CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Berbaloi Ke Curang?” – Soalan Pedas Pak Nil Buat Shuk Sahar Kelu

  [Copy link]
Post time 24-6-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Shuk ni curang dgn sorang je pompuan ... aliff aziz tu lagi teruk curang dgn mcm2 pompuan sampai bohsia rempit dia jolok...tunjuk anu bagai tp sbb muka dia hensem xde sapa pon suh banned dia masuk tv siap menang GV lagi hahahahaa...untung la muka hensem d restui walau curang berkali kali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu bukan kesilapan..itu adalah pilihan..

Kenapa nak minta tlg kawan masa skrg

Masa ko sedap mengenjut cara Haram..

Ko xde Pon consult kawan2 ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
nurshima replied at 23-6-2022 03:10 PM
Big question?  Kenapa shuk dgn skandal tak nak kawen,  kenapa nak normalise hidup berskandal ni (nak ...

Aku syak mak bapak syuk x restu ..kira mak bapak syuk just nak sera je jadi menantu xnak org lain ...adik beradik syuk mesti dah info mak bapak syuk siapa fara ni so kesimpulan nya kalau syuk bercerai sekali pun dgn sera si fara tetap takkan di terima masuk dlm family syuk juga.. so skrg ni syuk sndiri blur xtau nk buat apa dgn hidup dia. maybe dia tggu sampai si fara sndiri angkat kaki tinggal kan dia lpas tu bru dia fikir pasal life dia..Sera pun x pegi file kan apa2 kat mahkamah bru g kaunseling rasanya mean sera pun masih x sure yg dia nk cerai ke x dgn syuk mybe dia bella estlah 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Then??????
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Curang itu 1 pilihan????

Mmmm patut lh jd gini


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Paknil panggil lah si sol tu.... tanya dia soalan yg sama...kes diaorang ni sebijik...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 06:56 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 24-6-2022 05:28 AM
Paknil panggil lah si sol tu.... tanya dia soalan yg sama...kes diaorang ni sebijik...

setia pada yg satu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
La ni curang pun dah dinormalisasikan yek? Takyah sorok2 dah boleh bercerita kat tv lagi.
Untungla ko lelaki, kalau mencurang pun orang tak heran sgt tp kalau pompuan aka bini org yg mencurang laju je memasing suh bunuh.
Takde lagi org suh bunuh suami2 yg mencurang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 23-6-2022 10:59 AM
Si skandal pon terus la bukak q&a kat igs..2X5 5X2 jer dua2 tu.acah2 tk terkesan acah2 cool.eh yg me ...

Part menyokong ni yang tak bleh brain
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 24-6-2022 12:11 AM
Shuk ni curang dgn sorang je pompuan ... aliff aziz tu lagi teruk curang dgn mcm2 pompuan sampai boh ...

Hahaha kan. Siap kena tangkap polis kat singapore sana berapa kali dah. Tapi muka hensem dimaafkan ummah. Tapi dia dah insaf lah. Syuk ni bila nak taubat tah haritu ada lah juga pakai jubah serban kejap
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 10:14 AM | Show all posts
Program mcm ni teringat aku TV The Jerry Springer Show kat US zaman dulu2.
Knp dia nak buat show mcm ni? SI aznil ni.
Kalau org lain, selain drp dia aku x kisah. He is a benchmark.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:00 AM | Show all posts
Suchi replied at 24-6-2022 07:40 AM
La ni curang pun dah dinormalisasikan yek? Takyah sorok2 dah boleh bercerita kat tv lagi.
Untungla k ...

