CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailahirojiun.. Takziah utk family arwah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-6-2022 08:50 PM
Innalillahiwainnalillahirajiun..terkejutnya..tiber2 kurus tiber2 meninggal plak. Asbab kanser la sem ...

Selera dah takde . Terkejut baca kat fb tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:57 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 08:37 PM
Dukacita dimaklumkan penyanyi & penghibur serba boleh, Kak Adibah Noor meninggal dunia kira-kira jam ...

Inalillah.. Antara artis yang pernah berlakon dalam iklan TV3 dalam tahun 2002-2003 dulu.. Meninggal sebab isu kesihatan penyakit kanser (sama dengan arwah Maya Matahari).. Takziah diucapkan..

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun...ya allah terkejut nya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-6-2022 08:37 PM
Nampak la fb,terus masuk forum. ,betul ke berita ni?

Sama la kita...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-6-2022 08:56 PM
Sedihnya patut la dia merendah diri je sepanjang kat GV langsung tak mendiva walau kena kritik ter ...

Gv8 ni siapa juara? Ya allah tak boleh recall langsung.

Yang ingat juara si pistol tu. Tu gv berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 08:58 PM
Gv8 ni siapa juara? Ya allah tak boleh recall langsung.

Yang ingat juara si pistol tu. Tu gv ber ...

Alip aziz juara
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:59 PM | Show all posts
Patutlanitu hari dia jual rumah, nak fund hospital bill rupanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah, moga Allah ampunkan segala dosa2nya dan tempatkan beliau di kalangan org2 yg beriman, betapa hampirnya kita ni dengan kematian
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 08:58 PM
Gv8 ni siapa juara? Ya allah tak boleh recall langsung.

Yang ingat juara si pistol tu. Tu gv ber ...

Ni yg aliff aziz menang.. Baru lagi.. Ceria je kak dib ckp nk bayar hutang, x sangka hutang hospital rupanya.. Semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah . Smoga dtmptkn dlm kalangan org beriman .

Nanti mesti ada komen si bengap kata punca vaksin . Sama2 kita saksikan ~
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 18-6-2022 08:53 PM
Sis..org yg sakit kanser stage4 mmg mcm tuh kurusnya..nk2 yg jenis agressive..arwah ayah i mcm tuh ...

Sama macam arwah ayah ai. Dah la memang sejak azali kurus,kanser 4 lagi la kurus. Doktor pun mula tak dpt detect cuma ai perasan arwah ayah demam on off pastu lama nak elok.
Sedangkan kencing manis pun boleh turun mendadak berat badan kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
AlFatihah buat arwah & takziah utk family… dlm thread kak diba tiba2 kurua ada yg dah bagi hint sheols ada cancer kan.. tapi takde confirmation. tak sangka cpt betul pergi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalilah
Salam takziah buat family arwah
Xsangka. Tengok pic ari tu kurus. Ingatkan sebab jaga makan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-6-2022 08:56 PM
Sedihnya patut la dia merendah diri je sepanjang kat GV langsung tak mendiva walau kena kritik ter ...

Cuma i ingat lagi dia ada perli rina itu. Partu iols xsetuju sangat walau i tak minat rh itu. Apa pun, salam takziah. Iols ingat lagi arwah berlakon cerita sebagai guru besar oh my english
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ditempatkan dlm kalangan orang2 beriman.. Salam takziah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah...selamat berpergian ke negeri abadi kak dib
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezacbee at 18-6-2022 09:05 PM

Baru tau tengok kat buletin tv3 tadi.

Takziah.

Betul la arwah kurus nampak sakit. Ingatkan kencing manis rupanya kanser ovari.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mkn 6 sudu nasi tu rupanya sbb dia tak sihat. Patut ada forumer ckp jumpa kak dib kat glenagles... Ingatkan buat bariatric. Kucing2 dia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian retis2 veteran yg takde insurance ni. Kalau sakit, kena la jual itu ini. Nak harap govt hospital, tah bila dapat rawatan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.092489 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list