CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 21-6-2022 02:00 PM | Show all posts
Dalam tajuk ada kondominium (rumah)

So tepek video rumah wife seteru



Takde minimart kat bawah kondo.
Tapi InshaAllah seteru tak lupa beli minyak masak ataupun beras tiap bulan untuk wife.
Tak perlu mak mertua top up kan. Atau kawan belikan.
So far aman damai sahaja.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 02:39 PM | Show all posts
dulu2 sukela tgk lakonan si nanas ni... sejak2 selalu sgt kontrobesi.. pastu acah2 gangster... mmmm.. menyampah plak rasenye... dah ada anak ptt slo downla baran tu.. xpayah beria sngatla...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 03:57 PM | Show all posts
Normabaru replied at 21-6-2022 10:59 AM
Hahahaha kaka xnk tgk da..hbs season 1 cukup laaa..ngarot bebenor..ingatkn style2 Harry Potter bes ...

hahaha pelakon selebet tu musti hakaq winona khenss.. ye laa cite ngarut laa mat salleh ske buat hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 03:58 PM | Show all posts
nuril86 replied at 21-6-2022 02:39 PM
dulu2 sukela tgk lakonan si nanas ni... sejak2 selalu sgt kontrobesi.. pastu acah2 gangster... mmmm. ...

iols ske satu cite jer tgk nanas ni, cite somi cik sotong tu.. mcm tak sangka laa cite kemain ganas tetiba jd watak lembut. tu jer laa sbb time tu rse kelakor sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:08 PM | Show all posts
lasagna replied at 21-6-2022 05:57 PM
hahaha pelakon selebet tu musti hakaq winona khenss.. ye laa cite ngarut laa mat salleh ske buat h ...

semua laaa..dr si eleven tu pastu adegan xstim si kurus kering kakak si mike - nancy tu pastu dgn kes mati berlambak2 tp will je yg selamat..

koser tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha. Benang nanas kena hijak dengan kisah hidup seteru bekas adik ipar. Dari kete biru abdul sampai k umah abdul duduk sekarang. Xde forumer yang tahu detail pasal harta benda dorg berdua ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:40 PM | Show all posts
kakiporet replied at 20-6-2022 01:48 PM
Iols tgok muka si jebat ni dh mcm muka si dustin dlm crita strange things je.

Allahu, sama. baru perasan jua.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:10 PM | Show all posts
nuril86 replied at 21-6-2022 02:39 PM
dulu2 sukela tgk lakonan si nanas ni... sejak2 selalu sgt kontrobesi.. pastu acah2 gangster... mmmm. ...

Dulu memula suka masa tgk dia dlm citer Dotty kot.
Rasa ensem dan sesuai je dgn watak tu.

Pastu encik sotong tu mmg padu lah. Mmg best sgt.

Lps tu, mcm typical roles and takde unik pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 21-6-2022 08:40 AM
Allahu, sama. baru perasan jua.

Kan.. Iols mula2 tgok si dustin tu.. Tfikir2 mcm muka si jebat tu.. Hahahhahahah.. Ada jgk 2/3 org forumer pun kata mcm sma.. So.. Mmg betullh nanti si jebat tu mcm dustin. Cuma jebat ada gigi melengkung sbb dia xbuang lagi puting dia tu.. Eyh.. Dia msh pakai ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 19-6-2022 02:02 AM
Sek sek kito jange pecoh

Apa maknanya tu? Thanks in advance
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gorgos replied at 21-6-2022 08:54 PM
Apa maknanya tu? Thanks in advance

mksd bhsa kita ni kaum kerabat kita jgn bpecah..cm tu la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 05:47 PM
Haah mmg model kete tu dulu..kaka pun rasa dia dpt free kete tu sexyyyyy siyotttt

FA dgn pasah model kete tu.pasah pon ada satu kaler sama
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
PC dah buat ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 21-6-2022 10:23 PM
mksd bhsa kita ni kaum kerabat kita jgn bpecah..cm tu la..

Hihi. Thank you tolong jawapkan. Ahahahaa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 06:47 AM | Show all posts
Ynamorata25 replied at 22-6-2022 01:58 AM
FA dgn pasah model kete tu.pasah pon ada satu kaler sama

siyes laaaa? whoaaaa untung pasah...sexy kete tu tp syg rege dia xmasuk akal
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:16 AM | Show all posts
Normabaru replied at 21-6-2022 04:08 PM
semua laaa..dr si eleven tu pastu adegan xstim si kurus kering kakak si mike - nancy tu pastu dgn  ...

hahahhaa mcm kena scam yer? xpe janji abam nanas nk buat PC ni nk bg tau kejadian n kesah sbrnya.. nk clear kan nama katanya tu.. jom nanti kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 09:17 AM | Show all posts

lom lg tu, tgh tgu juga.. mebi nanas tgh susun ayat utk beli jiwa netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 22-6-2022 09:17 AM
lom lg tu, tgh tgu juga.. mebi nanas tgh susun ayat utk beli jiwa netizen.

patut buat time baru dibebaskan tu, atau lebih tepat lagi takyah buat pun alang2 nak naik mahkamah bagai nanti. keputusan mahkamah kan adaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:35 AM | Show all posts
uori replied at 22-6-2022 09:31 AM
patut buat time baru dibebaskan tu, atau lebih tepat lagi takyah buat pun alang2 nak naik mahkamah ...

ehhh tak dan.. msa kena reman pun dah mkn 3 hari dok kena soal siasat, tak dan nk koling2 PA ke reporter je kan.. iols tasabarrr nk dgr apa dia nk ckp dlm PC tu nti.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 22-6-2022 09:35 AM
ehhh tak dan.. msa kena reman pun dah mkn 3 hari dok kena soal siasat, tak dan nk koling2 PA ke re ...

patut time interview tu bagitau je lah sebab benda dah jadi kan, ke nak masa untuk goreng ke apa. ikutkan tak payah pun, tak nampak motif PC ni untuk apa sebab dah jadi kes kan. lainlah leh bagi kesan kat keputusan mahkamah ke apa. lebih baik fikir apa nak buat bila kes dah berjalan nanti. ke ada plot twist?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 12:37 PM GMT+8 , Processed in 0.204372 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list