CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 09:01 PM
Kesian retis2 veteran yg takde insurance ni. Kalau sakit, kena la jual itu ini. Nak harap govt hospi ...

Orang ingat keja artis ini kaya, walhal tak………. Better keja yg boleh tampungkn kita sampai tua. Dah tua kena jual itu ini minta seniman tolong. Itulah hakikat. Kalo x famos, duit pun takda
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihiraji'un....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillahiwainnailaihirrajioun
Moga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman dan beramal solehah
terkejut baca tweet Saddiq td, sakit dah lama rupanya
salam takziah utk family arwah
sungguh terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:20 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 08:37 PM
Dukacita dimaklumkan penyanyi & penghibur serba boleh, Kak Adibah Noor meninggal dunia kira-kira jam ...

Al-Fatihah.. Apapun, suka juga lagu "Malaysia Tercinta" tiap-tiap kali tibanya Hari Merdeka, Hari Malaysia, Hari Raya, Tahun Baru Cina dan Deepavali serta Krismas. Takziah diucapkan buat keluarga arwah..

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
surfin_net82 replied at 18-6-2022 09:11 PM
Kat gleanagles dia xbuat kemo ke? Xpernah tgk rambutnya xde kan... Lambat detect ke?

Tak semua orang yg buat chemo tu rambut gugur..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 18-6-2022 09:16 PM
Dah second dose July, and boosted .

Tiada apa lagi nak didustakan.

Dia kanser...neighbour i kanser stage ..dh booster bagai...elok jer g kerja..sedekah jer fatihah tuh lebih afdal
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 18-6-2022 09:19 PM
Motif nk kena mention 2nd dose n boosted bagai??duhhh

Jgn layan org bodoh tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:21 PM | Show all posts
Innalillahi wainna ilaihirojiun teringat arwah pernah masuk forum ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alfatihah. Terkejut baca kat whatsapp.
Mcm baru je tengok dia dlm drama ngan Elly Mazlin tu. Masuk GV? Lupa pulak dia mmg boleh menyanyi. Sebab ingat dia pelakon aje.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 18-6-2022 09:17 PM
@tumpanglalu74

Another one bite the dust.

Apsal korang ni mangkok sgt hah?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:23 PM | Show all posts
Sedih kematian Sarah masih terasa, kini Adibah pula menyusul. Dua2 ni aku minat dan aku sedih sangat dah ni. Allahu ampunikan dosa mereka dan golongkan mereka bersama hamba2 MU yang dikasihi.
Adibah Noor semoga dikau tenang disana.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat page GSC ramai non malay sedih dengan pemergian dia, iklan raya Taylor tu pun ramai yg puji dia.
Mmg best iklan raya tu, mesej mendalam sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ENWHY replied at 18-6-2022 09:20 PM
Tak semua orang yg buat chemo tu rambut gugur..

Ya ini betull, lain org lain kesan dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 18-6-2022 09:19 PM
Motif nk kena mention 2nd dose n boosted bagai??duhhh

Tu lah " Accelerator".

Truth.

Lepas ni kalau dengar another well known person gone suddenly jangan terkejut.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 18-6-2022 09:21 PM
Jgn layan org bodoh tu

Sgt2 keji ye perangai manusia yg hdup dlm ketakutan ntah apabnda claim tau semua bnda ni… geram plak akuu org ramai tgh bersimpati dia duk msukkn bullshit dlm tred org yg dh xda
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis lah 9+% rakyat malaysia yg amik vax kalau meninggal, vax jd punca

Salam takziah utk keluarga
Masa gamba kurus tu nampak rambut mcm rambut pelesu.
Dia sakit diam2 je kan
Kwn2 rapat je tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun..trkjut bila dpt berita nie
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
GV 8 jadi pentas terakhir kemunculan kakdib. Jadi kenangan buat peminat2 nya. Kini dah pergi. Berehatlah di sana. Sebak rasa. Dah lah dia minat kucing.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 18-6-2022 09:20 PM
Dia kanser...neighbour i kanser stage ..dh booster bagai...elok jer g kerja..sedekah jer fatihah t ...

Kan dah cakap salam takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 18-6-2022 09:23 PM
Tu lah " Accelerator".

Truth.

Siann hdup dlm ketakutan…msti penat kn?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.232143 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list