CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 08:19 PM | Show all posts
fizi ni ke yg naik bisul?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
alin33 replied at 16-6-2022 04:36 PM
kalo perasan, nmpk fizi ni baik je dgn adik or abg kila yg keje suria & kakak kila

baru2 ni ada j ...

Bebenorr... Ayatnya byk menyindir sdgkn dudd nye aman2 jahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 ni badigol sood, tak sapa lebih, tak sapa kurang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cikbudu replied at 16-6-2022 08:24 PM
Bebenorr... Ayatnya byk menyindir sdgkn dudd nye aman2 jahh

sokong ya amat.

ayat dia banyak nyindir halus.
dudd nya xde pon nak merempan tulis caption panjang lebar apa pon.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
i tak follow couple ni.. just nak bagitau, i meluat tengok muka laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

Dulu pon i penah baca komen you ni. Haha mcm dejavu pulak rasa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
So fizi bila nak bgtau..takkan takat meroyan mcm tu je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...


Benda ni dah jadi kat rumah i. Orang park depan pintu pagar sampai iouls kena berpuluh kali adjust kereta nak masuk rumah sendiri. Mmg i hon macam orang gila sampai terkedek2 owner keluar. Tapi owner tu bangang acah2 nak guide i park kereta sebab dia malas nak alihkan kereta dia. Mmg kena jerit la depan2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ni elok je kila gn fizi bbalas komen kt ig masa fizi g comeron...mcm xda dendam pun...i rasa yg boleh naikkan kemarahan mayb kn dri komen netizen kutuk fizi kt tiktok n ig fizi.. netizen ckp kila boleh dpt yg lebih baik dari fizi...macam diaorg hentam fizi...rasa dari to fizi pun up kt igstory ckp kesabaran org pun
da limit...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tu la aku mmg dr dulu xsuka shakila bl tgk ig dia mmg rasa ada xkena tp x igt dh sbb apa aku pikir gitu.. So x tkjut pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 16-6-2022 09:21 PM
Baru ni elok je kila gn fizi bbalas komen kt ig masa fizi g comeron...mcm xda dendam pun...i rasa yg ...

komen yg i sc ni dh killa delete... fizi pn ada up status baru
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sng cte kalau msg2 ade rs de hati tu akn berbalas2 x abis ..Killa ni cerai Ms lbey kurg I cerai dgn my ex .I hr2 still anta ank kt my mil..umh tu my ex duk ..ank 3 org yg no 2 tu mmg nk duk dgn ayh dia ..wpun ktaorg x bckp hampir 3 thn tp bila ank2 sakit gilir2 bkejasama ..latest ank bongsu kn HFMD..dia punye tantrum mggila...lastly my ex ktuk pintu umh amik dia...I pun pg td duk jaga the whole day kt umh dia .kalau dh mati rs ..kte bole pro wlau x bckp
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kilakimek nie mulot jahat yach..talam 2 muke.. suka play victim...dn sundal juge
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan nasihat I x pyhla nk burukkan mn2 pihak kt mn2 social media...wlau mcm mn sakit atinye kte...anggapla jodoh smpai ctu je...kn ingtla kte pun pernah tdo sebantal..n org yg plg kte benci tu jd mak atau ayh pd ank kte
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jiwakacau06 at 16-6-2022 10:43 PM
blekkep replied at 16-6-2022 10:24 PM
kilakimek nie mulot jahat yach..talam 2 muke.. suka play victim...dn sundal juge


yes... play victim...apa la agak nya jd dkt fizi smpai dia ckp hilang segalanya.. pdhal bercinta punya la lma..
sundal dgn ada sorg org berumur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lily_Elizabeth_ at 16-6-2022 10:57 PM



Hihihi. Kelakar betui.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 16-6-2022 10:41 PM
yes... play victim...apa la agak nya jd dkt fizi smpai dia ckp hilang segalanya.. pdhal bercinta p ...

mungkin fizi tak leh jumpa anak dia kot.
biasa wiken kan time meena dgn daddy dia

kila trigger dengan stesen replay yg pasal pemanggil cakap tak nak kuar ngan fizi even fizi ada honda
sebab nanti kena jaga meena

iolls syak mungkin ni la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
2-2 samdol. Tu je nk ckp. Masing² bitter dgn each other. Konon xlibatkn ameena. Penghujung libat gak.boringgggg
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat anak depa je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Alxeydiena3699 replied at 16-6-2022 05:11 PM
Sis, ni bukan psl killa tu artis ke ape..tp ade common sense la sikit. jgn sesedap parking kete kt ...

Kan bongok pegi park depan rumah org. Kalau aku pon hon. Lg panas kalau tuan rumah tu jiran2 pon xnk jemput. Suka2 je nk park depan pagar rumah org. Kalau park antara rumah tu ok la lg. Ni dah kali kedua baca cerita ni. First masa depa cerai. Xpsal2 kila pulak yg kena tuduh kasar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:24 AM GMT+8 , Processed in 0.110070 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list