CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
takkizawa replied at 20-6-2022 06:15 AM
Iols tinggal kondo sama dgn nanaz ni selalu nmpk dia jogging dalam kondo. Kondo Kat jalan dutamas ra ...

Kondo mana ni?
28 dutamas? Changkat dutamas? Prima dutamas?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 19-6-2022 05:21 PM
Polis sedang lengkapkan siasatan kes pelakon pukul penghuni kondo

AHMAD ISMADI ISMAIL | | 19 Jun 20 ...

Pasai minyak pun nak gado?
Padahal nk masak megi je....
Megi x tumis minyak pun sedap aiihhhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 04:00 PM
.
Suami marsha tu sepupu pineapple...


Nak tanya ot sat. Laki Marsha tu family have² ke? Kerja apa lakinya? Cantik rumah Marsha duduk dengan in law dia tu. Marsha iols suka sgt sempoi. Ig live pun muka bare face takde filter² bagai
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 20-6-2022 06:59 AM
Nak tanya ot sat. Laki Marsha tu family have² ke? Kerja apa lakinya? Cantik rumah Marsha duduk de ...

Iyo. Fmly have2
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:48 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 20-6-2022 06:50 AM
Kondo mana ni?
28 dutamas? Changkat dutamas? Prima dutamas?

Dekat-dekat dah la tu uolsss. Yang pasti kondo biasa2 jaaahhhhh rumah iols ni. Bukan Concerto yang harga 1 Jota sebuah tu. hahahah. Iolss dah 12 tahun dok sini so terkejut jugak bila tengok ada artist2 duduk sbb i rasa sangkak ja tempat ni. (Tapi bukan PPRT ye. Terjaga wangi n yang duduk pun berjenis la jugak)
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:01 AM | Show all posts
Bodoh x leh di ajaq dah....
hang kalau kata kat anak org xpa, aku ingat lagi dlu2 dia up igs ka post xtau, pasai pondan nama faiz apa tah...
dia siap cakap nak terajang la apa la...kan faiz tu pun bangang memondan mcm hapa tatau...
tapi mai tang anak dia aritu ada org komen apa tah dia dah menyinga.

ni bukan gengster...
ni btoi2 sotong.....
dengan bangla pun nak berkelaing..
wat malu mak pak jaa deni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:07 AM | Show all posts
Afifi82 replied at 19-6-2022 02:02 AM
Sek sek kito jange pecoh

sama tak dengan sskml?

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
rinoa99 replied at 20-6-2022 05:12 AM
satu hari nanti mahu mati si bini tu
sebab laki jenis dah biasa buat

Dia blah sb kali ke 4 , laki dia nk ugut pukul lagi.. tinggal semua brg sehelai sepinggang.. , kesian sheols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
takkizawa replied at 20-6-2022 06:15 AM
Iols tinggal kondo sama dgn nanaz ni selalu nmpk dia jogging dalam kondo. Kondo Kat jalan dutamas ra ...

Takde kedai runcit ke depan tu, ke kena turun bawah sikit kt area2 flat, perumahan gomen tu, gigih jugak menapak tu kalau tk pakai keta?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 05:27 PM
.
Gambar jari tgh tu ke?

Ha'ah. Over nau respond bila xila tolak kemungkinan dorang get back balik. Tu pun nk trigger ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:19 AM | Show all posts
ajet-ajet nanaz ni.
konon upfront xsuka ckp belakang tp bitter je lebih.
laki camni jenis ego tapi hampeh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
takkizawa replied at 20-6-2022 06:15 AM
Iols tinggal kondo sama dgn nanaz ni selalu nmpk dia jogging dalam kondo. Kondo Kat jalan dutamas ra ...

Sapa dato fizz. Fizz fairuz laki nya tin minyak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:28 AM | Show all posts
so btol la nanaz ekkk. malas nk speku dia tp tu lah dah mcm takde org lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:33 AM | Show all posts
irsa replied at 19-6-2022 07:55 PM
Kalau betul "Jebat" ... Aduhaii, x hilang² barannya. Takut laaaa

buat busuk nama Jebat je..
jebat sebenar bukan semborono nak mengamuk..
yg si pineapple ni more to baran out of control.
tapi dengan family ex, telur kecut pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:37 AM | Show all posts
setori_mori replied at 20-6-2022 09:26 AM
Sapa dato fizz. Fizz fairuz laki nya tin minyak ke?

Ye nok. betul
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 19-6-2022 08:58 PM
Heols kata pergaduhan comel comel

Kenapa aku baca dari luar benang nmpak mcm nenaz tumbuk fauziah ghous?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 20-6-2022 09:38 AM
Kenapa aku baca dari luar benang nmpak mcm nenaz tumbuk fauziah ghous?

Haha nama baiya tu Gous Ali. Dulu ada thread pasal kes ni, tajuk thread sanaz pukul saudara mara. Berdedai masuk ingat dia pukul sskjp. Rupanya sedara mara bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:49 AM | Show all posts
Confirm ke si Pineapple ?

  


Bijak ke macam gini? Kelakar tu ada lah...


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 20-6-2022 09:33 AM
buat busuk nama Jebat je..
jebat sebenar bukan semborono nak mengamuk..
yg si pineapple ni more to ...

Family jah sepatah harommmm nak panggil jebat jeyden tu dgn panggilan jebat.... Depa dok panggil budak tu jayden... Jayden....jayden....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-6-2022 09:49 AM
Confirm ke si Pineapple ?



Sian jebat comel dpt bapak bongok...bagus la nabila ceraikan dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 05:14 AM GMT+8 , Processed in 0.156928 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list