CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 09:38 PM | Show all posts
surfin_net82 replied at 18-6-2022 09:11 PM
Kat gleanagles dia xbuat kemo ke? Xpernah tgk rambutnya xde kan... Lambat detect ke?

gambar latest tu arwah pakai rambut palsu kan.. sebab kanser takde rambut ke tu?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 18-6-2022 09:24 PM
Abis lah 9+% rakyat malaysia yg amik vax kalau meninggal, vax jd punca

Salam takziah utk keluarga

Al fatihah utk arwah...
Ptt la aki terasa mcm naper kak diba kurus lain mcm...dia ni suara boleh thn..tp kt gv mcm drop skitt kan...rupanya dia dah sakit kot..mmg versatile arwah ni...berlakon pun ok..nak ngajar english pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dia kena kanser tu tahu2 dah stage 4 ke camne
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 18-6-2022 09:41 PM
dia kena kanser tu tahu2 dah stage 4 ke camne

dh 4 tahun dia lawan cancer ni. dia x gtau sapa2
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:43 PM | Show all posts
Innalillahiwainnailahirojiun.. Takziah utk family arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun...

The most memorable arwah berlakon iklan raya tv3 yg naik keretapi tak silap. Moga arwah ditempatkan dgn para solihin.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah ..
ya allah, terkejutnya baca
takziah kepada keluarga.
Alfatihah untuk kak adibah .. semoga damai di sana kak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun

Moga diampunkan segala dosa dan ditempatkan bersama para solihin..



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah wa inna ilaihi rajiuun. Semoga Allah ampuni dosa Kak Dib.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:46 PM | Show all posts
3chanceno replied at 18-6-2022 11:10 PM
Innalillah..semuga arwah aman di sana. Terkejut dengar kerana tak de khabar yg dia sakit kanser. GV8 ...

innalillahiwainnailaihirojiunnnnn

terkejut gillaaaaaa....

kaka norm baru je baca cerita berat badan dia susut..rupanya dia dah tahu dia nk pergi da...

semoga Allah mengampuni dosa2 arwah dan ditempatkan bersama2 orang beriman...arwah pernah jadi cikgu kan?

doa anak murid n pahala dia mengajar ilmu insyaAllah akan jadi ladang pahala berterusan untuk heshe di sana kelak..amin
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut berita pemergian arwah. Baru je last 2 weeks kan psl arwah susut badan nya tu. Tak sangka pula. Innallilahiwainna ilaihi rojiun. Semoga arwah ditempatkan dalam kalangan org beriman
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 18-6-2022 09:10 PM
Innalillah..semuga arwah aman di sana. Terkejut dengar kerana tak de khabar yg dia sakit kanser. GV8 ...

Allahu akbar
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Kesian kucing2 kakdib
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.. sedihnya. Masa dia hidup ramai yg kutuk, bila dah tak ada terasa pulak kehilangannya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnalillahiroji'un..baru jap baca kat fb, terkejut rasa sbb x pernah dgr kak dib sakit teruk sblm ni..dah sampai masa dia salam takziah buat keluarga..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Seolah2 arwah dh tahu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tekejut meols baca. Innalillahiwainnailaihirajiuun.

Semoga arwah ditempatkan bersama orang beriman.

Teringat dulu meols ada patient acik tu kena cancer ovary tp detect lambat. Bila perut da busung dengan air baru dpt tau sheols cancer ovary stage 4.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih pulak aku .... masa arwah sarah pn aku sedih tp meluat pulak teringat pak dn laki dia tonggeng kematian dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Meninggal akibat cancer ovari... innalillah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu… replied at 18-6-2022 09:32 PM
Bukan accelerator..dah ajal dia. Tak cepat tak lambat.
Pada dan ketika itu la mmg ajal dia. Vaksi ...

THIS.
Sakit ati betul rasa.
Duk taksub dgn ajaran tah hapa2, sampai tahap mcm tak percaya dgn qada dan qadar.
Apa dia ingat saat kematian itu bulih diubah2. Ko lari macamana, ko tetap akan mati saat itu. Ko menggelupur taknak vaksin sbb takut mati, tapi kalu dah tertulis di atas sana ko mati waktu sekian2, ko tetap akan mati, tak mati sbb vaksin, ko akan mati atas asbab lain waima sbb tercekik cekodok sekalipun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 18-6-2022 08:53 PM
Sis..org yg sakit kanser stage4 mmg mcm tuh kurusnya..nk2 yg jenis agressive..arwah ayah i mcm tuh ...

Sama ngan my mom. Sebulan dlm hospital xtau sb then buat biopsy paru2 hari selasa dr jmpa kami adik beradik then khamis my mom pegi menghadap ilahi. Mmg mendadak betul my mom kurus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:30 AM GMT+8 , Processed in 0.192209 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list