CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 25-6-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
xan replied at 20-6-2022 09:30 PM
thanks for sharing this,,saya tengah usahakan cara ni,berpuasa & makan bersederhana..saya sendiri  ...

Semoga diberi kekuatan, ganjaran dari Allah asbab ujian sis! Hugssss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 porem yg kemain konpiden speku dan reka cerita tak reti nak nyesal dan insof ka masih dok buat cerita rekaan retis2 yg dibenci? Nak kutuk based on facts ok lagi tapi nak mereka cerita tanpa basis tu keji sangat esp bila kutuk baby retis just sbb benci retis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 20-6-2022 08:43 AM
Adibah Noor & Siti Sarah di antara insan² yg ketika hidup byk diuji dgn caci maki org ramai dek ker ...

Allah sentiasa bersama org2 yg sabar.
Semoga arwah2 di masukkan ke dlm syurga Firdaus. Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 10:22 AM | Show all posts
xan replied at 20-6-2022 09:30 PM
thanks for sharing this,,saya tengah usahakan cara ni,berpuasa & makan bersederhana..saya sendiri  ...

Ya Allah, sedihnya baca
moga chuols diberi kekuatan dan diberi keafiatan hendaknya
just to share, arwah suami kaka kena brain cancer stage 3 ms memula dpt taw, operate then buat radio aje xde chemo
alhamdulillah bertahan selama 10 tahun, bdn dia jd lemah lps eksiden then terus merundum
kira hampir 11 tahun dia survive lps operate dan buat radio
kami sekeluarga redha atas pemergian dia

dan betul system support dr family, closed friends sgtlah penting utk patients yg ada cancer
makcik kaka dpt breast cancer dan juga cancer darah, alhamdulillah lps 7 kali chemo dia sihat dan sekrg dah hampir 20 tahun berlalu
jd chuols kena kuat dan sentiasa fikir positif yea, hugged chuols
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 19-6-2022 09:26 PM
Ya cik raihaneem....hehe..id lama dah kena bunuh dgn admin sb akak gaduh dgn FC dan Acehand

Sorry lmbt respon...
Ya ka...tkpa..patah tumbuh hilang berganti...
Take care si noor..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-6-2022 12:24 PM
Acik2 porem yg kemain konpiden speku dan reka cerita tak reti nak nyesal dan insof ka masih dok buat ...

@MatDeghem

Pls respond.......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 21-6-2022 05:05 AM
Macam ini ,,,,,,,,,

Bila sudah mati harap orang cakap elok-elok tentang si mati

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun.....

Tak mustahil matinya dlm keadaan diterima segala dosanya atas dunia terhadap PENCIPTAnya dan.matinya iteww  dalam keadaan husnul khotimah....




Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 3-7-2022 05:38 AM
@MatDeghem

Pls respond.......

Respond wa... Bhai.


1. Wa tarak Berak cair merata tered.

2. Wa tarak dengar Suara halus neelofa berbisik di telinga wa suruh wa carutz acik2 porem yg kutuk neelofa dan pak ostad jadian nya.

Sekian bhai...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 3-7-2022 07:52 AM
Respond wa... Bhai.



Different intensity,different magnitude...kimarrkkk ko tetap kimarkkkkk.....? Is that what you are implying?

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 3-7-2022 05:38 AM
@MatDeghem

Pls respond.......

Wa lupa bhai... Lagi satu.
Wa juga tarak dengar suara halus neelofa berbisik suruh wa Carutz acik2 porem yg puji Fattzura.

#Berakcairmeratateredbilatakmakanobat


OK bye
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 07:55 AM
Different intensity,different magnitude...kimarrkkk ko tetap kimarkkkkk.....? Is that what you are ...

I'm implyIng pada orang yg sewel tuuu... Yg Berak cair merata tered lah bhai....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:02 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 3-7-2022 07:59 AM
Wa lupa bhai... Lagi satu.
Wa juga tarak dengar suara halus neelofa berbisik suruh wa Carutz acik ...

Like i said...carut ko mungkin kurang...tapi kimarkkk ko tetap kimarkkkmk...

Paham kheunz?

Billy ain ko kehulu kehilir...iteww bisikheun dari kubur mak ko keww?

Kahkahkahkahkahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:03 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 3-7-2022 08:00 AM
I'm implyIng pada orang yg sewel tuuu... Yg Berak cair merata tered lah bhai....

kimarkkk ko level mana mat?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 21-6-2022 11:34 AM
Masa dapat tau tu stage 3. Sempat la chemo dalam setahun dua camtu.

Mula2 kena hernia. Pastu chec ...

Mak sy pn bekas pesakit kanser ovari
Dh operate buang ovari, tiub falopio dan limfa
Sy tgk video doktor nordin darus...dia kata org yg kena kanser ni dorg pernah mengalami masalah membuang...sukar buang air besar/sembelit
Mak sy pn ada alami masalah membuang jgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 8-7-2022 06:59 AM
Mak sy pn bekas pesakit kanser ovari
Dh operate buang ovari, tiub falopio dan limfa
Sy tgk video d ...

Sepatutnya kan kita disaran membuang hari2 setiap pagi kan. Bapak dengan suami iols sejenis senang membuang bila pagi. Tapi i tak cmtu..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 12-7-2022 10:09 PM
Sepatutnya kan kita disaran membuang hari2 setiap pagi kan. Bapak dengan suami iols sejenis senang ...

Ye...sepatutnya mcm tu la
Try minum lemon campur madu setiap mlm
Tgk esok pagi membuang tak
Sy memg amalkn lemon + madu suam setiap pagi dan mlm...utk kshtn
Try ler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:14 AM GMT+8 , Processed in 0.083064 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list