alahaiii..i is setuju u..padahal dosa mencurang lelaki dengan perempuan sama je..xde plak kata laki curang dosa seberat bulu pelepah, pompuan curang dosa seberat balak..tapi tu lah..dunia dah normalizekan lelaki curang itu biasa..tu yang kalau pompuan buat hal kemain hukum macam xde ampun.. kalau kata laki xpe sbb boleh kawin banyak..pompuan pun boleh kawin banyak kali..cuma sorang dalam satu masa la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:39 PM | Show all posts
terang terangan mengiyakan dia curang ye...mmg takde maruah la kalau si bini still terima..celup sana celup sini sudah seropa takdak agama
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:53 PM | Show all posts
sayang betul dia dengan fara sund** tu, sanggup hilang harta, anak2, bini, kekayaan
fuhh, pempuan tu punya layanan mesti baik punya sampai tak boleh lepas, 4 tahun bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbaloi ke tak kalau curang?
Pd pendapat meols lah...kita leh dpt kemaafan dari pasangan...dari Allah pon kita boleh dpt kemaafan. Boleh je hidup mcm biasa dgn baiki diri.
Cuma 1 je....keberkatan tu payah nak dpt. Mcm dosa tu bilas dgn klorox pon lom tentu dpt keberkatan.

Meols baca kat page IIUM. Mamat ni menyesal rosakkan ank org...sedangkan dia tahu gf dia tu baik tp dia tuduh2 gf tu main dgn byk lelaki dan kata pompuan tu pon dpt sedap gak..tang mana teraniaya..kan (alasan tanak bertgjwb). Fast fwd...anak mamat umo 16 thun dah dirosakkan oleh sorg duda. Dia kata dia marah sgt2 dan teringat la ex gf yg dia rosakkan.. sedangkan dia hidup dgn wife dia aman je..dia rasa dah dirahmati la dan betul2 tak sangka dia terima balasan.

Meols nak je komen..len kali dah rosak kan ank org...siap2 kan la kondom bg kat anak dara tu. Inesen sgt igt anak dara tu bebas dari anasir2 jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:26 PM | Show all posts
makita replied at 24-6-2022 01:17 PM
Berbaloi ke tak kalau curang?
Pd pendapat meols lah...kita leh dpt kemaafan dari pasangan...dari Al ...

I pun ada baca confession ni, siap ada yg menjawab dia adalah mangsa.. Tak tahu lah betul ke tak, sebab dua2 rela bukan kena paksa.. Cuma terlena dengan pujuk rayu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 02:21 PM | Show all posts
anony-mous replied at 23-6-2022 01:45 PM
Farah kot yg xnk sbb xnk kemudian hari shuk lepas tggungjawab. Klau nikah siam, xboleh tuntut mcm2 ...

farah taknak bermadu...  syuk pulak taknak ceraikan isteri...  memang jadi babi la dua2 tu sampai kiamat...  
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 24-6-2022 01:26 PM
I pun ada baca confession ni, siap ada yg menjawab dia adalah mangsa.. Tak tahu lah betul ke tak,  ...

'Mangsa' tu kalau kene rogol kan..x rela. Ha kalau kes rog meols caya lah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 04:22 PM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 24-6-2022 12:17 AM
Aku syak mak bapak syuk x restu ..kira mak bapak syuk just nak sera je jadi menantu xnak org lain  ...

Worth it je jadi Bella Astillah sebab nampak macam Aliff Aziz betul betul berubah.. Kadang iols pun jeles melihat kebahagian theyols...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 24-6-2022 02:21 PM
farah taknak bermadu...  syuk pulak taknak ceraikan isteri...  memang jadi babi la dua2 tu sampai  ...

Kes mcm kolig i la ni. Sbb tu mahkamah akn pggil isteri utk tanya hal ni. Usually isteri xnk pegi sbb kalau pegi isteri fikir dia setuju dgn poligami. Tp kalau 2x isteri x pegi, mahkamah akn buat keputusan based on maklumat yg husband tu bg. Cthnya tulis nafkah dkt ank bini 600. Pdhal xckup, tp sbb isteri x dtg utk bgtau, mahkamah rasa ckup, mahkamah akn benarkan poligami.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 02:03 AM GMT+8 , Processed in 0.099336 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list