CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apapun reason...u hv no right to smack org lain la..loser sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 05:26 PM | Show all posts
doridori_hi replied at 20-6-2022 10:56 AM
Tak sempat ada anak lg chuols, itupun laki tu still cari merata, sheols merantau cari keje kt band ...

gila ah.
moga sheols tu selamat
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 19-6-2022 10:01 PM
Red velvet tu dia nk caras populariti alep+siti nana dalam cite DSH... kekonon berlakon dgn alep b ...

Masuk capik belakang sket ko citer berhambur teh o ais aku. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:32 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 20-6-2022 02:33 PM
Lg la nanas rasa dia hero pujaan.  
Harap keluar la nukilan luka dr hati ank pak guard biar netize ...

suka ayat last tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-6-2022 06:33 AM
Lg la nanas rasa dia hero pujaan.  
Harap keluar la nukilan luka dr hati ank pak guard biar netize ...

.
Pemenat dia mmg kebanyakkan benak yg tersakiti kot aku rasalah...lps ni makin seronot la dia boleh maki sesapa yg dia x suka sesukahati dia sebab ramai org bodo sokong?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Trumpettt replied at 20-6-2022 09:20 AM
Apapun reason...u hv no right to smack org lain la..loser sungguh

.
Setuju 100%
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 19-6-2022 09:04 PM
X faham aku nape  si nenas gengster tu beria nak bela pakgad sorg ni. Acah baik jah. Ke sebab pakgad ...

Sape ye pakgad Rahim ni? Rahim lendir Rahim stinky.. few times dah terbaca komen referred nama tu. Tp xbleh fikir or relate kat sape plak..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ran_can replied at 20-6-2022 06:31 PM
Sape ye pakgad Rahim ni? Rahim lendir Rahim stinky.. few times dah terbaca komen referred nama tu. ...

Cuolssss

Dia kan pemoja jah dan sskjp
Yg lain ramai pencen dah.  Dia masih bertahan setia jadi benak jah.  Mmg dah ikat mati dah cuols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cannot brain la sapa yg membekap
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 20-6-2022 05:45 PM
.
Pemenat dia mmg kebanyakkan benak yg tersakiti kot aku rasalah...lps ni makin seronot la dia bol ...

Ooo bkn rahim bini bernombor tu.. pemenat jah rupanya.. ku ingtkan siapa la
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 lah nanaz oiii... Dok gengster sgt.

Esok lusa ntah2 jadi asbab kak nab tak bagi dekat ngan anak. Perangai buruk, mulut hangsuang. Bad example utk anak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgok muka si jebat ni dh mcm muka si dustin dlm crita strange things je.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 20-6-2022 09:48 PM
Iols tgok muka si jebat ni dh mcm muka si dustin dlm crita strange things je.

Weiiii tersemboq tgh minum stabak tp memang ada resemblance
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ran_can replied at 20-6-2022 06:31 PM
Sape ye pakgad Rahim ni? Rahim lendir Rahim stinky.. few times dah terbaca komen referred nama tu. ...

Jaga2 cuols Kalau jumpa pokcik rahim stinky dok ganggu acik2 forum dalam  ni, tu tanda nyehh heshe belom makan ubat gila lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xleh brain kak nab dok ber baby baby
Budak laki kot
Hang plak gigih nak bg dia adik kan
Cuba hg panggil dia abang ka
Nama dia kaa... nampak laa tanjak nak ada adik
Ni dok baby baby


Nanaih hang silap besaq laa...
Tapi lagi silapppp netizen bangang
Dok sapot2 dia
Sebarang perilaku barbaric x harus disokong ya manusia

Apa2 pun kita tgu laa pc mamu
Bak kata dia, dia x salah kan.
Sbb x salah sampai 3 hari kena reman baq hang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ImpianSeroja replied at 20-6-2022 10:59 AM
Wah kerlass ko dik

Mulayu buhsan, asek2 psl khwin awl. Umur 23 pun kna sruh cpat2 khwin awl haha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
batrisyan replied at 20-6-2022 06:28 AM
Kan.. aku xnak tulis yg tu . Bg basic zikiran.

Pantang salah sikit, terus kene hambur. Mcm perfe ...

Yg prmpuan pun sma klau dah prangai buruk, slayaknya d taser oleh pihak polis pstu d sumbat kdalam pnjra je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
rinoa99 replied at 20-6-2022 05:09 AM
kaki cucuk juga.geng dia buat salah, dia senyap.
geng lain buat salah, dia kecoh
malang la dapat o ...

Pling sadis klau this type of bitch bwa her sluts utk brgaduh dgn org lain tanpa sbb, just nak tnjuk kuat je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 20-6-2022 01:53 PM
Weiiii tersemboq tgh minum stabak  tp memang ada resemblance

Hahahha... Sory chuols.. Tp btollh kan ada mcm jebat ckit2..bila iols tgok budak ni dlm citer tu mesti tringat dgn si jebat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:32 AM | Show all posts
control your anger lah baghal

sembang berdegar-degar

mencarut berdebik-debik

akhirnya ko xkemana pun

tetaplah menjadi seekor duda yang perasan samseng , samseng tahi kucingggggggggggg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.157903 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list