kat public tanpa tindakan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Low taste nye skandal si Syuk ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang bertambah hairannya, dah mengaku secara terbuka begini, masih tiada tindakan dari Majlis Agama.

Maka esok bakal menjadi "trend" dengan selebriti bermasalah begini. Tidak perlu takut memasarkan diri dengan apa jua cara. Seterusnya, pempengaruh media sosial juga akan menurut.

Dan akhirnya masyarakat biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 24-6-2022 07:26 PM
Die nk family die balik tp dlm masa yg sama still contact skandal.. Yihhhhhhh sgt.. Xnmpk pon menyes ...

haaa'aa..still on lg pn dgn skndl dia...propa lebih si gundu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
JAIS apa cerita??? Rajin sangat serang hendap rumah orang tanpa bukti kukuh. Ini dah terang2 artis mengaku berzina takde pulak kena ye.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 23-6-2022 10:57 AM
yg peliknya knp diaorang ni taknak kawen ek? kalo susah nak dpt permission 1st wife, pegila ke S ...

Skandal taknak bermadu. Skandal ingat Stuk ni kaya sangat2 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan maut betulll
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bracebintang replied at 25-6-2022 12:52 AM
Bertuah sbb buruk dan busuk cmne, bini tetap backup kaw2. Hahah

Sekarang bini dia mendonia laki goyang telor jadi neni jaga ank kat rumah janji laki x keluar g memana kang kalau terlepas entan mana betina laki dia sodok plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
CikSiti07 replied at 24-6-2022 04:22 PM
Worth it je jadi Bella Astillah sebab nampak macam Aliff Aziz betul betul berubah.. Kadang iols pu ...

Lelaki sekali dia mencurangi dia akan mencurangi lagi tak kisah mcm mana dia berubah mcm si amar ashraff tu walau dah berubah tup tup dia kwen lain jgak .Aku percaya aliff akan kahwin lain jugak nnti .jahat tak aku ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:35 AM GMT+8 , Processed in 0.099131 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list