CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 10:37 PM | Show all posts
innalillah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun. Orang dok kate dia nampak tua la nampak mcm siti asmah la. Rupanya dia sakit. Kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Alfatihah utk pemergian arwah. Sedih sgt sbb sheols org yg baik. Jgnlah judge dia hny sbb dia xbertudung. Mungkin pahala dia jaga kucing2, keikhlasan dia dlm persahabatan, keberanian dia membela org2 yg teraniaya in fact lagu terlalu istimewa tu pn dia buat kerana mengenangkan pemergian anak kecil yg mati dirogol dan dibunuh.

Cuma satu jer yg meols terkilan, smp ke akhir hayat sheols xdapat release album duet yg ada single jiwa sentuh jiwa dgn misha omar tu. Antara faktornya sbb kewangan arwah sgt tenat slps gamble buat konsert self sponsored di klpac thn 2016 dulu. Smp kena jual rumah utk cover cost. Lagu tu sgt2lah best. Psl persahabatan pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts


Ni yg dia bayar hutang... Al Fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 18-6-2022 08:42 PM
Betul.Dia sakit cancer ovari.Kawan aku,make up artist cakap meninggal pukul 8 tadi

Lama dh ke dia sakit tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
sebakknyeeee rase
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun..sedihnye
Bila ada org meninggal sebab kanser auto dtg kesedihan melampau..arwah husband i pun meninggal sebab kanser baru stage 2 je, kurus mendadak juga mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnaailaihiroojiuun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 10:52 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 18-6-2022 09:25 PM
GV 8 jadi pentas terakhir kemunculan kakdib. Jadi kenangan buat peminat2 nya. Kini dah pergi. Bereha ...

Nanti belilah buku cerita kanak2 tulisan AN.  Tajuk  Bintang And Tompok.  Buat kenangan dan anak2/anak2 sedara boleh baca.  Dwibahasa.

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 18-6-2022 10:35 PM
Innalillah. Semoga roh arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Insaf kejap. Betapa mati tu ...

BTL kome..Kita disarankan mengucap sblm tidur..Dan den pjgkan..klu Naik kenderaan pun terutama perjlnan jauh..bgtu juga..klu Ada masa..selalukanlah sebut laillahaillallah..muhammadurrasulullah...semoga dgn asbab Kita sebut, dipermudahkan kematian Kita kelak..

Tuk forummers..maaf den mencelah sikit..raikan perbezaan pandangan dgn Cuba berusaha dgn tahap 10 utk terima atau pedulikan shj..den pasti kome pun TAHU, pergaduhan bsr tercetus dgn hny bara kecil Dari API lighter.. kehkehkeh..so cubalah, klu xsuka.. kome bolayan jer..( mcm den..)...klu rs nk mrh Sgt..kome gigit jari kome...takpun kome membuta jer..

P/ s den bkn sape2..JD jgn mrh den dgn nasihat seposen Dr den..muka den pun seposen..maka dptla nasihat seposen Dr den..huhuhu sedihhh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillahi wainna ilaihirojiun..
semoga Allah ampunkan dosa2 arwah & ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman..

bila dengar je berita kematian, sangat menginsafkan..
mungkin masa kita pun dah tak lama
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wainnailaihi rojiun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainna ilaihi rojiun. Semua produk seni allahyarhamah meninggalkan kesan. Teringat iklan2 bola, iklan legend raya baru balik london, jingles Chicken Rice Shop, standee/poster DIY dan mcm2 lagi. Baru saja kita semua dihiburkan dgn bakat suara arwah masa GV. Betul2 terkesan dgn pemergian artis kali ni selain arwah Siti sarah Sebelum
ni aku biasa2 je sekadar ucapan takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Al-Fatihah.. semoga roh Kak Dib dicucuri rahmat
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenazah belum dibawa ke rumah lg la kan.

Kebumi mlm ni jgk ke esk. Nmpak cm esk pagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tulis kebumi esk.

Semoga dipermudahkan perjalanan  terakhir arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2022 09:01 PM
Kesian retis2 veteran yg takde insurance ni. Kalau sakit, kena la jual itu ini. Nak harap govt hospi ...

U lainlah zeetott

U kerja company simpan duit, medical expenses all borne by the company. Duit gaji u simpan bayar insurance for hospital package.

Al Fatihah for Arwah Kak Dib.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainna ilahirojiun..Salam Takziah buat family arwah. Al-Fatihah!
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je last week viral arwah dah kurus makan 6 suap je. No wonder la makan 6 suap, sakit rupanya. Patut la kurus macam orang x sihat.. memang x sihat rupanya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:39 PM GMT+8 , Processed in 0.198315 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list