CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 17-6-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I terus pegi tengok youtube diorang. Memang fizi ni useless betul sebagai lelaki especially sebagai suami.  I tengok video dia tinggal kila dekat waterpark. Panas hati tengok perangai fizi ni. Tak matang, bodoh, pemalas. Semoga pupus la spesis lelaki macam ni kat dunia ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 05:57 PM | Show all posts
silampumeja replied at 17-6-2022 03:16 PM
Tapi ameena akan tetap diguna untuk masuk content... Si fizi jadi stress agaknya bila tak dpt jmpa ...

content tu biasa laa.. mana ada retis tk jd kn anak depa content.. yg tk penah tnjuk muka pun jd content
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kutuk2 maki hamun 1 malaysia tahu, kwn tu jgk yg hntr ank ke awk hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 17-6-2022 06:01 PM
Dh kutuk2 maki hamun 1 malaysia tahu, kwn tu jgk yg hntr ank ke awk hmmm

Btl to...11 hari to kila bg amena kt fizi...terus diam ye fizi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 17-6-2022 06:03 PM
Btl to...11 hari to kila bg amena kt fizi...terus diam ye fizi...

Malu kn ..tu la padahnye jari lebih cpt dr akal pikiran
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahai
Buat malu kt anak je..
Bende kan bole bincang personal.
Nk post gini bkn nye org lain bole tlg.

Elok pe gilir2 jaga anak.
Bole lah ade me time byk sket time ex spouse jaga.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 17-6-2022 06:05 PM
Malu kn ..tu la padahnye jari lebih cpt dr akal pikiran

sbb dia mgamuk la dpt jumpa ank ...
dulu msa birthday ank dia pn ada org tu xbg dia jmpa..just antar hadiah ..lps update ig terus ex wife bg jmpa ank...msa ank dia kna covid pn ada bunyi dia punca...pdhal 2 2 org suka usung anak g tmpt org ramai
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 17-6-2022 07:15 PM
sbb dia mgamuk la dpt jumpa ank ...
dulu msa birthday ank dia pn ada org tu xbg dia jmpa..just ant ...

perasan jugak ni
lepas tu bini dapat kedit, x merentan, chill semua la terpaling

tapi kerap jugak tengok killa ni sindir halus.
up lepas tu delete then buat senyap macam takde pape
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosan betul cerita dorg berdua ni. Balik2 isu sindir ex masing2. Xleh luah terus ke apa yang xpuas hati tu dh alang2 nak menyindir sangat kn. Dulu suka jugak tengok lakonan ex bini, tp bila keluar isu macam ni terus turn off.

Dua2 sama je, ada side tak matang. Nak selesaikan masalah dengan cara viralkan sebab nak malukan ex masing2. Nanti anak2 dah besar, baca balik, xpikir ke perasaan dorg.

Sekarang taip je nama mak bapak retis terus keluar segala cerita. Benda tu kekal la kat situ sampai bila2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dorang ni xkn move on kot selagi masing2 xkahwin ada anak masing2. Tu yang sekarang masing2 duk bitter. Ada pasangan pun silap2 diperli2 disindir2 lagi sebab dibanding2 dengan ex. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

Kalau iols pun iols hon kan sajork....yg park kete tu takde common sense selayaknyalah....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 17-6-2022 01:53 AM
Tengok fizi yg meroyan kat ig, kila senyap ja. Klu komen netizen buat fizi mengamuk, bukan salah kil ...

Takkan xpnh tgk org play victim..time salah dia sepatah haram xde bunyi..sabar sgt katanya..blkg blkg apa tak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

pantang aku kalau ada musibat halang kereta keluar masuk rumah. jibauks sebegini memang fikir ikut kepala tonyok dia konon ada ruang tapi dia fikir tak owner berpeluh berkicap nak ejas parking tu.. benda kalau nak jadi kereta bergarut punca dari musibat ni dah satu hal sape nak bayauu. aku rela parking jauh menapak asal hidop tak jadi punca
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 17-6-2022 07:15 PM
sbb dia mgamuk la dpt jumpa ank ...
dulu msa birthday ank dia pn ada org tu xbg dia jmpa..just ant ...

Ada je aku nmpk dia ambik ank tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizi ni die mcm ade vibe fizo omar..perasan baguss.. Dan gile content...
Vibe die annoying... Tanpa sebab... Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 pn x matang ..ingat dah cerai dendiam aman2..merempan jgk..duakalilima limakalibabi bak kata diva AA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 01:57 PM | Show all posts
Perils replied at 18-6-2022 11:43 AM
Kalau iols pun iols hon kan sajork....yg park kete tu takde common sense selayaknyalah....

waktu kaka bujang dulu
menyewa kami adik beradik perempuan 3 orang
ada sekali jiran buat open house hariraya
orang bantai park kereta melintang betul2 depan pintu pagar
1 hari kami tak dapat keluar
honk pun tapi sebab masing hingak dalam sana tak dengar kot
rasanya nak lenjan jah dengan nissan sunny buruk kaka waktu tu
nak guna jip buruk tapi dia park belakang lak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 17-6-2022 05:50 PM
1st time tgk laki meroyan tulis kat fb

Mane ade 1st time.... Belambak je lelaki meroyan kat socmed ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jrg nak jumpe lelaki merempan kt medsos ni.. Sellunye pompuan yg byk Jumpe jenis cmtu.. Confuse pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 17-6-2022 09:57 AM
content tu biasa laa.. mana ada retis tk jd kn anak depa content.. yg tk penah tnjuk muka pun jd c ...

Memang pun. Hambar kalau dia sorg or berdua ngan ex dulu... Nampak fake
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:52 AM GMT+8 , Processed in 0.109796 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list