CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-6-2022 09:49 PM
dah tu sapa lah yg jaga si jebat jayden tu? ayah kena reman, mak berjimba kat phuket, nenek tgh hone ...

Takkan nun ha kan
Hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 09:47 AM | Show all posts
kenapa iols baca , OKT pukul guard?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 19-6-2022 02:27 AM
Apa2pun...family Nab ttp trpalit tahinya sbb Nenas x si Nab

Punya lah thread satu family back to back. Meriah betul.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
batrisyan replied at 19-6-2022 07:52 AM
Org baran yg asai penang mmg itu zikiran dia

- aku bunuh/terajang/penyepak hang

Ape dibawak perangai baran sampai ke tua. Dah beranak pinak. Patut perangai samseng tu dah campak siap2 ke lautan dalam. Baru je ex puji memuji semalam. Buang karen betul.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 19-6-2022 09:04 AM
Confirm bukan Fattah! baru je post kat ig pasal mat kilau..makin tak sabar akak nk tengok cerita mat ...


Tntu2 la bkn fattah.  Fattah duduk banglo 3 tingkat siap berlift lg.  

Padan muka ko nanas. Tntu2 pagi ni sarapan teh o tawar dan roti krim jenis kering pnye.  Kalau gardenia sedap sikit kan..

Harap2 lunch ko dpt cencaru ikan da berbau masak  asam pedas cair.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 19-6-2022 09:51 AM
Ape dibawak perangai baran sampai ke tua. Dah beranak pinak. Patut perangai samseng tu dah campak  ...

Masih stuck zaman jebat agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Hezryiani replied at 19-6-2022 01:26 AM
Ohhh!

dulu kemain kan dia diammmm je. Kena kutuk ranap pun dia xpenah berbunyi. Haaa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Janda kak nab ke tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 10:05 AM | Show all posts
hahahahahahahahahahahaha
xnak disamakan dengan sol kot
gebang lebih
so dia bantai la sapa2
oh  lihatlah dunia, aku xgebang punya orang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:06 AM | Show all posts
beli rumah mahal2 ada pool ada zen garden dan gym kongsi2 sebulan sekali pg sbb rimas dengan org lain ada sukuriti nak mengefap jawi xboleh serbu

ujung2 kita tak berkuasa... sukuriti yg lbh berkuasa....so hadap jelah
jgn ingat ko punya rumah situ ko adalah raja
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Raman replied at 18-6-2022 11:13 PM
Cuma FA bukan pertengahan 30an, baru awal 30an

Bamtah nak pukul org? Lambatttttt lg kan. Mmg terang lg bersuluh la nanaz..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:10 AM | Show all posts
batrisyan replied at 19-6-2022 07:52 AM
Org baran yg asai penang mmg itu zikiran dia

- aku bunuh/terajang/penyepak hang

nasib baik oghang melakau mulut je jahat tapi hati baik
laser2 mulut jarak jauh je paling hebat tak caya tanya acik restoran 35

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 11:47 AM | Show all posts
Akak poning baca berita ni, sbb akt buletin tb3 katanya pelakon tu belasah n ugut pengawal keselamatan, takde pulak pasal mangsa2 lainnye..akak tak reti nk tepek video kat youtube tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols baca news mcm berbelit jaa. Mcm lebih kepada nenaih or okg pukul pakguard and mybe minyak masak tu utk alasan mudah shja. Btw igs kakak okg smbut fathers day semalam kat umah okg tnpa okg  mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 11:50 AM | Show all posts
dibs replied at 19-6-2022 11:47 AM
Akak poning baca berita ni, sbb akt buletin tb3 katanya pelakon tu belasah n ugut pengawal keselamat ...

https://youtu.be/7KFq9qw0-BE

ni link dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by love_warrior at 19-6-2022 03:54 AM

https://www.instagram.com/tv/Ce-MtTnAcVz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Indahnya replied at 19-6-2022 11:49 AM
Iols baca news mcm berbelit jaa. Mcm lebih kepada nenaih or okg pukul pakguard and mybe minyak masak ...

Eh sambut beseday bukan fathers day ampunn
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku punye meluat dgn mamu sampai die bercekau dengan topinasi pun aku sanggup side topi nasi. Dasar jantan telur dalam
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 19-6-2022 11:55 AM
apo news nie brbelit2?? heols belasah sekuriti gad kan? bkn pestaim heols ade kes pukul sekuriti ni. ...

Sebelum ni baiya kat golf club, heolls kata pergaduhan comel comel
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 11:25 PM
Sapa lg tntu2 si busuk nanas tu

Hahahaha kaka Pon teka sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:10 PM GMT+8 , Processed in 0.080974 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list