CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetyroses replied at 19-6-2022 10:32 AM
OT sat dah alang2 kena hijack kan. Hahahaha. Drama jah lepas shmp tu red velvet ke hape ntah tu un ...

.
Dgrnya citernya tu dia caras dari jihan...dia igt dia bole bg letop lagi kot hahaha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 06:44 PM
.
Dgrnya citernya tu dia caras dari jihan...dia igt dia bole bg letop lagi kot hahaha..

Woww job pun caras. Ingatkan bf orang je. Hihihi.  Macam back to back drama lepas tu, tp sendu semuanya. Nampaknya betul la jah tumpang glamor hero shmp. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetyroses replied at 19-6-2022 08:39 PM
Yg hitam ni pun macam kereta dorg jugak

Haah mmg pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 19-6-2022 08:41 PM
Kalau xsilap fattah ada kereta audi kan.. Warna biru..

Ye ni pun betul..before official dgn fazzy kan ada dorg celeb bday bamtah kek kete odi kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 19-6-2022 08:42 PM
Dlu time bercinta dgn Bungkus, Hyundai putih
Time dgn Fazura, Audi biru


Laaaa org bagan datoh ke


Ahahaha what a coincidence..

Bff kaka org bagan datoh
Bday 14/9 sama dgn bam Tah
Baik Pon mcm bam Tah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 19-6-2022 07:52 AM
poyo la nenas ni.

org yg sah2 ada isi dalam martial art pon sejenis humble.

ye..biasanya, org yg ada martial arts ni susah nak mulakan gaduh2 ni..mungkin ada tp jaranglah..sebab pelajaran asasnya pun dh dijelaskan tujuan belajar utk pertahanan diri..bukan suka suki nak provoke org ajak gaduh2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyaa_aziz replied at 19-6-2022 06:24 PM
wuuu bsr uma bangtah. untung kakfaz. tp.knp byk kakfaz chek in hotel bile tgok ig dia

depa kn duta mandarin oriental. hari hari bleh check in free. setahu aku dlu sblm rmh baru siap dia dk hotel setahun lepas bersalin kn timoh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok twitter reporter bernama dia bagi hint “ Jebat “
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul "Jebat" ... Aduhaii, x hilang² barannya. Takut laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 19-6-2022 07:26 PM
depa kn duta mandarin oriental. hari hari bleh check in free. setahu aku dlu sblm rmh baru siap di ...

Dr preggy kot dia da dok hotel. Hujung2 benak kaka faz tiru jah duduk hotel.

Koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul nanas padan muka
Tengok post neh
Menganjing diri sendiri ken

  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 19-6-2022 03:59 PM
Ha betul… Hari Tu Pernah Marsha post kat ig yang ada FA terus Dia reply macam Tak suka… tau lah  ...

Gigih gue p tgk ig marsha nak cari post dia ngn Abdul xjmpe2 hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan first time heols
Perangai acah2 gangster
Tp family sskjp menikus lak

Delulu pun ada


Tumbuk Bangla, Sharnaaz Didenda RM1,200

Sharnaaz Ahmad didenda RM1,200 oleh Mahkamah Majistret Kuala Lumpur hari ini atas pertuduhan menyebabkan kecederaan ke atas seorang lelaki warga Bangladesh, Julai lalu.

Majistet Mahyudin Mohmad Som menjatuhkan hukuman itu terhadap Sharnaaz atau nama sebenarnya Sharnaaz Ahmad Bazir Ahmad, 32, selepas tertuduh mengaku salah sebaik saja pertuduhan dibacakan kepadanya.

Pelakon yang popular menerusi drama Suamiku Encik Sotong itu turut berdepan hukuman penjara dua bulan sekiranya gagal membayar denda itu. Dia membayar denda itu.
Mengikut pertuduhan, Sharnaaz didakwa dengan sengaja mencederakan pekerja kelab golf, Gouz Ali dengan menumbuk muka lelaki itu di sebuah kelab golf di Taman Tun Dr Ismail, pada 5.30 petang, 22 Julai lalu.

Dakwaan terhadapnya dikemukakan mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum setahun, atau dengan denda yang boleh sampai RM2,000 atau kedua-duanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:16 PM | Show all posts
BarbiePink replied at 19-6-2022 08:10 PM
Bukan first time heols
Perangai acah2 gangster
Tp family sskjp menikus lak

Patut bg denda RM120K. Biar die sedar skit.

Ni denda RM1.2K jah tu psl die buat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Chilalah menghela nafas lega
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 19-6-2022 08:10 PM
Bukan first time heols
Perangai acah2 gangster
Tp family sskjp menikus lak

Jantan kepam ni masih stuck zaman lan todak n jebat ke kenapalah x stuck kat zaman suamiku encik sotong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu suka sharnaz ni sbb cita jebat tu la. Pastu makin panazzz dia dengan berita liar . Ah sudah lupakan je la koserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 18-6-2022 09:29 PM
Minyak masak pun bergado. Ni mesti kes perut tengah lapo.. memanglah berangin..

Apesal minyak masak eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 19-6-2022 08:10 PM
Bukan first time heols
Perangai acah2 gangster
Tp family sskjp menikus lak



Heols kata pergaduhan comel comel

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-6-2022 02:28 PM
Tt amik artikel dr mana ni? Karangan wartawan pun cam xpass spm kertas 2. Da la xlojik si mamu sibuk ...

Baru aku paham citer ni! Mekasey
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.167264 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list