CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Azira oiii...hang pikiaq la memasak wei..minyak masak pun boleh jadi hal...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 20-6-2022 01:24 PM
bodoh punya netizen. siap backup nanas lagi. kt fb ramai gila backup. menyampah nya aku!

org mcm ni ...


Lg la nanas rasa dia hero pujaan.  
Harap keluar la nukilan luka dr hati ank pak guard biar netizen tiba2 bekap pak guard pulak

Netizen kan lalang

Iols tak kira sapa betol sapa salah tetap membenci ko ya nanas
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 20-6-2022 02:22 PM
sebab tu makin naik tocang...
yg tak boleh brain warga fb & ig suka na..puji si jebat bijak..rasan ...


Setuju.  Bdk jebat tu mak dia slalu buat content tah hape2.  Tak pernah nmpak content yg bijak bijak.  Asik content piderman

Sskjp kan. Tak kn kita nk harap lebih2 pulak.  Mak pak jebat tu pun cmtu je.  Takde la hebat mana pun

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:36 PM | Show all posts
MarryPottet replied at 20-6-2022 01:53 PM
Cerita sebelah pihak tu dari statement by polis yer Brutus
Polis tak bodoh nak reman ko kalau ko seb ...

haha.. Brutus, sesuwaii..
lama tak tengok citer Popeye...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:38 PM | Show all posts
ira_229 replied at 20-6-2022 02:22 PM
sebab tu makin naik tocang...
yg tak boleh brain warga fb & ig suka na..puji si jebat bijak..rasan ...

jebat bg aku tersangat la biasa..cute level2 biasa. bijak? lagi bijak si aafiyah, si alisa keknis. netizen xfhm apa mksd bijak. hahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-6-2022 02:08 PM
Mase family nab sindir die... Sikit pon die x melenting or bising.... Klau ikutkan samseng die... Or ...


family nab ada akses kpd loyar2 hebat yg mampu sumbat nanas dlm lokap kalau dia buat hal, sbb tu la menikus je dia x mampu nak lawan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 20-6-2022 01:24 PM
bodoh punya netizen. siap backup nanas lagi. kt fb ramai gila backup. menyampah nya aku!

org mcm ni ...

yg bekap tu bbnu acah2 samseng skolah henry gurney dan awek2 minat badboya je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
madknownz replied at 20-6-2022 12:58 PM
lama tak buang air.... kene kawin cepat.

Iyea itu sebaiknye.. Tp die mcm geli dgn pompuan.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 02:56 PM | Show all posts
RED 666 replied at 20-6-2022 02:52 PM
yg bekap tu bbnu acah2 samseng skolah henry gurney dan awek2 minat badboya je

siap ada yg bakcup lagi kata nanas ni bagus sbb berani. bodo..hahha.

lps tu guna jebat mtk simpati. please lah. menyampah gila. dan2 terus pos ig dukung jebat. malu wei ada bapak cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm la nanas kan, tu keluar video sedih i’m ok bagai dgn jebat? Adoi nanas kawal la baran tu dah jadi bapak budak pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila ada anak ni, elak lah buat perkara bodoh mcm ni. Belajar sabar, control diri. Agak2 org tu provoke kau, blah je lah, pergi buat report ke apa, ni tak belasah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 20-6-2022 02:36 PM
haha.. Brutus, sesuwaii..
lama tak tengok citer Popeye...

Sesuailah kan dua tu sesama berjambang serabut & sesama pailang
Brutus asyik nak belasah popeye
Brutus janda kak nab ni pulak asyik nak belasah pakgad
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok video dia kat balai, part last kat kereta tu aku dok tertanya awatlah over benor ada sorang wartawan ni record video/ambik gambo tala camera untuk captured gambo dari bawah
Rupanya tu his own photog yer
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 20-6-2022 02:56 PM
siap ada yg bakcup lagi kata nanas ni bagus sbb berani. bodo..hahha.

lps tu guna jebat mtk simpat ...

konon jadi inspirasi mereka la tu nak bersamseng bagai
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kedek replied at 20-6-2022 01:00 PM
X de mart ke kat kondo bawah kondo ni sampai suruh org luar datang beli?

Tula. Ada ja kat bawah tu. Iolss x faham sgt cerita apa masalahnya nenaz ni. Adakah sbb kawan dia tak boleh masuk pintu blok bawah tu sbb kena ada access card? Owner kena trun ambik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Myampah iols tgok vid si nanaz ni dgn polis tu.. Muka nmpk sgt blagak mcm hbtlh kononnya dia smpi polis tu iring dia bagai. N yg bodoh dok backup dia kat ig tu psl apa? Buta ke apa?? Dh byk kali si nanas ni buat hal still nk backup.myampah tul aku dgn sijambang lebat mcm beruk ni. Acah2 ganster, bila dgn sskjp telur busuk ko myorok kat celah kangkang. Org mcmni pun still ada manusia bodoh nk backup n support.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apapun reason...u hv no right to smack org lain la..loser sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:26 PM | Show all posts
doridori_hi replied at 20-6-2022 10:56 AM
Tak sempat ada anak lg chuols, itupun laki tu still cari merata, sheols merantau cari keje kt band ...

gila ah.
moga sheols tu selamat
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 19-6-2022 10:01 PM
Red velvet tu dia nk caras populariti alep+siti nana dalam cite DSH... kekonon berlakon dgn alep b ...

Masuk capik belakang sket ko citer berhambur teh o ais aku. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:32 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 20-6-2022 02:33 PM
Lg la nanas rasa dia hero pujaan.  
Harap keluar la nukilan luka dr hati ank pak guard biar netize ...

suka ayat last tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.160179 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list