CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadian hari Khamis.
Kena tahan reman 3 hari bermula hari ini sehingga Isnin.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak de minyak tu, esok2 keluar lah beli. Apa yg darurat nau nak goreng malam2. Masak Maggi sudehhh... LEMAH!
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
takkan fattah..fattah dk rumah banglo 3 tingkat ada lif bukan dk kondo hahahahha. nanas la tu selalu nmpk buat video dgn jebat kt kondo dia. hahahha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-6-2022 09:38 PM
ye dah ni rasanya, mamu ni kan sejenis protective sikit, dan biasalah kadang kita ni agak kurang r ...

Protective ke baran?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti mangsa sebut elehhh lu kat sini tunjuk teror tp dgn bekas bini sskj menikus...
tu kene belasah teruk
ekeke padan muka kena reman dgn polis
agaknya dia ni la “idiot” yg dimaksudkan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Note8687 replied at 18-6-2022 10:38 PM
Short list umur dah tinggal 2 nama je. Emergency sgt ke nak pakai minyak masak tu, sampai tak bole ...

Cuma FA bukan pertengahan 30an, baru awal 30an
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-6-2022 09:45 PM
Kondo pprt mana tak ada minimart kt bawah ?? Helloooo kondo iols rege marhaen 400k jah seunit siap a ...

Bulah gitau sebulan bayar berapa? Ok lah 400k at least ada rumah. Katne?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang org yg duduk gated n guarded ni bengap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 18-6-2022 11:12 PM
mesti mangsa sebut elehhh lu kat sini tunjuk teror tp dgn bekas bini sskj menikus...
tu kene belasa ...

Ntah2 forumer cari..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh 1 nanaz,bodoh dua si sol.. kategori hodoh & bodoh lain pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 18-6-2022 11:16 PM
Bulah gitau sebulan bayar berapa? Ok lah 400k at least ada rumah. Katne?

Satu kondo ngan dibah AA kot. Ke kondo dibah AA lagi marhaen dr marhaen.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 18-6-2022 11:12 PM
mesti mangsa sebut elehhh lu kat sini tunjuk teror tp dgn bekas bini sskj menikus...
tu kene belasa ...

Boleh jadi jgk spekuan cuols itu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
juboqlembu replied at 18-6-2022 11:19 PM
Satu kondo ngan dibah AA kot. Ke kondo dibah AA lagi marhaen dr marhaen.

Aku tanya rumah forumer tulah. Bukan aku tanya nanaz
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 18-6-2022 11:16 PM
Bulah gitau sebulan bayar berapa? Ok lah 400k at least ada rumah. Katne?

Sebulan 1.7k … beli ms tahun 2014 dulu… skrg rs nya plg murah seunit pun 550k dah…dekat kl, 15 mins dari klcc gituhh sekali iols bg hint
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan si sapik plak kan haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ugut bunuh..abis la kau nanaz..molot leh tahan gak kau ni..
Lepas ni hadap la kau dgn pertuduhan demi pertuduhan..sabit salah kena penjara bayar denda..belum lg masuk kalau mangsa nak saman..
Kalau mangsa jenis berduit ada kenal org dlm..abis la kau nenaz..
Lg kali hal org lain jgn kau tiba2 nak involve la.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-6-2022 11:22 PM
Sebulan 1.7k … beli ms tahun 2014 dulu… skrg rs nya plg murah seunit pun 550k dah…dekat kl, 15  ...

Wow kira bukanlh marhaen sangat. Tapi i suka kalau kondo tepi lrt mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:30 PM | Show all posts
Orix replied at 18-6-2022 09:45 PM
Kondo pprt mana tak ada minimart kt bawah ?? Helloooo kondo iols rege marhaen 400k jah seunit siap a ...

hahhahahahah khennn....
pelik jugak iols kondo mana yg bawah takde grocery store ni...
jauhhhh beli minyak masak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo…anak antoo ka
Patut la pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu klau jantan brgaduh, jantan lain xpyh msuk campur. Pggil polis je sudah. Xpsal2 kena angkut. iol agak mangsa n member dia maki hamun guard tu n mrendah2 rendahkn taraf guard tu. Dtg mamu nk jd peterpan tlng lawankn. Smbil ckp cam ni, "hang jgn bnyk bunyi, aku pntang betul org xhrmat org tua. Hang ingat hang kaya sgt ka nk brlagak". Gitu dialog khayalan iol tp mamu hang nk tnjuk hero xda hal tp xpyh la hang dok ugut2 org or belasah org yg xde kena mngena dgn hang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 06:52 AM GMT+8 , Processed in 0.202078 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list