CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Berbaloi Ke Curang?” – Soalan Pedas Pak Nil Buat Shuk Sahar Kelu

  [Copy link]
Post time 23-6-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 23-6-2022 09:02 AM
takdenya putus uols. iols ada tgk pgrm ni. takde langsung ayat2 menyesal & insaf dari Shuk. PakN ...

Dia ni kena ubat guna2 ke bodoh sgt ek? Kalau dh suka sgt dgn fara, kawen jer la.. halal kan terus .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua rancangan TV sebegini sudah rehearse terlebih dahulu...semuanya utk rating.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha
Xselesa konon tp tu la pilihan ko kan
Hilang semua xpe, asalkan farah sentiasa di sisi
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm kawen2 lah dgn skendel tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:38 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 23-6-2022 09:43 AM
mcm tak bersalah tak berdosa lansung.. muka toya kalihamput!

wau lama tak dengaq toya kalihamput
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:50 AM | Show all posts
sila mereput dengan yg dah STEADY mereput si Jering...
kosser laa dah buat dosa lagi tanpa rasa segan silu gini...
lu pikir lu siapa?
layak di baling batu sampai mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:58 AM | Show all posts
bukan senang2 si sera tu nak terima ko balik suk. klu balik kat ko nak dok mana nti? dok flat pprt mana? rumah dah ada elok2, siap amik id hias rumah, ko gi jual. ko tu xde nilai skrg suk. dan aku tak rasa suk iklas nak kembali. dia cuma nak sapot peminat balik je klu dia berbaik dgn sera. lps dah ada duit buat lg kan suk?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 12:04 PM | Show all posts
Cokoro replied at 23-6-2022 11:24 AM
Hmmm kawen2 lah dgn skendel tu

the fact is, derang akan skandal jer.... sbb adrenaline rush tuh berbeza bila dah halal....

dan dedua mangkuk hayun nih tau yg ku derang kawen, feeling tuh takkan sama....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
untung la syuk. tgh bermaksiat dgn skandel, tak pulak terkantoi dgn jais ke kan. untung2 teros menikah. takkan xde jiran report
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 23-6-2022 12:04 PM
the fact is, derang akan skandal jer.... sbb adrenaline rush tuh berbeza bila dah halal....

dan d ...

Benda haram mmg sedap
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
HoneyManjer replied at 23-6-2022 11:38 AM
wau lama tak dengaq toya kalihamput

slalu org penang guna toya mat amin hehehe ni campurkan skali geram sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jwpn syuk mmbuatkn netjen tersenyum simpul
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bagusla syuk...berseronok la dgn mksiat..jgn sampai nyawa ko kena trik masa ko tgh sronok2 ngn skandl sudehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon fakenil jemput solsoldol dalam episode seterusnya..kalau solsoldol dalam gua, mohon jemput skandal heolls
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:21 PM | Show all posts
Dahlah curang, masuk tv mengaku lagi, lepas tu tak kawin2 terus dgn kegiatan, hisshhhhh mu mukaa tembok betul. Apalah station tv nak endorse dia ni, what benefit do u get out of this. Nak kata dia ni artis terkenal, sikit pun tidak. I just dont get it.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:27 PM | Show all posts
wadiunong replied at 23-6-2022 09:02 AM
takdenya putus uols. iols ada tgk pgrm ni. takde langsung ayat2 menyesal & insaf dari Shuk. PakN ...

apa gila babi la shuk ni?dia tau x yg farah tu da bekas ramai retis lain?x takut kena penyakit kelamin ke?tiber iollss kesian balik kat sera sebab 2 tahun lepas kawen trus laki menyondol babi betina lak..hanat tol..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 01:30 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 23-6-2022 09:53 AM
Aku penah nmpk FakeNil tgh suap anak ikan dia. Time tu diorg dlm keta kt Airport.Gay couple ada yg m ...

ensem x chuollss?aiyooo da beranak pinak pun masih menggayah lagi ke?hmm

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 23-6-2022 09:10 AM
bodoh amat..... dah kenapa bini ko plak yg kena pi uruskan semuanya.... pastuh ko plak bebas menyu ...

I syak he apply for poligami. Mmg wife kena dtg mahkamah. Hakim akn pggil utk dgr side isteri pulak. Selagi x hadir, mcm mana nk proceed. Klau cerai, i xsure tp setau iols, even cerai pon kena ada dedua depan hakim
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 23-6-2022 10:57 AM
yg peliknya knp diaorang ni taknak kawen ek? kalo susah nak dpt permission 1st wife, pegila ke S ...

Farah kot yg xnk sbb xnk kemudian hari shuk lepas tggungjawab. Klau nikah siam, xboleh tuntut mcm2. Kolig iols yg pelakor pon begini. Nk nikah kat malaysia jugak. Undang2 kita agk bagus la bab ni, sbb hakim akn pggil isteri utk buat pembelaan
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 01:53 PM | Show all posts
elok la dua2 pon sama gatal ... yg skndal pon eeuww hadap sgt nk k**e syuk ni .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 12:56 PM GMT+8 , Processed in 0.086422 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list