CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia masuk gv tu pun sbb nak bayar hutang masuk hospital. tapi  bab kanser ni baru tau hari ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalilah..terkejut nya..semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
“Ya, betul arwah baru sahaja meninggal dunia di Hospital Gleneagles sebentar tadi,” katanya memberi pengesahan yang ketika itu dalam perjalanan ke pusat perubatan swasta tersebut.

Sementara itu, menghubungi rakan seperjuangan Allahyarham di pentas GV-8 iaitu Ani Maiyuni, arwah yang berusia 52 tahun difahamkan telah lama menderita penyakit kanser.

“Ani memang terkejut mendengar berita ini. Tetapi sebelum ini arwah ada maklumkan bahawa beliau dah lama menderita kanser.

“Hanya kami keluarga GV-8 saja diberitahu akan hal ini dan minta dirahsiakan,” ujarnya ketika dihubungi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun…

So sbnarnya dia kurus mendadak sbb sakit lh ye tp x bgtau ke public?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je baca dia kurus  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut Ms buka IG td ....Al Fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wa inna ilaihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainailaihirojiuun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-6-2022 08:45 PM
“Ya, betul arwah baru sahaja meninggal dunia di Hospital Gleneagles sebentar tadi,” katanya member ...

I copy ya letak kat depan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la. Dh msk Siakap keli. Innalillahiwainnailaihirojiun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:48 PM | Show all posts
kanser rupanya...Innalillah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailahirojiun...
Kiranya arwah sakit ni tak ramai yg tau la?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah

Tengok twitter last dia retweet 11hrs ago. Meaning pagi tadi dia still okay.

Terkejut betul bila dapat tau tadi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul kan dia cancer..inalillah..Al fatihah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya kami adalah milik Allah SWT dan kepada-Nya-lah kami kembali.Turut berduka cita, semoga amal ibadahnya diterima di sisi Allah SWT. Dan mereka yang ditinggalkan dapat diberikan ketabahan dan keikhlasan. Aamiin.

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah diucapkan kepada kaum kerabat arwah
Patut nampak kecut je aritu
Kat thread dia aku ada komen nampak mcm xsihat
Xsangka betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:49 PM | Show all posts
aechae replied at 18-6-2022 08:45 PM
Innalillahiwainnailaihirojiun…

So sbnarnya dia kurus mendadak sbb sakit lh ye tp x bgtau ke public ...

yes.. dia operate sebelum raya haritu lagi... cumanya family minta rahsia kan.. so takde la nak war2 masa keluar berita dia kurus mendadak few weeks ago...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.
Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang beriman.

Sebak pulak rasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 11:32 AM GMT+8 , Processed in 2.105331 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list