CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 10:06 AM | Show all posts
perangai cam haromm camni takyah duduk umah yg ada guard.. dah hebat sangat kan, dok umah bese pon boleh kan? hahaa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 10:16 AM | Show all posts
samshik replied at 19-6-2022 05:50 PM
Ikot jejak lan pet pet gamaknya

aah kan...  dedua kaki gaduh...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:35 AM | Show all posts
yg bangangnya kawan yg dok kondo tu, beli laa spare minyak masak, kan dah naya org lain...bangang lagi ko tak tunggu kat bwh kawan ko dah belikan...pak guard mmg dah tugas dia, yg mamu plak masuk dalam ini pelem buat semak jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:36 AM | Show all posts

Sama..hahahah..Mandi lanje..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kessah replied at 20-6-2022 09:59 AM
wakakaa !! betul tu iols pon tgk belah SSKJP mana pnggil jebat. Dorang panggil jayden, jayden haha ...

dengar2 kat rumah sebelah dah nak keluar balai pun dgn jaminan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:47 AM | Show all posts
Edited by rinoa99 at 20-6-2022 10:49 AM
doridori_hi replied at 20-6-2022 09:08 AM
Dia blah sb kali ke 4 , laki dia nk ugut pukul lagi.. tinggal semua brg sehelai sepinggang.. , kes ...

kali ke 4 tu dalam masa berapa tahun?ada anak tak?

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:52 AM | Show all posts
somaki replied at 20-6-2022 06:59 AM
Nak tanya ot sat. Laki Marsha tu family have² ke? Kerja apa lakinya? Cantik rumah Marsha duduk de ...

x silap iols famili inlaw sheols owner airport limo tu..ke iols salah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
rinoa99 replied at 20-6-2022 10:47 AM
kali ke 4 tu dalam masa berapa tahun?ada anak tak?

Tak sempat ada anak lg chuols, itupun laki tu still cari merata, sheols merantau cari keje kt bandar, sama jugak kes kena ugut bunuh satu family nk bunuh, gila psiko..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2022 10:16 PM
Sbb tu iol layan Holiwud je.

Wah kerlass ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
melekaifc replied at 20-6-2022 08:07 AM
sama tak dengan sskml?

Uiks.. apa plak tu  
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
takkizawa replied at 20-6-2022 08:48 AM
Dekat-dekat dah la tu uolsss. Yang pasti kondo biasa2 jaaahhhhh rumah iols ni. Bukan Concerto yang ...

Iols speku prima duta..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:20 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 12:33 PM
damansara perdana kaka norm... rega umah 2.5 juta

Bukan la.. rasa dorang dok kondo kat damansara
Ada baca forumer yg pernah delivery umah bang patah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Chekpa replied at 20-6-2022 12:20 PM
Bukan la.. rasa dorang dok kondo kat damansara
Ada baca forumer yg pernah delivery umah bang pata ...

Ni zaman sebelum faz pegnen.. beberapa bulan ni dh pindah rumah baru..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:50 PM | Show all posts
takkizawa replied at 20-6-2022 08:48 AM
Dekat-dekat dah la tu uolsss. Yang pasti kondo biasa2 jaaahhhhh rumah iols ni. Bukan Concerto yang ...

changkat view ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 pun ni cash la utk nanaz kot..kau kata kat org boleh, org petik nama kau merentan tak ckup tanah..kalau geng2 sndiri buat hal senyap menikus, kalau org lain punya hal bkn main acah gangster kg puii..kau sndiri yg jatuhkan maruah kau tau tak..kalau tak berubah lg taktahu lah..prrangai bruk hangsuang siap bangga2 lg dlm socmed mcm org takut dkt kau…kalau kau mmg acah2 gangster kg lagi mmg kau dah tak relevan lah nanaz
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:54 PM | Show all posts
dengar kat radio tadi, siap ada ugutan bunuh masa tengah membantai tuh

jahat sungguhlah nanas ni, waras ke tidak masa tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 12:58 PM | Show all posts
lama tak buang air.... kene kawin cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
takkizawa replied at 20-6-2022 08:48 AM
Dekat-dekat dah la tu uolsss. Yang pasti kondo biasa2 jaaahhhhh rumah iols ni. Bukan Concerto yang ...

X de mart ke kat kondo bawah kondo ni sampai suruh org luar datang beli?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 01:00 PM | Show all posts
aku x la suka kat cilalat...
tapi aku lagi x suka kat pemenat mamu bangang ni dok marah2 dia lps dia kuaq statement x mau balik ngan mamu aritu....
cash juga utk pemuja2 mamu....
mamu parpu xleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Syuk kepam pon takde lg komen pasal bff siamang dia ni,selalu mst ada post story bff siamang dia ni.takut la tuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.257312 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list