CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 19-6-2022 12:22 PM
Fattah yg baik yg takde buat salah apa2 pun dia suka2 kata mcm2 ms zmn lopatah dulu. Sibuk nak men ...

Dan sekarang hidup dia tak tenang, jiwa kacau. Selagi dia tak minta ampun kat orang2 yang pernah dia aniaya selagi tu la hidup tak tenang. Takutlah dengan doa orang teraniaya yang diam kerana doanya mustajab diangkat oleh Allah. Sedangkan orang yang kena aniaya makin hidup bahagia Dan disanjungi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-6-2022 02:28 PM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...

Iols pun rasa cmni kronologinya. Sb tak logic si busuk ni nk mencapub tiba2 kan hal org lain
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:35 PM | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 02:41 PM
Xsilap kaka stalker cafe heshe pun area KD nearby DP la kan..maybe nk word damansara n landed hous ...

rumah2 situ standard rhoper rumah moden gittew.. takde la cantik sebab iols lagi minat rhoperr rumah yang ada detail2 sikit (kecuali rumah alif sokeri)...
nak lari2 rasanya takleh kot kaka... nak mengambuih macam jahlop pun tak boleh sampai kena infaq stok2 bertimbun2 pada orang...
sebab rumah2 landed area damansara tu sebesar rumah teres jah... tanahnya pun sejengkal... tapi rega tak nak kalah jota2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 05:35 PM
rumah2 situ standard rhoper rumah moden gittew.. takde la cantik sebab iols lagi minat rhoperr rum ...

Ooo yeke..Gini ke Duda?



Kaka ingtkn luas mata memandang

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-6-2022 02:28 PM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...

Berita yg TT tepek kat depan tu BH yg laporkan. Xtahu versi mana yg betul sebenarnya. Tunggu jela masa naik mahkamah nanti untuk kisah sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 03:48 PM
ha ah tu la banyak nak catchup... ni pun sebab weekend baru la menyempat nak jenguk forum nan bers ...

Semoga baik2 aja utk Duda n tanah aina..

Ramai windu Duda yang berhias ni tp Duda yang menceceh Dwan 58 tu org whoooareyous kan sajork
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ibarat cash je nanas kena kalini. Awal Tuhan balas sebab maki & memalukan Shila haritu. Iols tengok iv Shila kat melodi minggu lepas pun dia kata dia malas nak ambik pusing dah dgn statement nanas. Malas nak bergaduh dah. Bagus lah Shila, nampak matang lepas dah ada anak ni. Berubah kearah yg lebih positif seiring dgn peningkatan umur.

Meanwhile nanas, makin teruk perangai
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 19-6-2022 05:06 AM
Tau takpe..teringat lagi fia kutok pattah mse jadi bini kak nab..pattah yg so bersih attitude tu l ...

.
Betul tu cuolls...byk kali tau dia provoke abdol tau...aku pernah nmpk dkt beberapa ig retis, depa post gambar bersama abdol...tiba² ada nenas komen mengejek abdol kat ig retis tu...kurang ajo kan? Smpi bila dia nk stop pun x tau...nak kena belasah dgn gangster betoi baru nk sedor kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 19-6-2022 07:59 AM
susukambingbest replied at 19-6-2022 06:28 AM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...


.
Kwn dia yg antor minyak tu si syukriya ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-6-2022 04:28 PM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...

Laaaa gitu plak..td lain version.tp yg ni mmg plg logiklaaa..cuma gaduh utk minyak masak...


Pakcik cap buruh tersenyum sinisssss


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 06:43 AM
Dah lama xdpt kot..ko tgk jela pakgad Rahim lendir tu..kan asik meroyan
Tersakiti sbb totey xperfo ...

.
Sepatutnya pineapple tu belasah pakgad rahim ni baru betul...beria sgt nk sokong lembaga dan pineaple...pineapple pun x pandang pakgud, bwh tapak kaki kot dia pandang gad huhu..setakat yg kita tau masuk ni dah 2 kali dia tumbuk pakgad kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 02:43 PM
Dah lama xdpt kot..ko tgk jela pakgad Rahim lendir tu..kan asik meroyan
Tersakiti sbb totey xperfo ...

OKT ada bergentanyangan kat porem ni
Harap bila dia baca thread ni, dia akur dengan nasihat kaka demi untuk kebaikan dia & anak jantan dia jugak
Bukan asyik nak mencarut kat acik2 porem yg mencerca perangai hazab dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 03:51 PM
.
Betul tu cuolls...byk kali tau dia provoke abdol tau...aku pernah nmpk dkt beberapa ig retis, de ...

Ha betul… Hari Tu Pernah Marsha post kat ig yang ada FA terus Dia reply macam Tak suka… tau lah Dia rapat dengan mertua Marsha Tu tapi Marsha Tu artis dan Dia kena professional Takde nak cari masalah dengan orang dalam industry tapi pineapple ni reply macam Tak setuju Marsha post yg ada FA. Gila Dia ni nak kontrol semua orang Bila ada orang yang Dia Tak suka.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 19-6-2022 08:06 AM
captainQUE replied at 19-6-2022 07:59 AM
Ha betul… Hari Tu Pernah Marsha post kat ig yang ada FA terus Dia reply macam Tak suka… tau lah  ...


.
Suami marsha tu sepupu pineapple...

Dia jg pernah kutuk abdol, dia kata baru berlakon dah pakai kereta apa ntah yg abdol.pakai masa tu..dia kata org lain dah lama berlakon pun tak mampu nk pakai kereta mcm ko....mmg dia dengki dgn abdol le...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 05:58 PM
.
Sepatutnya pineapple tu belasah pakgad rahim ni baru betul...beria sgt nk sokong lembaga dan pin ...

Hahahahahahahaha Nanas dan pak gad berpisah teda
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 08:02 AM
Hahahahahahahaha Nanas dan pak gad berpisah teda

.
Hahahaha itulah dia x sedar diri kan...nenas mana nk pandang org bawahan yg keje biashe² ni...lagi la mcm pakgud tu..pakgad lain ok je...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 03:51 PM
.
Betul tu cuolls...byk kali tau dia provoke abdol tau...aku pernah nmpk dkt beberapa ig retis, de ...

Nmpak naw dengki kan dgn fattah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 06:00 PM
.
Suami marsha tu sepupu pineapple...


ckp psl kete..Abdol ada Toyota CHR warna biru ke...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-6-2022 02:28 PM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...

https://www.bharian.com.my/berita/nasional/2022/06/967422/belasah-penghuni-kondominium-pelakon-popular-direman-3-hari

BH yg kuarkan citer ni mula2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-6-2022 08:05 AM
Nmpak naw dengki kan dgn fattah


.
Mmg dia dengki...
Cerita shmp tu sepatutnya pelakon asal hero tu si pineapole tp abdol yg replace dia...sama jg mcm citer bencinta....abdol jg yg gantu dia...dua² cerita tu meletop kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.165011 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list