CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-6-2022 09:10 PM
Ai ckp cmtu sb my asben kencing manis. Mula2 dlu turun sampai tinggal 56/57kg tp masa tu belum tah ...

Arwah ayah pun sama...tp dia tak der plak hilang selera makan time kencing manisss...keyword, hilang selera makan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 18-6-2022 09:06 PM
Nampaknya kak adibah nj bukan jenis org yg suka menagih simpati atau perhatian org...dia seorang yg  ...

Betul tu.. tgk kt ig post terakhir nya, baru 10 ari lepas. Mgkn masa tu pun arwah tak sihat…tapi tetap kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
surfin_net82 replied at 18-6-2022 09:11 PM
Kat gleanagles dia xbuat kemo ke? Xpernah tgk rambutnya xde kan... Lambat detect ke?

Latest pic tu mcm pakai rambut palsu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 09:01 PM
Kesian retis2 veteran yg takde insurance ni. Kalau sakit, kena la jual itu ini. Nak harap govt hospi ...

Rumah dia tu lama dah dia nak jual, sblm pandemik lg.
Umah apartmen/kondo yg kat cheras tu la.
Sbb penah nampak dia iklan kt ig dia. Pastu dia rajin gak jual baju2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu. Macam macam org cakap pasal dia. Rupanya dia rahsiakan kanser. Al fatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 18-6-2022 09:12 PM
Arwah ayah pun sama...tp dia tak der plak hilang selera makan time kencing manisss...keyword, hila ...

Maybe tak sama kot sis,sb arwah mil pun kencing manis tp berat badan ok
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Al-fatihah. Terkesan juga dgn pemergian kakdib.
Baru je tgk dia aktif di TV 6 bulan yg lps semasa GV8.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:16 PM | Show all posts
Dah second dose July, and boosted .

Tiada apa lagi nak didustakan.

Salam takziah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:16 PM | Show all posts
Innalillahiwainnalillahirojiun.
Al-Fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:16 PM | Show all posts
Innalillahiwa'innailaihiroji'un
Semuga diampunkan semua dosa dan ditempatkan di kalangan roh org beriman
Salam takziah utk keluarga
Al-Fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:16 PM | Show all posts
_kelly replied at 18-6-2022 08:52 PM
innalillahiwainnailaihirajiun..terkejut baca kat ig tadi
patut la kak dibah cepat sangat kurus..canc ...

Saya pun terkejut baca kat Utusan Malaysia punya laman web..

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnaillaihiroji'un. Semoga Allah Ta'ala mengampuni segala dosa-dosa arwah dan menempatkan arwah di kalangan hamba-hambaNya yang beriman.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
surfin_net82 replied at 18-6-2022 09:11 PM
Kat gleanagles dia xbuat kemo ke? Xpernah tgk rambutnya xde kan... Lambat detect ke?

Xsma org bdn fit tuk buat chemo..kalo bdn melampau weak n factor2 lain, doc takkan buat chemo..dia akan tunggu bdn fit...

Lmbt detect boleh jadi sebab symtopm xobvious , atau kedudukan kanser tuh duduk do tmpt yg tersorok...so please...sedekahkan alfatihan tuk arwah...

Mesti ada sebab kenapa dia xannounce pd peminat

Sedgkan elyana yg skait tuh pun org mengata mcm2...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah....semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman Dan dilapangkan kuburnya..
Sangat2 terkesan n tersentuh dgn berita ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:17 PM | Show all posts
slavehunter replied at 18-6-2022 09:16 PM
Dah second dose July, and boosted .

Tiada apa lagi nak didustakan.

@tumpanglalu74

Another one bite the dust.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-6-2022 09:12 PM
Macam arwah Maya. Meninggal baru tahu sakit kanser . Arwah Naseer wahab pun kanser jugak kan?

Ya rasanya kanser gusi kan...arwah nasir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:18 PM | Show all posts
surfin_net82 replied at 18-6-2022 09:11 PM
Kat gleanagles dia xbuat kemo ke? Xpernah tgk rambutnya xde kan... Lambat detect ke?

dia baru je operate buang rahim sblm raya haritu... baru start chemo cycles... so takde la sempat gugur rambut nya lg...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-6-2022 09:15 PM
Maybe tak sama kot sis,sb arwah mil pun kencing manis tp berat badan ok

Mgkn...tengok atas orang

My father loss weight, tp xloss selera makan..makin menjadi makan ada ms detect kencing manis...lama..20thn...

Tp yg detect kanser, mmg total hilang makan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 18-6-2022 09:16 PM
Dah second dose July, and boosted .

Tiada apa lagi nak didustakan.

Motif nk kena mention 2nd dose n boosted bagai??duhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.079379 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list