CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
X faham aku nape  si nenas gengster tu beria nak bela pakgad sorg ni. Acah baik jah. Ke sebab pakgad tu adalah pokcik RAHIM STINKY
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo die suruh kwn die beli minyak masak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 09:57 PM | Show all posts
ezacbee replied at 18-6-2022 09:29 PM
Minyak masak pun bergado. Ni mesti kes perut tengah lapo.. memanglah berangin..

Bca artikel x lawak, komen uol ni yg lawak haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetyroses replied at 19-6-2022 06:32 PM
OT sat dah alang2 kena hijack kan. Hahahaha. Drama jah lepas shmp tu red velvet ke hape ntah tu un ...

Red velvet tu dia nk caras populariti alep+siti nana dalam cite DSH... kekonon berlakon dgn alep bakal letopan la mcm DSH... pastu bila turn jol riporn letop, lembaga pun nak jugek berlakon pelok2 ketiakmobusuk365hari tu.. dgn capik belakamg siket x sure sempat ke x si bungkos
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:02 PM | Show all posts
che-cikL replied at 18-6-2022 11:09 PM
Dah tak de minyak tu, esok2 keluar lah beli. Apa yg darurat nau nak goreng malam2. Masak Maggi sudeh ...

Trkekek iol gelak bca komen uol ni, mungkin ikut slera kot haha, tu yg msti ada minyak msak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Banned la retis2 yg ada kes camni...contoh buruk akhlak pun buruk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:05 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-6-2022 11:27 PM
Ugut bunuh..abis la kau nanaz..molot leh tahan gak kau ni..
Lepas ni hadap la kau dgn pertuduhan dem ...

Org yg suka ugut bunuh dgn suka2 pukul org ni mmg slayaknya d hukum je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:07 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 18-6-2022 11:46 PM
Sbb tu klau jantan brgaduh, jantan lain xpyh msuk campur. Pggil polis je sudah. Xpsal2 kena angkut.  ...

Bukan stakat utk kaum llaki, utk kaum prmpuan pun sma, lgi2 klau dh trjerit2 kat tmpt awam mcm org gila, phone je polis spya angkat je org cmni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 10:09 PM | Show all posts

Set Set Kita Jangan Pecah haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:10 PM | Show all posts
rinoa99 replied at 19-6-2022 04:30 AM
Aku memang tak pernah suka pun si nanaz tu.
mulut puaka.
mentang-mentang angkat besi, nak memukul je ...

Prmpuan plak klau mlut & prangai puaka, biasanya mmg toxic.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Haila nanaz hahahha buat malu orang utara ja. Bodo piang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:11 PM | Show all posts
imanjannah replied at 19-6-2022 07:43 AM
kenapa guard x bagi masuk?

Mungkin c mngsa dtg pda wktu yg x spatutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:13 PM | Show all posts
batrisyan replied at 19-6-2022 07:52 AM
Org baran yg asai penang mmg itu zikiran dia

- aku bunuh/terajang/penyepak hang

Blum trmsuk yg kuat mncarut & sbut prktaan2 yg lucah time mmekak, yikes.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:16 PM | Show all posts
ImpianSeroja replied at 19-6-2022 08:59 AM
Hadei..macam2 cerita retis mesia skrg nie..

Sbb tu iol layan Holiwud je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 19-6-2022 02:36 PM
Dia tu macam tiap hari datang bulan
Dan mungkin sebab masa tu masih dalam fasa supermoon so dia pun ...

Ni sejenis baran yg tk boleh dikawal lah kan.. pernah jumpa kes laki ni pukul bini sampai lebam2 , senget mulut, esoknya laki buat muka kesian, mintak maaf, lepas tu bawak gi shopping... mcm takde apa2 , bini kepala dah bengkak,2 ..makan pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup makin susah skrg ni, jgn lah di tambah masalah .. ni nk kena naik mahkamah lg, nk bayar denda .. susahkn diri sendiri, org.. ke jenis suka cari masalah , suka kn perhatian. .. pening aku ada laki camnih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 05:09 AM | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2022 10:10 PM
Prmpuan plak klau mlut & prangai puaka, biasanya mmg toxic.

kaki cucuk juga.geng dia buat salah, dia senyap.
geng lain buat salah, dia kecoh
malang la dapat ofismate camni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 05:12 AM | Show all posts
doridori_hi replied at 20-6-2022 01:05 AM
Ni sejenis baran yg tk boleh dikawal lah kan.. pernah jumpa kes laki ni pukul bini sampai lebam2 , ...

satu hari nanti mahu mati si bini tu
sebab laki jenis dah biasa buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tinggal kondo sama dgn nanaz ni selalu nmpk dia jogging dalam kondo. Kondo Kat jalan dutamas raya. Kalau tanya iols, sini lah paling senang nak masuk. Cumanya bila guard tnya details, ko bagi ja, no unit etc. bukan susah pun. Kawan iols dtng drop by 2-3 pagi ok ja. Cuma kalau nak park visitor after 12am mmg susah sikit la. Ko park la luar tu. Bukan jauh punnn. BTW Dato Fizz pun dok sini.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2022 10:13 PM
Blum trmsuk yg kuat mncarut & sbut prktaan2 yg lucah time mmekak, yikes.

Kan.. aku xnak tulis yg tu . Bg basic zikiran.

Pantang salah sikit, terus kene hambur. Mcm perfecto je. Mcm bagus. Ego melangit

Diorg xkesian anak bini ke?

At least malu la bila anak tgk bapak mulut zikiran bende mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 11:28 AM GMT+8 , Processed in 0.192747 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list