CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-6-2022 06:10 PM
Dipercayai ni depan umah fattah kaka norm

Ya rabbi..apesal tomei nawww ni nyammaaaaaa oiiiiii...siap nk pigi kije ke ni tomei tomei nawww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 04:22 PM | Show all posts

ya ni la design rumahnya...

kalau area damansara tu jalanraya pun di tutup litup waze ke google maps pun boleh jadi gila...
lagi luas romah kampong acik juai nasi lemak...
luas je tanahnya.. nak mengambuih susu basi dan daging kentut pun aman jah... boleh lontar kot tingkap gittew...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2022 06:22 PM
ya ni la design rumahnya...

kalau area damansara tu jalanraya pun di tutup litup  waze ke g ...

Hahahaha....aktibiti kambus ni xlama lg bakalan ke tanah yereb yach situ ada pasir jerlys..lg mudah nk mgambus
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 06:10 PM
.
Tak tahu abdol pakai kereta apa...

Kaka penah nmpk kete chr warna bb blue Plat num FA pastu no xingt 14 ke 90 gitu..

Dorg tgh bt shooting..kaka rasa kete bamtah.hehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 08:42 AM
Kaka penah nmpk kete chr warna bb blue Plat num FA pastu no xingt 14 ke 90 gitu..

Dorg tgh bt sho ...

.
Mmg tak tau abdol pakai kereta apa hehe...aku tak penah tgk gamba ni kak norma..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aammyy at 23-6-2022 04:38 PM

Ada nampak post ni tak sangka dia tuju kat ex dia. Ganazzz.

  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 18-6-2022 11:04 PM
mamat yg kene belasah tu kirim minyak kt kwn die. kwn die nk anta ke mamat tu tapi guard tak bagi  ...

Barulah iols faham baca explanation ni. Tq hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 19-6-2022 09:00 AM
Ada nampak post ni tak sangka dia tuju kat ex dia. Ganazzz.

.
Kenapa tak nampak apa²?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 04:06 PM
ckp psl kete..Abdol ada Toyota CHR warna biru ke...

Kalau xsalah, kereta biru fattah tu faz ad guna dalam iklan raya tudung dy yang kembar 10 tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 19-6-2022 05:00 PM
Ada nampak post ni tak sangka dia tuju kat ex dia. Ganazzz.


Content kena deleted ke? Kosong
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis sedang lengkapkan siasatan kes pelakon pukul penghuni kondo

AHMAD ISMADI ISMAIL | | 19 Jun 2022

KUALA LUMPUR - Polis sedang melengkapkan kertas siasatan kes pukul dan ugut bunuh membabitkan seorang pelakon lelaki popular di sebuah kondominium di Segambut di sini pada Khamis.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Habibi Majinji berkata, pihaknya memerlukan masa bagi melengkapkan kertas siasatan kes itu sebelum menyerahkannya kepada Timbalan Pendakwa Raya untuk tindakan lanjut.

"Bagaimanapun, kita cuba melengkapkan siasatan kes berkenaan dalam masa terdekat.

"Kes disiasat mengikut Seksyen 323 dan 506 Kanun Keseksaan," katanya ketika dihubungi pada Ahad.

Pada Sabtu, media melaporkan suspek berusia 30-an ditahan reman selama tiga hari sehingga Isnin bagi membantu siasatan kes berkenaan.

Suspek disyaki telah menumbuk dan menendang seorang penghuni di kondominium berkenaan pada jam 8.30 malam.

Kejadian itu berlaku ketika mangsa dikatakan meminta tolong rakannya untuk membeli minyak masak di luar kawasan kediaman berkenaan.

Ketika rakan mangsa mahu menghantar minyak masak yang dipesan, dia tidak dibenarkan masuk ke kawasan kondominium berkenaan oleh pengawal keselamatan.

Mangsa kemudian turun ke kawasan lif lobi kondominium itu dan bertanyakan punca rakannya tidak dibenarkan masuk.

Bagaimanapun, berlaku pertengkaran mulut antara mangsa dan pengawal keselamatan terbabit sebelum artis lelaki yang juga suspek tiba-tiba datang dan menumbuk serta menendang mangsa.

Mangsa mendakwa suspek menumbuk dan menendangnya di bahagian muka, dada serta perut dan belakang badan, selain mencekik dan mengugut akan membunuhnya.

Mangsa tampil membuat laporan polis sejurus kejadian itu.

Sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah Sentul telah memberkas suspek di kediamannya di kondominium itu pada malam Jumaat.

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/article/207718/BERITA/Semasa/Polis-sedang-lengkapkan-siasatan-kes-pelakon-pukul-penghuni-kondo
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 19-6-2022 07:37 PM

Deleted.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 05:14 PM
.
Kenapa tak nampak apa²?

Entah taktau. Ni link dia. Aku salah insert kot

https://www.instagram.com/tv/CeWTkShhTCA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetyroses replied at 19-6-2022 05:20 PM
Content kena deleted ke? Kosong

Ada je kat ig. Aku salah insert kot. Ni link dia

https://www.instagram.com/tv/CeWTkShhTCA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 19-6-2022 10:13 AM
aammyy replied at 19-6-2022 09:23 AM
Ada je kat ig. Aku salah insert kot. Ni link dia

https://www.instagram.com/tv/CeWTkShhTCA/?igshid ...


.
Gambar jari tgh tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetyroses replied at 19-6-2022 07:19 PM
Kalau xsalah, kereta biru fattah tu faz ad guna dalam iklan raya tudung dy yang kembar 10 tu

Tadi dh check..bellfire dik..bkn chr

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Saja nak hijack tered nanas kepam busuk..fattah ada audi biru..dlm iklan tudung fazzy tu audi biru..chr biru tu xsure la fattah punya ke tak tp dulu dia duta toyota chr tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 04:00 PM
.
Suami marsha tu sepupu pineapple...


Laa perangai… sepupu rupanya Patut Dia macam nak kontrol Marsha Tu sampai Marsha post pasal FA pun Dia Tak suka… dok dengki sangat Dia ada apa je banding FA tu? Suka hati orang lah pakai keta apa, gatal kote betul Dia dengan FA ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-6-2022 04:06 PM
ckp psl kete..Abdol ada Toyota CHR warna biru ke...

Rasanya Abdul model keta Tu Sebab Tu Dia ada… Kalau yg Dia model Tu, Dia dapat free lah Kan?? I Tak tau cuma tau Dia model keta Toyota yg tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-6-2022 04:08 PM
.
Mmg dia dengki...
Cerita shmp tu sepatutnya pelakon asal hero tu si pineapole tp abdol yg replac ...

Tak terbayang Jah dengan pineapple berlakon shmp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 03:18 PM GMT+8 , Processed in 0.166038 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list