CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 04:00 PM
.
Suami marsha tu sepupu pineapple...


Laa perangai… sepupu rupanya Patut Dia macam nak kontrol Marsha Tu sampai Marsha post pasal FA pun Dia Tak suka… dok dengki sangat Dia ada apa je banding FA tu? Suka hati orang lah pakai keta apa, gatal kote betul Dia dengan FA ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 04:06 PM
ckp psl kete..Abdol ada Toyota CHR warna biru ke...

Rasanya Abdul model keta Tu Sebab Tu Dia ada… Kalau yg Dia model Tu, Dia dapat free lah Kan?? I Tak tau cuma tau Dia model keta Toyota yg tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 04:08 PM
.
Mmg dia dengki...
Cerita shmp tu sepatutnya pelakon asal hero tu si pineapole tp abdol yg replac ...

Tak terbayang Jah dengan pineapple berlakon shmp
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 19-6-2022 07:44 PM
Rasanya Abdul model keta Tu Sebab Tu Dia ada… Kalau yg Dia model Tu, Dia dapat free lah Kan?? I T ...

Haah mmg model kete tu dulu..kaka pun rasa dia dpt free kete tu sexyyyyy siyotttt
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikot jejak lan pet pet gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 05:35 PM
Tadi dh check..bellfire dik..bkn chr

Kakanorm tgk minit ke 6..nampak la sipi2..faz pernah upload gambar dgn audi biru ni masa shoot tp ada yg komen mcm jarang la faz up gambar keta2 dia pastu tgk2 gambar tu dah xde kat ig sekian ulasan doposen meols
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 19-6-2022 07:53 PM
Kakanorm tgk minit ke 6..nampak la sipi2..faz pernah upload gambar dgn audi biru ni masa shoot tp  ...

Hehehehe rajin onty hijack benang Nanas carikan kete biru bamtah...

macih ontyyyy bawangggg
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 19-6-2022 07:45 PM
Tak terbayang Jah dengan pineapple berlakon shmp

Kaka xpernah layan cite yg ada Nanas..even org ckp yg dia dgn nely good combo..kaka xteringin nk tgk..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 06:01 PM
Hehehehe rajin onty hijack benang Nanas carikan kete biru bamtah...

macih ontyyyy bawangggg


Anything for u..Muamuamuahhh utk kakanorm kakanorm behave okeh.. don't let your wild imagination take control
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 19-6-2022 08:06 PM
Anything for u..Muamuamuahhh utk kakanorm  kakanorm behave okeh.. don't let your wild imaginatio ...

Hahahahahahaha amboiii....pesanan onty kemahennnn



muaaaahhhhh..muahhhhhhhh

Ok kaka behave, pomis

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 19-6-2022 05:45 PM
Tak terbayang Jah dengan pineapple berlakon shmp

Mungkinkah cinta agung 2 bulan bakalan terjadi?? Berebut hero dengan kakak sendiri?? Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 18-6-2022 10:17 PM
kalau baca kronologi
mmang layak di puihhhkann dua2 pihak (kecuali pak guard yang menjalankan tugas) ...

Padan muka mereka kecuali pak guard, dah tau duduk condo tapi bawak mentaliti duduk rumah setinggan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 19-6-2022 09:42 AM
Laa perangai… sepupu rupanya Patut Dia macam nak kontrol Marsha Tu sampai Marsha post pasal FA pu ...

.
Dia x habis² perli abdol pasal hero remaja, tak ingat dah dia mengata apa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 19-6-2022 09:45 AM
Tak terbayang Jah dengan pineapple berlakon shmp

.
Watak heroin tu sepatutnya zara zya..then lembaga yg ganti..sbb zara dah bz terpaksa tolak sbb ms tu hero pengganti tak ada dan mike tgh cari hero

Bila lembaga tau abdol jd hero dia contact mike nk ganti tpt zara...dia janji pd mike akan buat citer tu trending smpi meletops...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 19-6-2022 08:51 AM
SENYAP jah IG nanas busok

dh brapa hri ig dia snyap tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 18-6-2022 11:10 PM
takkan fattah..fattah dk rumah banglo 3 tingkat ada lif bukan dk kondo hahahahha. nanas la tu selalu ...

wuuu bsr uma bangtah. untung kakfaz. tp.knp byk kakfaz chek in hotel bile tgok ig dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 06:22 PM
.
Watak heroin tu sepatutnya zara zya..then lembaga yg ganti..sbb zara dah bz terpaksa tolak sbb m ...

OT sat dah alang2 kena hijack kan. Hahahaha. Drama jah lepas shmp tu red velvet ke hape ntah tu untuk menebus kekecewaan jah lepas direject jd heroin hsc kah? Sbb Mike nak hero fattah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 05:35 PM
Tadi dh check..bellfire dik..bkn chr

Yg hitam ni pun macam kereta dorg jugak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 08:42 AM
Kaka penah nmpk kete chr warna bb blue Plat num FA pastu no xingt 14 ke 90 gitu..

Dorg tgh bt sho ...

Kalau xsilap fattah ada kereta audi kan.. Warna biru..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:42 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 19-6-2022 06:47 PM
Normabaru replied at 19-6-2022 04:42 PM
Kaka penah nmpk kete chr warna bb blue Plat num FA pastu no xingt 14 ke 90 gitu..

Dorg tgh bt sho ...

Dlu time bercinta dgn Bungkus, Hyundai putih
Time dgn Fazura, Audi biru

Vellfire hitam tu rasanya Fattah beli utk family die. Before kahwin, time raya die balik kmpg kt Bagan Datoh angkut satu family naik Vellfire.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:07 PM GMT+8 , Processed in 0.169452 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list