CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 09:01 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:02 PM | Show all posts


INNALILLAH...
Kamu mendahului kami semua....dan kami pasti menyusul...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah ampunkan dosa - dosanya. Ternyata beliau kurus bukan sebab diet tapi sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:03 PM | Show all posts
wehh tekejut trus i cek in sini.
in
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:03 PM | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 18-6-2022 08:59 PM
Patutlanitu hari dia jual rumah, nak fund hospital bill rupanya.

Dia msuk GV pn ada yg komen xbest padahal dia just jwb dia ada reason tersendiri je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 09:01 PM
Kesian retis2 veteran yg takde insurance ni. Kalau sakit, kena la jual itu ini. Nak harap govt hospi ...

tp yg ni hospital bukan kaleng2.. hospital gleeneagles.  mesti claim insurance ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:03 PM | Show all posts
Innalillahiwainna ilaihi rojiun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 18-6-2022 08:59 PM
Ni yg aliff aziz menang.. Baru lagi.. Ceria je kak dib ckp nk bayar hutang, x sangka hutang hospit ...

Masa gv dia dah ckp nak bayar hutang hospital rasanya .
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
‎اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ

‎أَللَّهُمَّ اغْفِرْلَها وَارْحَمْها وَعَافِها وَاعْفُ عَنْها وَأَكْرِمْ نُزُلَها وَوَسِعْ مَدْخَلَها

“Ya Allah, ampunilah baginya dan kasihilah dia dan afiatkan dia dan maafkanlah kesalahannya dan muliakan kedudukannya dan lapangkan kuburnya"
Aamiin Ya Rabbal 'Alamiin.????????
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah wainna ilaihi rojiuun
Semoga Allah ampunkan dosa2 kak Dib dan ditempatkan di kalangan hambanya Yg soleh.

Saya minat kak dib ni. Suaranya sedap.
Marilah kita sama2 hadiahkan alfatihah banyak2 buat dia....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillahwainnalillahirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
betul-betul mengejutkan..
takziah buat beliau..
semoga kucing-kucing beliau baik-baik saja..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut nampak status kawan pasal ni tadi.

Al Fatihah buat kak Dib. Semoga tenang di sana. Takziah buat keluarga dan semua yang mengenali kak Dib.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah ... Sedih nya rse sbb recently kn dia ckp dia diet
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 08:58 PM
Gv8 ni siapa juara? Ya allah tak boleh recall langsung.

Yang ingat juara si pistol tu. Tu gv ber ...

Gv8 aliff .
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-6-2022 08:59 PM
Sama macam arwah ayah ai. Dah la memang sejak azali kurus,kanser 4 lagi la kurus. Doktor pun mula  ...

Yesss...kalau kanser tuh rare ataupun tersorokk...mmg akan lmbt detect...tp simptom paling obvious kurang selera makannn....kalo u beli benda feveret dia xmkn..dia leh tolak sb selera kurang..mmg lah somethinv somewhere...kencing manis takkan jadi mcm tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlejut dgrr..Salam takziah..moga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman .
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wainna ilaihirojiun

Terkesan pemergian arwah pada iolls, entahlah dia ni sangat mesra dan rasa dekat di hati. Banyaknya orng meninggal lately. Sedih sangat

Ya Allah, Kau kurniakanlah pada Allahyarhamah Adibah Noor ganjaran dan tempat yang tinggi di sisiMu. Tempatkanlah beliau di kalangan mereka yang Kau Sayangi. Amin amin amin Ya Rabb.

Dia dah la sangat sayangkan kucing, habis kucing jalanan dia kutip jaga. Rupanya dah lama dia menderita cancer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 07:48 PM GMT+8 , Processed in 0.085000 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list