CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpolop replied at 19-6-2022 11:54 AM
Aku punye meluat dgn mamu sampai die bercekau dengan topinasi pun aku sanggup side topi nasi. Dasar  ...

Sama. Aku pun meluat dgn mamu busuk ni

Keja nk mencapub je. Dia sound org bole bila org bls sentap nk mamps
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 19-6-2022 11:30 AM
Takkan nun ha kan
Hehehe

Macit pak Yu la tlg jagakan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-6-2022 11:59 AM
Tntu2 la bkn fattah.  Fattah duduk banglo 3 tingkat siap berlift lg.  

Padan muka ko nanas. Tntu2 ...

Banglo 3tgkt tu kat mana dik...


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 19-6-2022 03:55 AM
apo news nie brbelit2?? heols belasah sekuriti gad kan? bkn pestaim heols ade kes pukul sekuriti ni. ...

.
Dah agak dia belasah pak guard (kalau betoi le) nmpk x dia pandang org bawahan mcm mana? Cuba kalau org tu somebody ada dia nk bantai?
Tgk le org yg dia selalu buli, org ygcm mana? Org diam dia berani lah, lom kena buku dgn ruas lagi...
Ms gado dgn acik lis..bila laki acik lis sound...terus nenas mimta mahap...takut la tu...pokcik poji ada kungfu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-6-2022 04:02 AM
Sama. Aku pun meluat dgn mamu busuk ni

Keja nk mencapub je. Dia sound org bole bila org bls senta ...

.
Org kata org yg suka mencapap tp bila tiba giliran dia kena lahar dia sentap, sebenarnya dia adalah makhluk yg lemah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia berani dengan bangla & nepal level2 kuli jah. Tapi dengan sskjp kecut telor.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 12:08 PM
.
Dah agak dia belasah pak guard (kalau betoi le) nmpk x dia pandang org bawahan mcm mana? Cuba ka ...

Konpius aku. Kejap pak gad.  Kejap penghuni condo

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 12:08 PM
.
Dah agak dia belasah pak guard (kalau betoi le) nmpk x dia pandang org bawahan mcm mana? Cuba ka ...

Dgn topi nasi pun bile berdepan dia tibe jadi baik. Tersengih2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 12:05 PM
Banglo 3tgkt tu kat mana dik...

Mana la tau kt mana. Sb diaorg kn privacy sgt2.  Tp umah dia ada lift.  Ada penampakan lift dlm video nyammar
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm ka mamu weh....
Tgk kak nab pi cuti2, sure anak tinggai kat mamu kan...
Dgn anak, bekaih bini baguih.
Dgn org lain cam mangkaq.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 19-6-2022 01:04 AM
mamat yg kene belasah tu kirim minyak kt kwn die. kwn die nk anta ke mamat tu tapi guard tak bagi  ...

Ooo gitu cite dia

Pada kaka yg duk condo ni..pak gad kadang2 mmg hangsuang..tp kaka ugut je blk nk report kt management..done!

Xde apa pun..
LPs tu settle
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 12:08 PM
.
Dah agak dia belasah pak guard (kalau betoi le) nmpk x dia pandang org bawahan mcm mana? Cuba ka ...

Fattah yg baik yg takde buat salah apa2 pun dia suka2 kata mcm2 ms zmn lopatah dulu. Sibuk nak mengata org berlakon kayu, pdhal dia tu bukannya hebat sgt berlakon.  Aku mmg sokong shila pangkah siap2 mamat ni….
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-6-2022 02:19 PM
Mana la tau kt mana. Sb diaorg kn privacy sgt2.  Tp umah dia ada lift.  Ada penampakan lift dlm vi ...


Ooo kaka ingat dik haidid tau..sbb klu kl ni xbyk kaw ada 3story banglo with lift..mostly area bkt damansara / bangsar je pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-6-2022 04:17 AM
Dgn topi nasi pun bile berdepan dia tibe jadi baik. Tersengih2

.
Ms dia gado dgn topinasi pun elok sikit bhs dia, mungkin takut² berani hahahaha...

Dgn shamira pun dia pernah gado ms dia nk buka francies BB tu kan? Hari² la si shamira pujuk dgn bg bunga sejambak hahahaha mcm.pompuan je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
So sampai nk masuk zohor  x sure lagi sapa punya kerja erkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:33 PM | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 12:05 PM
Banglo 3tgkt tu kat mana dik...

damansara perdana kaka norm... rega umah 2.5 juta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 12:35 PM | Show all posts
Siapa lah sokong mamat mamu ni
baran physical seiring dengan mulut celupar
umur sudah banyak, anak dah ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:35 PM | Show all posts
eee mamu bersabut kelapa kepam di wajah ni bukan main lagi nak tunjuk onar dekat marhaen...
dekat bini sskjp tak berani pulak... ye la takut si kentut panggil pelakon bollywood si atok sanjay untuk tenyeh dan parut muka dia yang macam kelapa tua siap perah buat santan masuk dalam daging harimau kentut menangis...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Note8687 replied at 18-6-2022 10:38 PM
Short list umur dah tinggal 2 nama je. Emergency sgt ke nak pakai minyak masak tu, sampai tak bole ...

kan??? Kalau nk mengoreng ikan/ayam sgt guna jela minyak yg ko dh guna tu utk mlm tu je.. ke sume minyak buang lps guna... Atau plg mudah grab/fp je sudah.. x kuasa nk masak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot ye pun nk protect guard, tak payah sampai nak pukul2, ko maki jer mamat tu
Tak belajar ke dari kes pukul bangla kt golf arituh?
Suka sangat turun naik mahkamah agaknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:24 PM GMT+8 , Processed in 0.080337 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list