CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/Disney+ 2022] ADAMAS - Ji Sung, Seo Ji Hye, Lee Soo Kyung

  [Copy link]
Post time 3-9-2022 08:22 AM | Show all posts
Rahah replied at 3-9-2022 07:24 AM
Yup... I pun speku dalam toy tu... kalau tengok size Adamas tu lebih kurang toy tu...

Itu je sal ...

he is given 2 days je to find the genuine adamas....yups dalam toy tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau drama disney+ ni ada harapan tak keluar dekat channel streaming lain?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2022 12:38 PM | Show all posts
cloud_jade replied at 3-9-2022 10:32 AM
Kalau drama disney+ ni ada harapan tak keluar dekat channel streaming lain?

drama ni bukan disney+ original, so still ada peluang tapi lambat sikit kot...
tunggu setahun ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 12:50 PM | Show all posts
SIH ni nmpk kelemahan di mana dorg tak kenal si SUN....
so pengerusi tu setuju la ye Hyunjo bunuh Minju?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 04:46 PM | Show all posts
mejaputih replied at 7-9-2022 12:50 PM
SIH ni nmpk kelemahan di mana dorg tak kenal si SUN....
so pengerusi tu setuju la ye Hyunjo bunuh Mi ...

Team A  - leader yg dah dibunuh Sun pun underestimate minah psychopath ni...hahaha sekali haa...isk isk memang minah ni psychopath lah kalau depa kata di ani luar drama macam ni i like want to believe je....horror
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 04:46 PM
Team A  - leader yg dah dibunuh Sun pun underestimate minah psychopath ni...hahaha sekali haa...is ...

Badan liuk2 mcm tu pastu pakaian lain dr org lain..hihi..nmpk selekeh pastu dia main dgn darah2 tak bau hanyir ke hihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 08:29 PM | Show all posts
mejaputih replied at 7-9-2022 08:21 PM
Badan liuk2 mcm tu pastu pakaian lain dr org lain..hihi..nmpk selekeh pastu dia main dgn darah2 ta ...

Sun ni kan...aah tu lahpersonaliti dia ...badan genit ptite  boleh je saruk baju dress Dorothy perkins ni ...my god horror minah ni..kalau dia buat pangai cam tu off drama...i percaye dia ni memang psychopath.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 08:30 PM | Show all posts
cloud_jade replied at 3-9-2022 10:32 AM
Kalau drama disney+ ni ada harapan tak keluar dekat channel streaming lain?

ade astro tak? astro dok promote disney channel hotsrat bagai dalam pakej langganan dia tatau pulak ape benda ...tapi depa dok promote...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-9-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 3-9-2022 08:17 AM
like father like son- Hyunjo and Kwon Jaeyuk ni sama je DNA and sama jahat hahaha...

Dan yg nak te ...

Yup...
That's why iols ada komen Chairman Kwon ni bijak... takde siapa boleh tipu dia because in the end dia akan tau jugak... e.g Adamas tu fake... Team Leader Lee jumpa Lee Chang Woo...

Tapi Hyunjoo tau pasal spy tu sebab Secretary Yoon yang bagitau... itu pun nak report kat Hyunjo... annoying betul... pada I Hyunjo ni tak bijak macam Chairman Kwon even though sama jahat...

Tu I kata Hyesoo berani betul... padahal Hyunjo tu is the only one pewaris Haesong sebab Minjo dah takde...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 08:29 PM
Sun ni kan...aah tu lahpersonaliti dia ...badan genit ptite  boleh je saruk baju dress Dorothy per ...

Tapi dia ni psychopath ke... sebab the real psychopath ni ada 2 characters... takde siapa tau dia jahat... tapi Sun ni terang2 nampak jahat & gila... semua lari & takut bila nampak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 01:36 PM | Show all posts
Rahah replied at 7-9-2022 10:15 PM
Tapi dia ni psychopath ke... sebab the real psychopath ni ada 2 characters... takde siapa tau dia  ...

who ? SUN? ntahlah tapi kan memandangkan dia sangat mainkan watak tu dengan berkesan , kalaule depa kata minah ni ade psychopathic trait i caye je...
u nampak kan minah ni dia bersahaja  , nampak gitu2 tapi detail tu ...crazy this minah

creepy laaa

oh nanti kan OK Taecyeon citer blind tu pun citer ala ala pyscopath jugakss adehhhh , i minat mamat ni tapi alahai dia berlakon dalam genre gitu pulakssss....alahaiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 02:49 PM | Show all posts
epi 13 is wild...
kenapa Mr. Choi x bunuh je terus Chairman Kwon tu? dah alang2 tembak tu kan...
kalau terselamat kang dia balas dendam pulak...
ke rasa bersalah sebab dia polis buat undercover...polis x sepatutnya bunuh org, kan...

glad akhirnya Su Hyeon & Woo Shin plan out something...
xdelah rasa hopeless hero asyik kalah dgn villain je...

pasal apa iols x convinced dgn Sun tu?
pasal badan dia kecik & bukannya kuat sgt pun tapi lelaki2 mcm Mr. Lee & assistant Su Hyeon tu x boleh lawan dia...
lelaki kan tenaga diorg lagi kuat...
di situlah x logiknya...
lagipun pengarah x tunjuk camna Sun fight dgn diorg tu...tau2 dia dah pegang senjata dgn mangsa berlumuran darah...


