CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Berbaloi Ke Curang?” – Soalan Pedas Pak Nil Buat Shuk Sahar Kelu

  [Copy link]
Post time 26-6-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
izat123 replied at 24-6-2022 07:52 AM
Hahaha kan. Siap kena tangkap polis kat singapore sana berapa kali dah. Tapi muka hensem dimaafkan ...

Biasa lah kat Malaysia ni nak beli jiwa netizen ko insaf lah kikikiki..... Bakang takbir lain cerita kikikiki...... Netizen Malaysia mudah layu dgn penunggang agama ... Kalau betul dia insaf n betul2 back to islam track xde lah dia biar bini dia berlakon dgn jantan...bukak aurat sana sini... Tayang diri sana sini... Tu pun dh ketegori dayus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Apobenda lah si syuk ni rindu anak bini rasa kosong la tapi still contact betina tu. Semoga ferrari tu bahagia la without si syuk ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan. X fikir panjang ada anak!
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:49 AM | Show all posts
roti_banjir replied at 23-6-2022 09:28 AM
RASA????

bukan rasa lagi lar bangang, dah memang ko yang salah.....

RASA??? Tak yah rasa laaa, mmg pon ko yang salah syuk huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga wife si syuk ni jumpa orang lain yg betul2 boleh hargai dia lah. Once a cheater will always be a cheater. Memamg sampai ke sudahla dia akan curing.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa tak semenggah pun nak curang. Bini plak Aduhai kesian duk hadap lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 02:35 PM GMT+8 , Processed in 0.099843 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list