CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana forumer2 yg mengutuk shila/adik shila dulu, kata shaarnaz ni dah berubah.

Track record dia bukan mulut je hansuang, pakej pukul org sekali. Sebelum ni pon pernah belasah org siap masuk mahkamah kan. And lagi satu, pakej suka menyibuk pasal org yg xada kena mengena dgn dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Metro tulis tendang pak guard pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenas la kan, sbb ada org ckp dia ada condo kat area duta sana
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenas la kan, sbb ada org ckp dia ada condo kat area duta sana
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun speku nanas sbb pernah tgk dlm video dia view segambut. Alaaaa...lagipun segambut dgn Duta Tropika rumah kak nab kan sejengkal cuma. ..sbb tu nenas senang nak ulang alik ambik jayden.
Tapi kalau betul dia, sian jayden dapat mak pak, pak tiri, nenek dan makcik sedara yg problematic serta toxic::
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nie perangai off pun ramai sanjung pelik betul
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai ugut bunuh sebab minyak masak ko dah kenapa. Kalau betul nanas iols pun tak suka dia dgn xila, sebab nampak dia dominan dan silap2 boleh naik tangan kt xila timun. Dengan kaknab clan je menikus
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosevelvet at 19-6-2022 08:00 AM

Editeddddddd
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok meringkuk dlm penjara. Ko nk acah hero pon xpayah smpai belasah org
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-6-2022 09:45 PM
Kondo pprt mana tak ada minimart kt bawah ?? Helloooo kondo iols rege marhaen 400k jah seunit siap a ...

Condo yg x byk unit kdg2 x ada. I pernah stay condo mcm ni. Unit kedai ada tp x ada yg sudi sewa. Mgkin rental mahal lepas tu unit x byk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-6-2022 01:45 PM
Kondo pprt mana tak ada minimart kt bawah ?? Helloooo kondo iols rege marhaen 400k jah seunit siap a ...

xderr bang. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaa.. BTW bukan nenas yg beli minyak masak ya. Hahaha. baca2 komen mcm ramai blurr.. Mangsa (yg di tumbuk nenas) yg beli minyak masak tu.

yang x salah di sini pak guard tu ja.. yg lain smua salah. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 18-6-2022 10:23 PM
Gituu. Dgn sskjp xberbunyi langsung dulu-dulu. Haaa.

Sskjp tu apa?????
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Meski pun mungkin niat Jebat jadi hero tulun pak gad yang tengah beefing dengan mangsa, tapi apakehei sampai ugut bunuh bagai?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Hezryiani replied at 19-6-2022 12:42 AM
Sskjp tu apa?????

Sek sek kito jange pecoh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hezryiani at 19-6-2022 02:28 AM
Afifi82 replied at 19-6-2022 02:02 AM
Sek sek kito jange pecoh


Ohhh!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2pun...family Nab ttp trpalit tahinya sbb Nenas x si Nab
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nexttttt
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 18-6-2022 09:42 PM
Nanas dgn fmly kak nab hilang konek terus

Somi ko tentu bangga dapat isteri nuraka macam ko…urban dlm berforum….

Kahkahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:53 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 09:25 PM
Sapa lg tntu2 si busuk nanas tu

siapa agaknya nenas ni
penat la nak menggoogle
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.079873 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list