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 02:51 PM | Show all posts
takde kt netflix lg kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 05:36 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 8-9-2022 05:39 PM

Adamas Ep 13

well... as you know, Hyunjo ni dah mula menunjukkan sel sel otak dia bersambung ye, selambak je suruh SIH tu Chief Kang tu resign...tapi , aaah tapi Hye Soon pun ape kurangnya she is a counyet strategist hahahahaha


i rasa dia yg selamatkan Team Leader Lee....

wow....best best dialogue di meja makan antara Hye Soon and Hyunjo.
Hyunjo: what are you up to? Why 's the studio? what is under your sleeve now?
Hye Soon... aaah okk..

Hyunjo: aaah ooo you don't think I know hahahahaha

very nice ....
I rase i faham sentimen yg dirasakan Song Hyeon bila dia nampak SUN....rasa macam nak pelangkung je minah  psychopath tu...


Tak sangka pula Cho TAe Sung pi tembak Chairman Kwon - may be he was tooo damn bloody angry towards him for the death of his police friend...


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afie13 at 8-9-2022 06:04 PM

Adamas ni best lah. Banyak benda x dijangka n walaupun ada lagi 3 episod tapi rasa mcm esok dah episod akhir

I tengok drama ni sbb ji sung n seo ji hye cantik n classy sungguh seo ji hye ni. Payah nak jumpa pelakon wanita mcm dia n dia pun rajin berlakon. Hari tu baru je layan drama kiss sixth sense tengok2 dia ada dlm adamas pulak

Hujung tahun ni seo ji hye ada drama baru pulak bagus betul dia ni pulun berlakon masa laku
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 08:30 PM
ade astro tak? astro dok promote disney channel hotsrat bagai dalam pakej langganan dia tatau pula ...

Lama dah terminate ..setahun lg la baru tgk. Sekarang pun tak terkejar dah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 8-9-2022 05:36 PM
Adamas Ep 13

well... as you know, Hyunjo ni dah mula menunjukkan sel sel otak dia bersambung ye, se ...

Hai,i tinggalkan jejak i kat sini,hihihi
Sng nk moyan sini
Tq uols suggest adamas
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Surprise lagi... seriously iols ingatkan Taesung imagine tembak Chairman Kwon... rupanya betul... dia la hero... tapi Chairman Kwon tak mati pun...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 9-9-2022 12:56 AM

byk surprises epi 14 ni… Hye Soo ni memang hati kering betul..but she has what it takes to run haesong…

Spoiler alert :
Akhirnya mati jugak chairman Kwon…baru puas hati…tapi Mr. Lee pulak x mati…

Xde sapa blh agak lokasi adamas…kat situ rupa2nya…memang unsangkarable betul…

Scene last tu apa? Ada mayat kena simen dlm tong drum ke? Byk pulak tu tong drum yg diorg jumpa…


Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 03:26 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 9-9-2022 03:29 PM

ep 14 ADAMAS

ku ingat SUN je yg weng and crzy , rupanya ade manusia lebih wow crazy psycjopath dan agak kejam - bijak - adil jugak - Hye SOON!!! amboi mak ....selambak je witness Butler / Miss Kwon tu bunuh tikam jantung CEO Kwon Jeokyu...ya ALLAH ...wow...ni lebih wow daripada SUN. kire Miss Kwon ni memang marah sangat anak lelaki dia dibunuh le sebab nak ambik jantung anak dia. Okaylah simbolic avenge.

SUN tu - okay we are given a glimpse of events of her sadistic past..
Yoon SUN ni memang dah ade trait psychopath dan kakak dia pun tahu dah...sejak kecil dan dia dendam kat Yoon the sister sebab tak nak support dia...my god!!!

Adakah HYe Soon punya perubahan sikap ni sementtara atau  her real  colours / taring ? dalam planning depa atau sikapnya sebenar?

sebab dia bagi arahan kat  ex team A Leader Lee tu  to wipe off SIH without trace, so ...is this necessary ?

sedangkan Hye Soon juga berkomplot dengan Woo Shin tu, dan ade part di mana Hyupil pun cakap - Woo Shin do you trust her that much!???She would kill all of us...
Sekarang - wow - ada pihak Sang Hyeon/ WOO Shin/ SIH nak cari the real Adamas,  Pihak Hyunjo and Team A --- Team A + Lee + eun Hye Soon...

hahahaha crazy...


Kim Seonhee ni haha tak habis habis caripasal dengan MP Hwang tu ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:26 PM GMT+8 , Processed in 0.104381 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list