CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 800214

Adibah Nor meninggal dunia akibat kanser ovari tahap 4

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 10:07 PM | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnalillahirojiun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:08 PM | Show all posts
asfaz replied at 19-6-2022 12:03 AM
Cikgu Bi kat SM Taman Dato Harun,Pj.

ooo gitu..

3 sumber pahala xputus2..
amal jariah masa idup (bg mkn kuceng)
ilmu yang bermanfaat (ngajar english)
doa anak soleh je la dia xde..

“Apabila mati seorang manusia, terputuslah daripadanya amalannya kecuali tiga perkara: Sedekah jariah atau ilmu yang dimanfaatkan dengannya atau anak yang soleh yang mendoakan baginya."
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 18-6-2022 01:26 PM
Siann hdup dlm ketakutan…msti penat kn?

Mati tu pasti dik tapi vaksin tu mcm2 benda dlm tu dia taruk..akan nak husnuzon benda yahudi jahat ni buat utk kita plak...bykkan membaca dik tak rugi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
putribatrisya replied at 18-6-2022 09:51 PM
Sama ngan my mom. Sebulan dlm hospital xtau sb then buat biopsy paru2 hari selasa dr jmpa kami adi ...

Alfatihah tuk mom you yaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainna ilaihirajiunn..
Semoga Allah SWT mengampuni dosa2 nya Dan merahmatinya serta memberkatinya..amin yra..

Ajal DH tibe..tiada CPT..tiada lambat..sedih..terkejut..itu lumrah..seiring waktu.. dunia terus berjln meninggalkan Kita yg telah Tamat waktu didunia..maka dunialah yg meninggalkan Kita..Dan dibumi MN Kita mati, hny Allah SWT yg Maha Mengetahui..

Den suka arwah berlakon, terutama cerita2 komedi..suka or X, den akn tgk juga..SBB den terhibur dgn lakonan komedinya..

Dr Allah SWT Kita diciptakan, Dan kpd Allah SWT jua Kita akn dikembalikan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-6-2022 10:04 PM
byk pahala dia nnt bg mkn kuceng...kuceng2 dia mesti sedey dh xde tuan..huhuuu

Yaaa..my fathers' pet pun pergi bila tuan dia xder
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 18-6-2022 10:08 PM
Mati tu pasti dik tapi vaksin tu mcm2 benda dlm tu dia taruk..akan nak husnuzon benda yahudi jahat ...

baca sumber sahih.. cari ilmu dr yg pakar2
skit2 yahudi.. fb pun yahudi.. internet pun yahudi

tp still guna.. tu suruh bljr bkn dpt info merapu
apa alim ulama semua yg vaksin tu ikut yahudi

kite yg terselamat dr fitnah yahudi.. stop la main forum dok dlm gua.. insyaallah selamat
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-6-2022 09:12 PM
Macam arwah Maya. Meninggal baru tahu sakit kanser . Arwah Naseer wahab pun kanser jugak kan?

Tiga2 arwah meninggal pasal kanser chuollss..x silap arwah nasser paling kesian sebab dia kanser mulut ke kanser lidah sampai berubah muka dia..ni yg ade forumer bgitau kat benang dulu.m
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-6-2022 09:52 PM
arwah xpernah kawen kan? ke pernah...
perhaps family history ada yang kena kanser rahim ni


Xtaulah arwah kak dib...tp mcm kami, adik beradik arwah ayah atau mak ayah xder plak kanser..xsure sedara2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:13 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 19-6-2022 12:11 AM
Yaaa..my fathers' pet pun pergi bila tuan dia xder

selalu org yg suka gila tuceng ni hati dia baik n selflessness dia tinggi...sgt xnarcististic
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 18-6-2022 10:13 PM
Tiga2 arwah meninggal pasal kanser chuollss..x silap arwah nasser paling kesian sebab dia kanser m ...

Kanser gusi....dia punya pun mcm agak rare kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 18-6-2022 10:08 PM
Mati tu pasti dik tapi vaksin tu mcm2 benda dlm tu dia taruk..akan nak husnuzon benda yahudi jahat ...

U mkn mcm2 bnda dr kecik smpai ke besar ni pn mcm2 bnda taruh….minum air tu pn di treatment mcm2 proses… Xpayah nk kata ke yahudi sgt lh…byk kn membaca jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailahirajiun, semoga rohnya ditempatkan bersama para solihin. Dari Allah kita datang, kepada Dia kita kembali...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah lepas kuar berjimba bukak forum tengok news ni.. innalillahi wainnailaihirojiuun kak adibah Noor. Moga rohnya ditempatkan di kalangan org yang beriman aamiin.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 18-6-2022 10:08 PM
Mati tu pasti dik tapi vaksin tu mcm2 benda dlm tu dia taruk..akan nak husnuzon benda yahudi jahat ...

U mkn mcm2 bnda dr kecik smpai ke besar ni pn mcm2 bnda taruh….minum air tu pn di treatment mcm2 proses… Xpayah nk kata ke yahudi sgt lh…byk kn membaca jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:18 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 19-6-2022 12:13 AM
Xtaulah arwah kak dib...tp mcm kami, adik beradik arwah ayah atau mak ayah xder plak kanser..xsure ...

dik dummy arwah ayah passed away sbb ape ye?apepun takziah ye..mesti sedih kan...huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:19 PM | Show all posts
takziah wlpn bukan fans dia dlm bdg nyanyian suara, tapi hargai sumbangan dia dlm bidang lakonan dan pengacaraan.

arwah merupakan seniman yg versatil:

Comedian, pengacara yg berwibawa, guru bahasa Inggeris, punyai skill lakonan yang agak baik (terutamanya dlm filem keluaran arahan arwah yasmin ahmad) dan juga bekas pemenang AJL.



Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-6-2022 10:18 PM
dik dummy arwah ayah passed away sbb ape ye?apepun takziah ye..mesti sedih kan...huhuu

Kanser hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:29 AM GMT+8 , Processed in 0.188607 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list