CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 17-6-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh2 perli2 dlm IG sekali kawin balik berdua ni korang baru cerai talak 1 kan. So peluang kawin balik tu ada lagi. Kang sendiri malu dah merentan sekelian alam tiber bersama balik
Baik dua org ni gaduh dalam wassap aje la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh2 dlm ig. Ngok ngek semua baca termasuk keluarga sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak ayah boleh la bg nasihat
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 12:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 12:33 PM | Show all posts
si fizi ni mmg merempan dr awal cerai kan????????????????????????? dlm radio pun sama..rengsa mendengarnya masa awal2 cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:04 PM | Show all posts
kalo bnde dlm kain da keluar ke medsos, alamtnya rmai la hakim jatuhkn hukum.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
skymania replied at 17-6-2022 12:33 PM
si fizi ni mmg merempan dr awal cerai kan????????????????????????? dlm radio pun sama..rengsa menden ...

Tu yang menggeletis ala2 cari calon even tengah on air. Kot ye pun tak perlu lah nampak terdesak sangat nak mengisi kekosongan, semua pun tahu you olls tu duds.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:37 PM | Show all posts
klu betul killa x bg jumpa anak then rujuk semula pd perintah yg dah direkod ms perceraian hr tu
klu xde buat perintah camtu then hire lawyer dan filekan permohonan utk hadanah
benda senang knp nk susahkan
dan mamat ni cam tarik tali plk,
klu nk reveal reveal aje, awak tu jantan then tunjuk yg awak anak jantan
klu ex tu x betul, jahat etc nyatakan aje sbb benda betul bukan fitnah
akhir sekali lbh baik korang berdua tutup aje socmed tu, x memsl memalukan diri sendiri dan membabitkan anak yg comel juga family, x malu ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 01:38 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 17-6-2022 01:10 PM
Tu yang menggeletis ala2 cari calon even tengah on air. Kot ye pun tak perlu lah nampak terdesak s ...

kan..terdesak nak tunjuk die laku.. dh ada aweks kemain geletis juga..Allah geli pesen jantan gini..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiols dari dulu tak suka fizi ni. Ada yang xkena setiap kali heols bukak mulut. Apatah lagi mendengar masa heols time berDJ. Suara tak sedap. Lontaran suara pun tak sedap. Suria please remove heols dari pagi suria. Rengsa iols
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Plot twist uols. Kang mcm kes zila dan mamat raja lawak tu. Kutuk bekas suami kaww2…last terburai kisah perempuan.

Ai tak side memana sb dua dua mmg tak matang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:12 PM | Show all posts
dewimalam78 replied at 17-6-2022 02:00 PM
Plot twist uols. Kang mcm kes zila dan mamat raja lawak tu. Kutuk bekas suami kaww2…last terburai k ...

iols pun rasa mcm tu.. maybe killa ni ade buat sumting yg membuatkan diorg cerai.. kena tgkp curang ke apa kan...sbb diorg cerai pun mcm tetiba jek
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:27 PM | Show all posts
dulu masa masih suami isteri,
rasa mcm jantan ni sejenis amber heard..
skang bila dah cerai rasa mcm dua2 sejenis amber heard...

sian anak dapat mak pak tak malu dan childish mcm ni..
seluruh alam boleh baca. korang ni takde rasa malu lagi ke. tua bangka dah pulak tu.
sendiri tak malu, sian kat anak tu esok2 dia dah paham nak hadap orang keliling perangai mak pak bengap mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Personal wasap x bole ke? Semua nak kasi post bg org tau seantero dunia ????‍♀️????‍♀️
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 03:07 PM | Show all posts
Job tengah nan hado. Tu yang terpaksa keriau dekat public biar nama up balik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 16-6-2022 09:33 AM
iols yg x kenal deme berdua ni pun jadi menyampah bila tgok utube deme.. nampak betul fizi x matan ...

Si fizi dgn kila ni masa buat video content dulu macam instafmous muskacaks dgn eijanuar tu... Laki nampak sangat tak sensitif dan asal dapat content je... Cara tu nmpak tak mghormati wanita sangat... Tak boleh lee iols gini.. annoying
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 16-6-2022 11:47 PM
ramai je org yg lepas bercerai tk nk amik tau pasal anak.. tpi kalau fizi ni melenting tkleh nk jump ...

Tapi ameena akan tetap diguna untuk masuk content... Si fizi jadi stress agaknya bila tak dpt jmpa amina, xdpt buat content.. takde pendapatan sgt... Dia tahu org nk tgk ameena yg comel... Bukan nk layan content dia sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 03:28 PM | Show all posts
awenda507 replied at 16-6-2022 09:16 AM
sis, dlm keadaan mcm tu klu bukan retis pun boleh berangin bila kete lain block gate rumah. yg mer ...

setuju sbb iols pun mengalaminya..hahaha
berbulu ok bila balik2 ada kete depan pgar umah kita
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya dulu ada dlm ni yg story yg sblm diaorg kawen lg mcm ada isu kn..mcm kwn2 nshtkn jgn teruskan..tp still diaorg kawen jgk..mksdnya mmg jodoh..walaupun skjp..
Tp dh bpisah ni..better diam je la..xpyh nk post isu2 mgundang..walau sapa2 salah..ksian dkt ank..n org luar hbis tau luar dlm mslh kau nnti..btw,ank dia comelll..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 05:33 PM | Show all posts
btw, tak suka laki mulut jahat macam ni.. kata hormat ibu kepada anak kau bagai, tapi buat mcm tu hormat apanya? muka dah lah tak hensem, perangai pun mcm tak semenggah je.. jenis buli pmpuan

malang betul sape jadi bini ko lepas ni, semua bini kena buat.. ko senang lenang hidup!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 06:09 AM GMT+8 , Processed in 0.115118 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list