CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 02:33 PM
damansara perdana kaka norm... rega umah 2.5 juta


Yezza...the infamous Duda is back!!!

Ahha..selangor area..sama tmpt dgn acik janna dh haelina ye?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 18-6-2022 11:29 PM
Wow kira bukanlh marhaen sangat. Tapi i suka kalau kondo tepi lrt mcmtu

Noisy la kalo kondo sebelah lrt… rumah harga 400k kat kl ni kira marhaen la chuolss… kalo rumah bawah 200k tu da kira miskin bandar bukan marhaen lg
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
So heols join pukul pakgad ka ni sbenanya ???
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 12:08 PM
.
Dah agak dia belasah pak guard (kalau betoi le) nmpk x dia pandang org bawahan mcm mana? Cuba ka ...

Tau takpe..teringat lagi fia kutok pattah mse jadi bini kak nab..pattah yg so bersih attitude tu leh la kau buli..
Ni bertemu buku  bertemu ruas..
Mangsa pon nmpknya sejenis mulot hansung dan panas baran cm dia gak...hadap la kau..
Dia ni kakau bercakap bg pendapat bukan main hebat...dgn kelantanese toksik tu menikus kau ehh..dah la bg belanja 500 je..sembang je..


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:19 PM | Show all posts
Guna air fryer je la
Apa susah nk beli minyak mlm2 sampai gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 12:35 PM
eee mamu bersabut kelapa kepam di wajah ni bukan main lagi nak tunjuk onar dekat marhaen...
dekat bi ...

Welkum back @dudaberhias

Kaka dah timbul nie banyak thread2 nak catch up tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:40 PM | Show all posts
pelakon popular duduk kondo je. hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 18-6-2022 10:37 PM
Tapi kalau dia gaduh sebab protect pak guard yg dibuli bukankah itu sikap yang mulia? Dok gitu?

U must b joking klu dah smpi tumbuk tendang cederakn org sbb nk protect org tu sikap mulia.so funny.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 01:48 PM | Show all posts
3chanceno replied at 19-6-2022 01:31 PM
Welkum back @dudaberhias

Kaka dah timbul nie banyak thread2 nak catch up tu

ha ah tu la banyak nak catchup... ni pun sebab weekend baru la menyempat nak jenguk forum nan bersawang ni
kalau time pkp takde keje tu lain citer... sampai terlena kat keyboard pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 12:35 PM
eee mamu bersabut kelapa kepam di wajah ni bukan main lagi nak tunjuk onar dekat marhaen...
dekat bi ...

Rindu nyaaa kat pot pet kaka.. Welcome back
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:50 PM | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 12:59 PM
Yezza...the infamous Duda is back!!!

Ahha..selangor area..sama tmpt dgn acik janna dh haelina  ...

ye kaka... cumanya yang bam tah punya banglo dekat kawasan elite dan private.... forest hill atau the rafflesia la kot...
tapi jalan nak ke situ... nauzubillah min zalik... kalau iols terlepas lorong.. memang lebih rela lajak terus ke negeri sembilan dan tido hotel...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah pulak.mana satu ni? Yg tu kata protect pak gad,sini kata pukul pak gad? Aku salah baca ka?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk msuk cmpur hal org yg xde kena mngena dgn dia tgh brgaduh.

Berita sbnrnya senang jer, mamu yg suh kwn dia beli minyak msak tu. Kwn mamu mai antar kt kondo tp pak guard xbg masuk. Trjdi la perang mulut ant kwn mamu n guard. Mamu trun trus maki n blasah guard tu. Gitu sinopsis dr tb3 iol dgr td. Baru la lojik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tu macam tiap hari datang bulan
Dan mungkin sebab masa tu masih dalam fasa supermoon so dia punya angin jadi haywire & getting outta control hence the brawl
Dah kena seek professional help sebab kalau tak bendung takut akan ada hari dia betul2 belasah orang sampai mati. Naya orang yg jadi mangsa dia
Naudzubillahhimindzalik

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 03:50 PM
ye kaka... cumanya yang bam tah punya banglo dekat kawasan elite dan private.... forest hill atau  ...

Xsilap kaka stalker cafe heshe pun area KD nearby DP la kan..maybe nk word damansara n landed house kot..tu yang beli kt situ


If city centre 3 story with life mau jadi 5J above..kaka xtgk lg ghumah heshe..tp kaka yakin harusla lawa n besar blh berlari mcm padang bola..xmcm jah..triple story xde laman..hahahah

Nway pada kaka org yang perlukan privacy mcm heshe mmg sesuai la duk area tu..utk rumah baru..harusla ada hi end security pak gad bodygad segala..DP tu kaw hi crime jgk if not mistaken..huhu

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 19-6-2022 04:36 PM
Dia tu macam tiap hari datang bulan
Dan mungkin sebab masa tu masih dalam fasa supermoon so dia pun ...

Dah lama xdpt kot..ko tgk jela pakgad Rahim lendir tu..kan asik meroyan
Tersakiti sbb totey xperform


Apepun nanas ni dh blh kot start masuk anger management class..if not mmg smpi tuwe laaa dok mat mat dgn si syukri yahya

no wonder azira pun xlekat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 02:44 PM | Show all posts
Kt thread anak antoo sebelum nie I dh ckp. Ni nak ckp sekali lagi.

Kalu umur dh makin tua. Hampir 40an tolong lah stop acah acah bad boy.

Nmpk CHILDISH okay. Buat org lagi menyampah.

Time muda2 boleh lah sbb BBNU jah suke bad boy.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 19-6-2022 12:22 PM
Fattah yg baik yg takde buat salah apa2 pun dia suka2 kata mcm2 ms zmn lopatah dulu. Sibuk nak men ...

Dan sekarang hidup dia tak tenang, jiwa kacau. Selagi dia tak minta ampun kat orang2 yang pernah dia aniaya selagi tu la hidup tak tenang. Takutlah dengan doa orang teraniaya yang diam kerana doanya mustajab diangkat oleh Allah. Sedangkan orang yang kena aniaya makin hidup bahagia Dan disanjungi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-6-2022 02:28 PM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...

Iols pun rasa cmni kronologinya. Sb tak logic si busuk ni nk mencapub tiba2 kan hal org lain
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:35 PM | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 02:41 PM
Xsilap kaka stalker cafe heshe pun area KD nearby DP la kan..maybe nk word damansara n landed hous ...

rumah2 situ standard rhoper rumah moden gittew.. takde la cantik sebab iols lagi minat rhoperr rumah yang ada detail2 sikit (kecuali rumah alif sokeri)...
nak lari2 rasanya takleh kot kaka... nak mengambuih macam jahlop pun tak boleh sampai kena infaq stok2 bertimbun2 pada orang...
sebab rumah2 landed area damansara tu sebesar rumah teres jah... tanahnya pun sejengkal... tapi rega tak nak kalah jota2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:39 PM GMT+8 , Processed in 0.082111 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list